27 / 04 / 2024

Yeşil GYO'nun iflas davaları Kasım'da başlayacak!

Yeşil GYO'nun iflas davaları Kasım'da başlayacak!

Yeşil GYO'ya ilişkin son dönemlerde doğrudan alacaklıları tarafından peş peşe iflas davaları açılıyor. Bakırköy 1'inci Asliye Ticaret Mahkemesi ve Bakırköy 3'üncü Asliye Ticaret Mahkemesi'nde açılan davalar, Kasım'da görülecek.



Yeşil Holding çatısı altında faaliyette bulunan Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), bir dönem gayrimenkul sektörünün en aktif şirketlerindendi.

Para Dergisi'nde yer alan habere göre;  sektördeki önemli firmalardan olan ve Borsa İstanbul'da halka açık bulunan Yeşil GYO, 1997'de kuruldu. Türkiye'de kurumsal derecelendirme yapan ilk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı şirketlerinden biri olan şirketin; kurumsal derecelendirme notu 10 üzerinden 9.02 oldu. 

Yeşil GYO nun iflas davaları Kasım da başlayacak!

Yeşil GYO, konut sektörünün en büyüklerinden. Türkiye'nin özel sektörde gerçekleşen en büyük projesi olan 14 bin konutluk Innovia'nin 8 binden fazlasının teslimini gerçekleştirdi. Büyük projelerini bitirmek için de çalışmaları devam ediyor. İstanbul Tower 205, Innovia 4, Elexia Levent, Innovia Arifiye, Innovia Terrace İzmit ve Elexia Tuzla gibi önemli projeleri hayata geçiriyor.  

Yeşil GYO nun iflas davaları Kasım da başlayacak!

Fakat Yeşil GYO'ya ilişkin son dönemlerde doğrudan alacaklıları tarafından peş peşe iflas davaları açılıyor. Bakırköy 1'inci Asliye Ticaret Mahkemesi ve Bakırköy 3'üncü Asliye Ticaret Mahkemesi'nde açılan davalar, Kasım'da görülecek. Pek çok önemli projeyi hayata geçiren Yeşil GYO'nun iflası atlatıp atlatamayacağı davalar sonunda görülecek...

Innovia Arifiye ve Elexia Tuzla yıl sonuna kadar tamamlanacak!


Geri Dön