29 / 03 / 2024

yılbaşı konut kampanyaları

yılbaşı konut kampanyaları

Gayrimenkul sektörü yılın ikinci yarısından sonra başlattığı kampanyalarla müşterilerinin yüzünü güldürmeye devam ediyor. 60 bine yakın konutun büyük bir kısmı alıcı bulurken yılın son bir haftasında avantajlı seçenekler müşterilerini bekliyor.

Yılbaşı konut kampanyaları 2016!

2016’ya yeni bir yuva ile girme fırsatı sunan firmalar kampanyalarda birbiriyle yarışıyor, işte indirim, 0 faiz ve vade imkanlarının yer aldığı yılbaşı konut kampanyaları 2016...

Konut projelerinde 2015 yılbaşı kampanyaları!

İnşaat firmaları, 2015 yılına sayılı günler kala konut projelerinde kampanyalar düzenlemeye başladı. Yeni yılla birlikte yeni ev fırsatlarının sunulduğu projelerde birbirinden özel kampanyalar yer alıyor...

Yılbaşı konut kampanyaları 2013!

Yıl bitiyor ama konutta fırsatlar bitmiyor. 2013’ü geride bırakmaya sayılı günler kala konut yatırımcıları birbirinden avantajlı seçeneklerle yeni yılda “ev”lendirmeye davet ediyor. İşte yılbaşı konut kampanyaları 2013…

Yabancıya konut satışında alt limit yılbaşından itibaren 600 bin dolara çıkarılıyor!

Yabancıya vatandaşlık amaçlı konut satışında alt sınır yılbaşından itibaren, 400 bin dolardan 600 bin dolara çıkarılıyor.

Emekli promosyonunun ardından şimdi de yılbaşı sürprizi! Halkbank bu kadar para verecek

Bankalar emekli promosyonlarının ardından şimdi de yılbaşı kampanyalarına ağırlık vermeye başladı. Kampanya hazırlayan bankalar arasında yer alan Halkbank, vatandaşlara ödeyeceği tutar hakkında detaylı bir açıklama yayınladı.

Jerome Powell: Konut sektöründeki hareketlilik yılbaşındaki seviyesine geri döndü!

ABD Merkez Bankası (Fed) Başkanı Jerome Powell yaptığı açıklamada "Konut sektöründeki hareketlilik yılbaşındaki seviyesine geri döndü ve işletme yatırımlarında iyileşme işaretleri görmeye başladık." dedi. 

Konut üreticilerine yılbaşı piyangosu!

İNDER Yönetim Kurulu Başkanı Nazmi Durbakayım, Bakan Albayrak’ın kamu bankalarının birinci el konutlara verilecek kredilerdeki faizin yüzde 0,79’a indirileceğini açıklamasını değerlendirdi. Durbakayım, kararın üreticiler için "yılbaşı piyangosu" olduğunu söyledi...

Konya'da yeni yılda konut fiyatları artacak!

Konya Müteahhitler Birliği (KOMÜT) Başkanı Şaban Topal, şu anda konut fiyatlarında artış yaşanmadığını ancak yılbaşından sonra konut fiyatlarında yükselme olabileceğini kaydetti.

Konutta hareketlilik yılbaşına kadar devam edecek!

2018 yılında gayrimenkul sektörüne gelen vergi teşvikleri meyvesini verdi. Konut satışlarının artmasıyla meydana gelen hareketliliğin yılbaşına kadar devam etmesi bekleniyor.

Konut kampanyalarından en karlı çıkan Esenyurt oldu!

Gayrimenkul sektöründe, faizi yüzde 0.98’e indiren yüzde 20 indirimli kampanya konut satışlarında patlama yaşandı. Konut kampanyalarından en karlı çıkan ilçe ise Esenyurt oldu. 

Yılbaşı öncesi konut almak için en uygun zaman!

İnşaat sektöründe ve konut piyasasında yaşanan gelişmeleri değerlendiren MiaVita Beytepe Yatırımcısı Faik Yılmaz, yılbaşı öncesinin konut almak için en uygun zaman olduğunu söyledi..

Yılbaşı konut kampanyaları 2017!

2017 yılına girerken, inşaat firmaları projelerinde yılbaşına özel kampanyalarla fırsatlar sunuyor. İşte konutta yeni yıl fırsatları...

Konut fiyatları yılbaşından sonra yükselecek!

İnşaat sektörü temsilcileri bir süredir gündemde olan konut zamlarını beklettiklerini fakat dolarda yaşanan son artışlardan sonra konut fiyatlarının yılbaşından sonra yükseleceğini söyledi.

TOKİ, Doğudaki konutları yılbaşından sonra teslim edecek!

TOKİ Başkanı Turan "Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinde konut inşa etmeye başladık, bütün bölgede rezerv konut inşaatlarına başladık. Yılbaşından sonra belli bölgelerde teslimlere de başlayacağız." dedi.

İstanbul 216'da yılbaşı öncesi avantajlı fiyatlar!

Baysaş İnşaat tarafından Fikirtepe’de 2 etap halinde inşa edilen İstanbul 216 Konutları’nda yılbaşı öncesi avantajlı fiyatlarla konut sahibi olmak için son fırsatlar… Gün geçtikçe gelişen ve prim yapan projede konut fiyatlarının güncellenmesine sayılı günler kaldı…

Sevgililer Günü konut kampanyaları 2016!

Özel günleri kampanyalarla renklendiren gayrimenkul firmaları 14 Şubat Sevgililer Günü'nü de unutmadı. Evini bu hafta alanlar Paris turundan yüzde 14 indirimlere kadar pek çok avantajdan yararlanabilecek. İşte Sevgililer Günü konut kampanyaları 2016...

yılbaşı konut kampanyaları Haberi

yılbaşı konut kampanyaları

Gayrimenkul sektörü yılın ikinci yarısından sonra başlattığı kampanyalarla müşterilerinin yüzünü güldürmeye devam ediyor. 60 bine yakın konutun büyük bir kısmı alıcı bulurken yılın son bir haftasında avantajlı seçenekler müşterilerini bekliyor.


 KAMPANYALARIN yeni projelerde de etkin bir şekilde gündeme gelmesi, konut satış grafiğinin geçen yılki 1 milyon 300 bin seviyesine yükselmesinde önemli rol oynadı. Emlak Konut GYO’nun ilk adımı atmasının ardından harekete geçen Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYODER) üyelerinin katılımıyla gerçekleşen dev kampanyada asıl kârlı çıkanlar tüketiciler oldu. Yalnızca ağustos için planlanan kampanya gelen talep üzerine Emlak Konut tarafından yıl sonuna kadar uzatıldı. Diğer konut üreticileri de benzer koşullarda müşterilerini ev sahibi yapmaya devam ediyor. İşte yılın son günlerinde yanşa dönüşen kampanya örneklerinden birkaçı:


GERİ SAYIM FIRSATI


1) Avrupa Konutları Başakşehir 


Emlak Konut...