26 / 04 / 2024

yıldıray arıkan kimdir

yıldıray arıkan kimdir

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Çukurova Belediye Başkanı Yıldıray Arıkan, Türkiye'nin bir çok şehrinde mekansal planlama olmadığını ifade ederek, "Yaşanabilir kent, mekansal planlaması yapılmış kenttir...

Yıldıray Arıkan: Adana'da kentsel dönüşüm yapacağız!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Çukurova Belediye Başkanı Yıldıray Arıkan, Türkiye'nin bir çok şehrinde mekansal planlama olmadığını ifade ederek, "Yaşanabilir kent, mekansal planlaması yapılmış kenttir.

Yıldıray Arıkan: Yerinde kentsel dönüşümler yapacağız!

Çukurova Belediye Başkanı ve Cumhuriyet Halk Partisi ( CHP ) Adana Büyükşehir Belediye Başkan adayı Yıldıray Arıkan, ' Yaşanabilir bir kent ortaya çıkaracağız ' dedi...

Yıldıray Arıkan: Yerinde kentsel dönüşümler yapacağız!

Çukurova Belediye Başkanı ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana Büyükşehir Belediye Başkan adayı Yıldıray Arıkan, yaptığı açıklamaca "Yaşanabilir bir kent ortaya çıkaracağız, yerinde kentsel dönüşümler yapacağız" dedi

Adana Müteahhitler Birliği Yıldıray Arıkan'ı ağırladı!

Sedat Teoman Gürsesli ve yönetim kurulu üyeleri CHP Büyükşehir Belediye Başkan adayı Yıldıray Arıkan'ı ve beraberinde İl Başkanı Orhan Sümer ile CHP Adana eski Milletvekili Tacidar Seyhan'ı ağırladı.

Adana Müteahhitler Birliği Yıldıray Arıkan'ı ağırladı!

Sedat Teoman Gürsesli ve yönetim kurulu üyeleri CHP Büyükşehir Belediye Başkan adayı Yıldıray Arıkan'ı ve beraberinde İl Başkanı Orhan Sümer ile CHP Adana eski Milletvekili Tacidar Seyhan'ı ağırladı.

Yıldıray Arıkan kimdir?

CHP Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yıldıray Arıkan kimdir? Yıldıray Arıkan, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yıldıray Arıkan'ın biyografisi...

Yıldıray Arıkan: Adana'yı bölgenin turizm merkezi haline getireceğiz!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana Büyükşehir Belediye Başkan adayı Yıldıray Arıkan, 'Bir şeyi istemek başarmanın da yarısıdır. Biz Adana'yı bölgenin turizm merkezi haline getireceğiz" dedi

Yıldıray Arıkan: Kentsel dönüşümü TOKİ'yle yapmayacağız!

Yıldıray Arıkan, " 108 hektar alanda yani 1 milyon 170 bin metre kare alanda bir batında Türkiye'nin en büyük kentsel dönüşümünü başlattık." şeklinde konuştu.

Koray Arıkan kimdir? Koray Arıkan ne iş yapıyor?

Koray Arıkan  kimdir? Koray Arıkan'ın eğitim durumu nedir? Koray Arıkan kariyeri ve eğitim durumu nedir? Koray Arıkan'ın kim olduğu ve Koray Arıkan'ın hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Tolunay Yıldız kimdir? Tolunay Yıldız ne iş yapıyor?

Tolunay Yıldız kimdir? Tolunay Yıldız'ın eğitim durumu nedir? Tolunay Yıldız kariyeri ve eğitim durumu nedir? Tolunay Yıldız'ın kim olduğu ve Tolunay Yıldız'ın hangi alanlarda görevler yaptığı ve merak edilen detaylar...

Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım: Kentsel dönüşümde Ümraniye pik seviyede!

KİPTAŞ’ın eski Genel Müdürü, Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, Ümraniye’de bulunan 56 bin binadan sadece 148’nin riskli olduğunu belirterek, kentsel dönüşümde Ümraniye'nin pik seviyede olduğunu açıkladı.

