26 / 04 / 2024

Innovia Arifiye ve Elexia Tuzla yıl sonuna kadar tamamlanacak!

Innovia Arifiye ve Elexia Tuzla yıl sonuna kadar tamamlanacak!

Yeşil GYO'nun Innovia Arifiye ve Elexia Tuzla projeleri 2021 yılının sonuna kadar tamamlanacak.



Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Yeşil GYO'nun faaliyetleri hakkında açıklama yaptı.

Yeşil GYO tarafından hayata geçirilen Innovia Arifiye Projesi ve Elexia Tuzla projelerinde ince işlerin imalatları devam ederken, projelerin 2021 yılının sonuna kadar tamamlanmasının planlandığı açıklandı. 

Innovia Arifiye ve Elexia Tuzla yıl sonuna kadar tamamlanacak!

Innovia Arifiye projesi 2 adet parsel üzerinde, 50 bin 165 metrekare büyüklüğe sahip alanda hayata geçiriliyor. Projede 154 adet konut ve 2184 kişi kapasiteli yurt bulunuyor. Karma proje şeklinde inşa edilen Innovia Arifiye'de 58 adet ticari ünite de yer alıyor. 

59 bin 190 metrekarelik inşaat alanında yükselen proje Sakarya Arifiye'de,  D-100 Karayoluna 1,5 kilometre, TEM Otoyolu bağlantısına ise 2,5 kilometre uzaklıkta konumlanıyor. 

Projede 1+1, 2+1 ve 3+1 konutlar yer alıyor. Innovia Arifiye'de yer alan 1+1'lerin fiyatları 232 bin 10 TL'den başlıyor. 

Innovia Arifiye ve Elexia Tuzla yıl sonuna kadar tamamlanacak!

Elexia Tuzla projesi, İçmeler'de 17 bin metrekare arazi üzerinde hayata geçiriliyor. Projede, 1+1, 2+1 ve 3+1 konut tipleri yer alıyor. 

Elexia Tuzla'da yer alan 1+1'lerin fiyatları 444 bin 880 TL'den başlıyor. Tuzla’nın merkezinde yükselen projede, AVM, ofisler, otel ve thermal SPA yer alıyor. 

Proje, metroya 100 metre, Hızlı tren istasyonuna 150 metre, hastane, belediye, kaymakamlık gibi kurumlara yürüme mesafesinde, Sabiha Gökçen Havalimanı’na 8 kilometre, Tuzla Port Marina ve eğlence merkezine 3 kilometre uzaklıkta konumlanıyor.

Innovia Arifiye ve Elexia Tuzla yıl sonuna kadar tamamlanacak!

Yeşil GYO'nun KAP açıklaması:
Şirketimizin 26.04.2021 tarihinde yaptığı özel durum açıklamasında belirtmiş olduğumuz Innovia Arifiye Projesi ve Elexia Tuzla Projeleri'ne ilişkin tüm fizibilite ve teknik çalışmaların Finansör Banka ve Yeşil GYO ekipleri tarafından  tamamlanmış olduğunu, söz konusu iki projenin Mayıs / 2021 ayı içerisinde inşaat çalışmalarına başlanılacağını,Innovia Arifiye Projesi ve Elexia Tuzla Projeleri'nin 9 ay içerisinde tamamlanacağını kamuoyuna duyurmuştuk.

Bugün itibari ile Innovia Arifiye Projesi ve Elexia Tuzla Projeleri'nin imalat süreçlerinde hızla ilerleme kaydedilmiştir.

Halihazırda ince işler imalatı devam etmekte olup hem Innovia Arifiye hem de Elexia Tuzla Projeleri'nin 2021 yılı  sonuna kadar tamamlanması hedeflenmektedir.

Kamuoyunun ve paydaşlarımızın bilgilerine sunarız.

Saygılarımızla.

Yeşil GYO'dan ev alanlar dikkat!

Pınar Demircan/Emlakkulisi.com


Geri Dön