25 / 04 / 2024

Murat Kurum'dan Saraçoğlu projesi açıklaması: Yıl sonuna kadar tamamlanacak!

Murat Kurum'dan Saraçoğlu projesi açıklaması: Yıl sonuna kadar tamamlanacak!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Saraçoğlu Projesi ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, projenin yıl sonuna kadar tamamlanacağını söyledi.



Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilen Mamak Dutluk Mahallesi Kentsel Dönüşüm Kura Çekim Töreni'nde önemli açıklamalar yaptı. Anadolu Ajansı'nın aktardığına göre, yaptığı açıklamada Saraçoğlu projesiyle de ilgili bilgi veren Bakan Kurum, projenin yıl sonuna kadar tamamlanacağını söyledi.

Murat Kurum dan Saraçoğlu projesi açıklaması: Yıl sonuna kadar tamamlanacak!

Bakan Murat Kurum, yaptığı açıklamada Kızılay'daki Saraçoğlu Projesi'ni eski tarihi hüviyetine kavuşturmak amacıyla yürütülen çalışmalarla ilgili olarak şunları dile getirdi: "Burada Türk mimarisinin ilk örnekleri olan 110 dönüm alanda gençlerimizin, kadınlarımızın, çocuklarımızın vakit geçireceği, 7 gün 24 saat orada huzurlu bir şekilde dinlenebileceği Saraçoğlu Mahallesi Kentsel Yenileme Projesi'ni de bu yıl sonuna kadar tamamlayıp Ankaralı hemşehrilerimizin hizmetine sunacağız." bilgisini paylaştı.

Türkiye'de 3 milyon konut dönüştü!


Geri Dön