16 / 04 / 2024

Türkiye'de 3 milyon konut dönüştü!

Türkiye'de 3 milyon konut dönüştü!

Ankara Mamak'da "Dutluk Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi" bağlamında yedinci etapta inşası bitirlen 548 konutun kura çekim töreninde yer alan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, "Tam 3 milyon konutumuzun dönüşümünü, milletimizle, sizlerle birlikte tamamladık." dedi.



Türkiye de 3 milyon konut dönüştü!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum,  Ankara  Mamak'da "Dutluk Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi" bağlamında yedinci etapta inşası bitirlen 548 konutun kura çekim töreninde yer aldı. Necmettin Erbakan Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilen törende açıklamalarda bulunan Bakan Murat Kurum, şu cümleleri kurdu:

 "Ankara bizim sevdamız, büyük hedeflerin merkezi, dünyaya baktığımız penceremizdir. Ankara artık, 30 yıl öncesinin Ankara'sı değil. Cumhurbaşkanımızın liderliğinde, milletin sesi duyuluyor, dünyada eşi görülmemiş bir hızla projeler bitiyor, yatırımlar tamamlanıyor; Mamaklıların, Ankaralıların hizmetine sunuluyor. Sloganımız hep "Ankara için hiçbir hizmet yeterli değildir, hep daha iyisini, daha fazlasını yapacağız" oldu. Başkentimizi dev ulaşım projeleri, titiz altyapı yatırımları ve 25 ilçemize yaydığımız kentsel dönüşümle güvenli, sağlıklı, kimlikli bir şehir haline getirdik"


Geri Dön