19 / 04 / 2024

yeşil gyo ulaşım

yeşil gyo ulaşım

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tahvil ihracı başvurusu yaptı.

Menderes Kültürel Yeşil GYO yönetim kurulu üyesi oldu!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Menderes Kültürel Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. yönetim kurulu üyesi oldu.

Yeşil GYO kredi raporunu güncelledi!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı kredi raporunu güncelledi. Konu ile ilgili detaylı bilgi haberimizde bulunuyor.

Yeşil GYO 25 Nisan genel kurul toplantı sonucunu yayınladı!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 25 Nisan 2014 genel kurul toplantı sonucunu yayınladı.

Yeşil GYO kurumsal derecelendirme notunu yükseltti!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı kurumsal derecelendirme notunu 9,04' a yükseltti.

Yeşil GYO iletişim bilgilerini yayınladı!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Yeşil GYO iletişim bilgilerini ve bununla birlikte yeni merkez iletişim bilgilerini yayınladı.

Yeşil GYO ile Yeşil Global İnşaat'ın sözleşmesi akdedildi!

Yeşil Global İnşaat'ın KDV hariç toplam satış bedeli üzerinden hesaplanmak üzere % 3 tutarında pazarlama hizmet bedeli ile danışmanlık ve masraflar karşılığında Satış ve Pazarlama Sözleşmesi akdedildi...

İnnovia 4'te 38 bin metrekarelik bir bölüm Yeşil Global İnşaat'a satıldı!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından yapılan Kamu Aydınlatma Platformu'nda yer alan açıklamaya göre Yeşil GYO yönetim kurulu toplantısı kararını yayınladı. İnnovia 4'te 38 bin metrekarelik bir bölüm Yeşil Global İnşaat'a satıldı...

Yeşil Gayrimenkul şirket yetkililerini yayınladı!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı bağlantı kurulacak şirket yetkililerini açıkladı...

Yeşil GYO sermayeye dolaylı yoldan sahip olanları açıkladı!

Yeşil GYO son durum itibariyle sermayeye dolaylı yoldan sahip Olan gerçek ve tüzel kişileri açıkladı...

Yeşil GYO'dan Innovia 4 açıklaması: Sermaye artışının 285 milyon TL'si proje için kullanılacak!

Yeşil GYO, sermaye artışından elde edilecek fonun kullanım yerlerini tek tek açıkladı. Innovia-4 projesi ile ilgili de açıklama yapıldı. İşte ayrıntılar...

Kurtuluş Akyüz kimdir? Yeşil GYO ve Yeşil Yatırım Holding’de hangi görevleri yürütüyor?

Kurtuluş Akyüz hangi alanlarda çalışıyor? Yeşil GYO’daki görevi ne? İşte Kurtuluş Akyüz ile ilgili merak edilenler...

Yeşil GYO 2022'nin ilk 9 ayında ne kadar hasılat elde etti? Resmen açıklandı! 

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından yayımlanan faaliyet raporuna göre, şirket 30 Eylül 2022 tarihi itibarıyla 410 milyon 742 bin 617 Türk Lirası hasılat elde etti. Peki Yeşil GYO'nun dönen varlıkları, aktif toplamı ve özkaynakları ne kadar oldu? İşte o rakamlar...

Yeşil GYO'dan Innovia 4 için yeni ruhsat başvurusu! Innovia 4 kaldığı yerden devam edecek!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın, Esenyurt ilçesi Yeşilkent Mahallesi 2945 ada 59 parselde yer alan Innovia 4 projesi ile ilgili bir son dakika gelişmesi yaşandı. İşte Yeşil GYO İnnovia 4 projesi ile ilgili o son dakika gelişmesi...

Yeşil GYO 2022'nin ilk yarısında ne kadar hasılat elde etti?

Yeşil GYO, 1 Ocak 2022-30 Haziran 2022 dönemine ilişkin faaliyet raporunu, finansal raporunu ve sorumluluk beyanını yayınladı. Peki Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2022'nin ilk yarısında ne kadar hasılat elde etti? İşte ayrıntılar...

Kurtuluş Akyüz, Yeşil GYO Genel Müdürü oldu!

Yeşil GYO Şirket Genel Müdürü Yaşar Altıparmak'ın vefatı nedeniyle yerine Genel Müdür olarak Kurtuluş Akyüz'ün atanmasına karar verildi.

Yeşil GYO'nun iflas davaları Kasım'da başlayacak!

