23 / 04 / 2024

Yeşil Rapido 2. Yeşil Binalar ve Ötesi Konferansı nerede

Yeşil Rapido 2. Yeşil Binalar ve Ötesi Konferansı nerede

“Yeşil Rapido 2.Yeşil Binalar ve Ötesi Konferansı” Dünya Çevre Haftası kapsamında 8 Haziran 2016 Çarşamba günü İstanbul Beyoğlu Lazzoni Otel’de düzenlenecek. Konferansta “Yeşil Yapılaşmada Kentsel Dönüşüm Fırsatı”masaya yatırılacak.

Yeşil Koru İnşaat Turizm Gayrimenkul Ve Ticaret Anonim Şirketi Kuruldu!

Yeşil Koru İnşaat Turizm Gayrimenkul Ve Ticaret Anonim Şirketi 2 milyar 380 milyon 729 bin 682 TL sermaye bedeli ile Sarıyer’de, Levent Lezgin Kılınç tarafından kuruldu.

Silivri Yeşil Life Villaları yılbaşında teslim! Peşin ödemelerde indirim fırsatı!

YSL Grup Yapı-İnşaat imzası ile hayata geçirilen Yeşil Life Villaları'nın teslimlerinin yılbaşında gerçekleştirilmesi planlanıyor. 9 oda 2 salon villaların yer aldığı projede peşin ödemelerde indirim imkanı da sağlanıyor. 

Yeşil İnci Villaları 2'de son fırsat! Yüzde 50 peşin kalanı 12 ay taksit fırsatıyla!

Yeşil İnci Villaları, Yeşil Vadi tarafından,  İstanbul’un her geçen gün değerine değer katan ilçesi Silivri’de inşa ediliyor. Yeşil İnci Villaları 2'de son fırsat villanın satışı devam ediyor.

Yeşil GYO'nun 2020 yılı genel kurul toplantısı sonuçları yayınlandı!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın 2020 yılı Olağan Genel Kurulu'nun 2. Toplantısı 2 Eylül'de yapıldı. Yeşil GYO'nun 2020 yılı genel kurul toplantısı sonuçları yayınlandı.

Yeşil GYO yönetim kurulu komitelerini seçti!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın 2 Eylül 2021 tarihinde gerçekleştirilen Olağan Genel Kurul Toplantısı müteakiben aldığı yönetim kurulu kararına istinaden, yönetim kurulu komiteleri seçildi. 

Yeşil GYO 2. olağan genel kurul toplantısı 2 Eylül'de!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2020 yılına ait 2. olağan genel kurul toplantısını 2 Eylül 2021 tarihinde gerçekleştirecek.

Yeşil Rapido 2021’in son oturumunda Tiny House konuşulacak!

Tiny House'un konuşulacağı Yeşil Rapido 2021 konferans serisinin son oturumu 14 Nisan Çarşamba günü yapılacak.

Yeşil GYO İnnovia 2 ve 3'ten 20.6 milyon TL'ye bağımsız bölüm aldı!

Yeşil GYO, İnnovia 3 projesinde kayıtlı 8 adet, İnnovia 2 projesinde kayıtlı 2 adet, toplam 10 adet bağımsız bölümü Yeşil Yapı Endüstrisi A.Ş.'den KDV hariç 20 milyon 605 bin TL'ye satın aldı. 

Yeşil Yapı İnnovia 2 ve 3'teki 10 bağımsız bölümü 20.6 milyon TL'ye Yeşil GYO'ya sattı!

Yeşil Yapı Yönetim Kurulu tarafından, İnnovia 3 projesinde kayıtlı İstanbul ili, Esenyurt ilçesi 2945 Ada 35 parseldeki 8 adet, İnnovia 2 projesine kayıtlı İstanbul ili, Esenyurt ilçesi 2947 Ada 49 parseldeki 2 adet, 10 adet bağımsız bölüm Yeşil GYO'ya KDV hariç 20 milyon 605 bin TL'ye satıldı.

Yeşil Rapido 2021’in ikinci oturumu 22 Mart'ta!

Mimarlık ve inşaat süreçlerinin çevresel etkilerini masaya yatırmak ve yeni çözüm önerileri sunmak için hazırlanan online konferans serisi Yeşil Rapido 2021’in ikinci oturumu 22 Mart tarihinde yapılacak.

Yeşil GYO, İnnovia 2'den 69 milyon TL'ye bağımsız bölüm aldı!

Yeşil GYO, İnnovia 2 projesinde 7.036,29 metrekarelik ticari bağımsız bölümün Wowwo E Ticaret Telekomünikasyon ve Teknoloji A.Ş.'den KDV hariç 68 milyon 925 bin TL bedelle satın alınmasına karar verildi.  

Yeşil Rapido - Nefes Alan Bir Dünya İçin Tasarım toplantısı 3 Mart'ta!

Yeşil Rapido - Nefes Alan Bir Dünya İçin Tasarım toplantısı 3 Mart 2021 tarihinde saat 18:30'da gerçekleştirilecek.

Mimarlık ve yapı sektörünün profesyonelleri Yeşil Rapido 2021'de bir araya geliyor!

Daha yaşanabilir kentler ve sağlıklı yapılı çevreler tasarlamanın önemini sürdürülebilirlik çerçevesinde ele alan Yeşil Rapido Konferans serisi, bu yıl “Nefes Alan Bir Dünya İçin Tasarım” temasıyla online şekilde gerçekleştiriyor.

Yeşil Rapido 2. Yeşil Binalar ve Ötesi Konferansı nerede Haberi

Yeşil Rapido 2. Yeşil Binalar ve Ötesi Konferansı nerede

“Yeşil Rapido 2.Yeşil Binalar ve Ötesi Konferansı” Dünya Çevre Haftası kapsamında 8 Haziran 2016 Çarşamba günü İstanbul Beyoğlu Lazzoni Otel’de düzenlenecek Konferansta kentsel dönüşümün aktörleri “Yeşil Yapılaşmada Kentsel Dönüşüm Fırsatı”nı masaya yatıracaklar. 


SÜRDÜRÜLEBİLİR KONUTLAR ve KENTSEL ÇEVRE İÇİN YENİ BİR MODEL; 
DİKEY ORMANLAR            

Stefano Boeri  Architetti’nin kurucu ortağı dünyaca ünlü İtalyan Mimar ve Şehir Plancısı Stefano Boeri Konferansa konuk konuşmacı olarak katılacak. Richard Burdett, Jacques Herzog ve William MacDonough ile birlikte Milano Expo 2015 konsept master planı kılavuzunun geliştirmesinde de yer alan Stefano Boeri günümüzde ağırlıklı olarak sosyal ve sürdürülebilir konut projeleri için yeni prototip tasarım projelerini yürütüyor.  Dünyanın ilk dikey ormanı olma özelliğini taşıyan ve Milano'da inşa edilen Bosca Verticale projesinin de mimarı olan Stefano...