TÜGİAD Başkanı Yıldırım’dan genç nüfus çıkışı: ‘Avantajı kaybetmeden istihdam politikası üretilmeli’

TÜGİAD Başkanı Gürkan Yıldırım, Türkiye’nin elinde bulundurduğu genç nüfus avantajına dikkat çekti. Yıldırım, “Avantajı kaybetmeden istihdam politikası üretilmeli” dedi.

Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım: Ümraniye kentsel dönüşümle 5 yıl içinde ayağa kaldırılacak!

Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, kentsel dönüşümde birlikte, bütün ilçenin 5 sene içinde ayağa kaldırılacağını açıkladı. 

Ekrem Yıldırım kimdir? Ne iş yapıyor? Nereli? 

Eksun Gıda Tarım Sanayi ve Yönetim Kurulu Üyesi ve Grup Başkanı Ekrem Yıldırım kimdir? Kaç yaşında? Ekrem Yıldırım daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Ekrem Yıldırım'ın eğitim hayatı nasıldı?

Murat Yıldıran kimdir? Kaç dil biliyor, ne iş yapıyor?

Polisan Holding Yönetim Kurulu Üyesi Murat Yıldıran kimdir? Murat Yıldıran başka hangi görevlerde yer alıyor? Murat Yıldıran kaç dil biliyor? İşte yanıtı...

Alişan Arıkan hangi okuldan mezun oldu? Hangi alanlarda görev yaptı? Alişan Arıkan nereli?

Arsan Tekstil Ticaret ve Sanayi A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Türk iş insanı Alişan Arıkan kimdir? Nerede doğru? Nereden mezun oldu? Hangi alanlarda çalıştı? İşte Alişan Arıkan ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...

İlkay Arıkan kimdir? Hangi görevlerde bulundu? Görevleri nedir?

EGS Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi İlkay Arıkan kimdir? Kaç yaşında? İlkay Arıkan daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İlkay Arıkan'ın eğitim hayatı nasıldı?

Ümit Nuri Yıldız Kimdir? Ümit Nuri Yıldız ne iş yapmaktadır?

Ümit Nuri Yıldız kimdir? Ümit Nuri Yıldız’ın mesleği nedir? Ümit Nuri Yıldız eğitimi nedir, hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Bilal Yıldız kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu? Nereli?

Kardemir Karabük Demir Çelik Sanayi ve Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu üyesi Bilal Yıldız kimdir? Kaç yaşında? Bilal Yıldız  daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Bilal Yıldız 'ın eğitim hayatı nasıldı? İşte Bilal Yıldız'ın hayatına dair merak edilenler.

Yıldırım Demirören Kimdir?

Yıldırım Demirören kimdir? Yıldırım Demirören’in mesleği nedir? Yıldırım Demirören hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Ümit Nuri Yıldız Kimdir? 

Alarko Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi, Ümit Nuri Yıldız Kimdir? Ümit Nuri Yıldız hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Ümit Nuri Yıldız'ın biyografisi..

yıldıray arıkan kimdir Haberi

yıldıray arıkan kimdir

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Çukurova Belediye Başkanı Yıldıray Arıkan, Türkiye'nin bir çok şehrinde mekansal planlama olmadığını ifade ederek, "Yaşanabilir kent, mekansal planlaması yapılmış kenttir. 


Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Çukurova Belediye Başkanı Yıldıray Arıkan, Türkiye'nin birçok şehrinde mekansal planlama olmadığını ifade ederek, "Yaşanabilir Kent, mekansal planlaması yapılmış kenttir. Biz Adana'ya kentsel dönüşümlerle bu planlamayı kazandıracağız" dedi. 


Seçim çalışmaları kapsamında Çukurova Sulama Birliği üyeleriyle bir araya gelen Arıkan, tarımda yaşanan sıkıntılara değindi. 

Yapılan yanlış imar planlan ve özellikle bilinçsiz sulama nedeniyle Adana'da tarım alanlarının yavaş yavaş yok olmaya başladığını belirten Arıkan, mekansal planlarla bunun önüne geçilmesi gerektiğini savundu. Arıkan. önümüzdeki dönemlerde suyun petrolden daha değerli bir konuma geleceğinin altını çizerek, "Bilinçli tarımla...