29 / 03 / 2024

Yeşil GYO'nun Innovia Arifiye ve Elexia Tuzla projeleri tamam!

Yeşil GYO'nun Innovia Arifiye ve Elexia Tuzla projeleri tamam!

Yeşil GYO'nun Innovia Arifiye ve Elexia Tuzla projelerinde inşaat çalışmaları tamamlandı. Projelerde teslimlere geçilmesi planlanıyor...



Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) YGYO faaliyetleri hakkında açıklama yaptı. 

Yeşil GYO bünyesinde bulunan Innovia Arifiye, ile bağlı ortaklığın inşa etmekte olduğu Elexia Tuzla projelerinin inşaatları tamamlandı. Her iki projedeki satışı gerçekleştirilen bağımsız bölümlerin teslimlerinin gerçekleştirilmesi planlanıyor. 

Yeşil GYO nun Innovia Arifiye ve Elexia Tuzla projeleri tamam!

Innovia Arifiye projesi 2 adet parselde 50 bin 165 metrekarelik alanda inşa edildi. Projede 154 tane konut ve 2 bin 184 kişilik yurt yer alıyor. Karma proje konseptinde hayata geçirilen Innovia Arifiye'de 58 tane ticari ünite bulunuyor. 

59 bin 190 metrekare büyüklüğe sahip inşaat alanında hayata geçirilen proje, Sakarya Arifiye'de,  D-100 Karayoluna 1,5 kilometre, TEM Otoyolu bağlantısına ise 2,5 kilometre mesafede yükseliyor. Projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut tipleri bulunuyor. Innovia Arifiye'de bulunan 1+1 evlerin fiyatları 232 bin 10 TL'den, 2+1'ler 309 bin 100 TL'den ve 3+1'lerin fiyatı ise 411 bin 480 TL'den başlıyor. 

Yeşil GYO nun Innovia Arifiye ve Elexia Tuzla projeleri tamam!

Elexia Tuzla projesinde 1+1, 2+1 ve 3+1 daireler bulunuyor. İçmeler'de konumlanan proje, 17 bin metrekarelik arazide inşa edildi. Elexia Tuzla'daki 1 oda 1 salon evlerin fiyatları 444 bin 880 TL'den başlarken, 2+1'lerin fiyatları 681 bin 800 TL'den başlıyor. 

Elexia Tuzla, Hızlı tren istasyonuna 150 metre, metroya 100 metre, hastane, kaymakamlık ve belediye gibi kurumlara yürüme mesafesinde konumlanırken, Sabiha Gökçen Havalimanı’na 8 kilometre, Tuzla Port Marina ve eğlence merkezine 3 kilometre mesafede yükseliyor. 

Yeşil GYO nun Innovia Arifiye ve Elexia Tuzla projeleri tamam!

Yeşil GYO'nun KAP açıklaması:
Şirketimizin bünyesindeki Innovia Arifiye, ile Bağlı Ortaklığımızın yapmakta olduğu  Elexia Tuzla projelerinin inşaatları tamamlanmıştır. Her iki projedeki satışı yapılmış olan bağımsız bölümlerin teslimleri hak sahiplerine yapılacaktır.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Yeşil GYO'nun iflası isteniyor! 

Pınar Demircan/Emlakkulisi.com 


Geri Dön