Yeşil GYO'ya ilişkin son dönemlerde doğrudan alacaklıları tarafından peş peşe iflas davaları açılıyor. Bakırköy 1'inci Asliye Ticaret Mahkemesi ve Bakırköy 3'üncü Asliye Ticaret Mahkemesi'nde açılan davalar, Kasım'da görülecek.

Yeşil GYO kar payı dağıtacak mı?

Yeşil GYO tarafından 2020 yılı faaliyetleri sonucunda SPK mevzuatına göre (241.362.069) TL Zarar, Yasal kayıtlara göre de (120.982.097) TL Zarar oluştuğu için kar dağıtımı yapılmamasına karar verildi.

Yeşil GYO'nun 2020 yılı genel kurul toplantısı sonuçları yayınlandı!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın 2020 yılı Olağan Genel Kurulu'nun 2. Toplantısı 2 Eylül'de yapıldı. Yeşil GYO'nun 2020 yılı genel kurul toplantısı sonuçları yayınlandı.

Muhsin Danışman, Yeşil GYO Yatırımcı İlişkileri Bölüm Yöneticisi oldu!

Yeşil GYO Yatırımcı İlişkileri Bölüm Yöneticisi ve Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi olarak görev yapmakta olan İsmail Suna'nın görevinden ayrılması sebebiyle yerine, Muhsin Danışman'ın Yatırımcı İlişkileri Bölüm Yöneticisi ve Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi olarak atanmasına karar verildi. 

Yeşil GYO Esenyurt'taki 68 bağımsız bölümü 55.5 milyon TL'ye Wowwo E Ticaret'e sattı!

Yeşil GYO, İstanbul ili Esenyurt ilçesi 2945 Ada 35 Parselde 63 adet, 2947 Ada 48-49 Parsellerde 5 adet olmak üzere toplam 68 adet 5.120 m2 bağımsız bölümü Kdv dahil 55 milyon 500 bin TL'ye Wowwo E Ticaret'e sattı.

Yeşil GYO İnnovia 2 ve 3'ten 20.6 milyon TL'ye bağımsız bölüm aldı!

Yeşil GYO, İnnovia 3 projesinde kayıtlı 8 adet, İnnovia 2 projesinde kayıtlı 2 adet, toplam 10 adet bağımsız bölümü Yeşil Yapı Endüstrisi A.Ş.'den KDV hariç 20 milyon 605 bin TL'ye satın aldı. 

Yeşil Yapı İnnovia 2 ve 3'teki 10 bağımsız bölümü 20.6 milyon TL'ye Yeşil GYO'ya sattı!

Yeşil Yapı Yönetim Kurulu tarafından, İnnovia 3 projesinde kayıtlı İstanbul ili, Esenyurt ilçesi 2945 Ada 35 parseldeki 8 adet, İnnovia 2 projesine kayıtlı İstanbul ili, Esenyurt ilçesi 2947 Ada 49 parseldeki 2 adet, 10 adet bağımsız bölüm Yeşil GYO'ya KDV hariç 20 milyon 605 bin TL'ye satıldı.

yeşil gyo ulaşım Haberi

yeşil gyo ulaşım

Yeşil GYO tarafından yapılan açıklama şöyle;


Yönetim Kurulumuz 19.08.2014 tarihinde yapılan toplantısında;


Şirket esas sözleşmemizin  "Borçlanma Sınırı ve Menkul Kıymet İhracı" başlıklı 17. maddesi uyarınca Yönetim Kurulumuza verilen yetkiye istinaden; yurtiçinde, vadesi 3 yılı aşmayacak şekilde, Türk Lirası cinsinden, hamiline, bir veya birden çok seferde tertipler halinde, 100.000.000TL (Yüzmilyon Türk Lirası) tutara kadar, halka arz edilmeksizin nitelikli yatırımcılara satılmak üzere ihracı planlanan tahvil, finansman bonosu ve/veya diğer borçlanma araçlarının kuponlu ve/veya kuponsuz olarak ihraç edilmesi, faiz oranları, ihraç tarihleri ile tutar, dağıtım esasları ve tahsilatları ile benzeri tüm şart ve hükümlerin belirlenmesi, ihraç belgesinin onaylanması amacıyla T.C. Başbakanlık Sermaye Piyasası Kurulu ile İstanbul Borsa İstanbul A.Ş., Merkezi Kayıt Kuruluşu ve diğer tüm merciler nezdinde gerekli başvuru ve bildirimlerin yapılması, sair beyan...