12 / 12 / 2025

Yılmaz Bağırsakçı

Yılmaz Bağırsakçı

Promaks Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Turizm İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi 8 Ağustos 2014 tarihinde Yılmaz Bağırsakçı tarafından 50 bin TL sermaye ile kuruldu.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz'dan deprem konutu açıklaması: 54 bin 200 bağımsız bölüm daha teslim ediliyor!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Malatya'da gerçekleşecek "Asrın İnşasında 300 Bin Yuva Tamam" programına ilişkin paylaşımda bulundu. Yılmaz, 54 bin 200 bağımsız bölümün daha hak sahiplerine teslim edildiğini açıkladı.

KONUTDER Başkanı Ziya Yılmaz: Kredi kısıtları kalkarsa konut piyasası daha da canlanır! 

KONUTDER Başkanı Ziya Yılmaz, bugün TÜİK tarafından açıklanan Temmuz 2025 konut satış istatistiklerini değerlendirerek, “Kredi kısıtları kalkarsa konut piyasası daha da canlanır” dedi.

KONUTDER Başkanı Ziya Yılmaz'dan konut satışı değerlendirmesi: Sıra kredi ve uygun arsada!

TÜİK tarafından açıklanan Haziran 2025 Konut Satış İstatistiklerini değerlendiren KONUTDER Başkanı Ziya Yılmaz, ''Konut Satışları artıyor, sıra kredide ve uygun arsada” dedi. 

KONUTDER’de bayrak değişimi! Yeni Başkan Ziya Yılmaz oldu!

DAP Holding Yönetim Kurulu Başkan Ziya Yılmaz, Ramadan Kumova’dan görevi devralarak KONUTDER’in yeni dönem başkanı olarak göreve başladı.

Satılık ve kiralık konut fiyatları nasıl düşecek? TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Cevdet Yılmaz tek tek açıkladı!

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Cevdet Yılmaz, satılık ve kiralık konut fiyatları ile ilgili atılan adımları tek tek açıkladı ve fiyatların düşürüleceğini vurguladı. 

Sezgin Yılmaz yeniden İş GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

İş GYO'nun 23 Mart 2022 tarihinde gerçekleştirilen yönetim kurulu toplantısında; Yönetim Kurulu Başkanlığına Sezgin Yılmaz'ın, Yönetim Kurulu Başkan Vekilliğine Kubilay Aykol'un seçilmesine karar verildi. 

Soner Yılmaz, yeniden Tek-Art İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Tek-Art İnşaat'ın yönetim kuruluna seçilen üyeler görev taksimi yaptı. Soner Yılmaz Tek-Art İnşaat'ın Yönetim Kurulu Başkanı oldu.

Sezgin Yılmaz, İş GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

İş GYO Yönetim Kurulu Başkanlığı'na Sezgin Yılmaz'ın, Yönetim Kurulu Başkan Vekilliği'ne Murat Karluk Çetinkaya'nın seçilmesine karar verildi.

Yılmaz Erbek Apartmanı'nda yıkım çalışmaları tekrar başladı!

İzmir'deki meydana gelen depremde en fazla hasar gören binalardan Yılmaz Erbek Apartmanı'nda yıkımlar yeniden başladı.

Sezgin Yılmaz, İş GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

İş GYO Yönetim Kurulu görev dağılımı çerçevesinde Sezgin Yılmaz'ın Yönetim Kurulu Başkanlığı'na, Yönetim Kurulu Üyesi Murat Karluk Çetinkaya'nın ise Yönetim Kurulu Başkan Vekilliği'ne seçilmesine karar verildi.

EPDK Başkanı Yılmaz'dan önemli İGDAŞ açıklaması! 

Enerji Piyasası Denetleme Kurulu (EPDK) Başkanı Mustafa Yılmaz, İGDAŞ hakkında başlatılan soruşturmayla ilgili konuştu ve vatandaşların, mevzuata aykırı olarak kesilen faturaları ödemek zorunda olmadığını belirtti.

Volkan Yılmaz: Seferber olarak kentsel dönüşüme başlamalıyız!

Yeni Akit Gazetesi’nden Taha Emre Özdemir, Silivri’de hissedilen deprem hakkında Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz ile röportaj yaptı.

Zonguldak Kozlu Belediye Başkanı Kerim Yılmaz'a imar usulsüzlüğü soruşturması!

Zonguldak Kozlu Belediye Başkanı Kerim Yılmaz, ilçedeki imar usulsüzlükleriyle ilgili olarak Zonguldak Adliyesi'ne gelip, soruşturmayı yürüten Cumhuriyet Savcısı'na ifade verdi.

Yılmaz Bağırsakçı Haberi

Yılmaz Bağırsakçı


Promaks Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Turizm İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi 8 Ağustos 2014 tarihinde Yılmaz Bağırsakçı tarafından 50 bin TL sermaye ile kuruldu.



Promaks Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Turizm İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; GAYRİMENKUL DANIŞMANLIK     Şirket öncelikle yerli ve yasaların izin verdiği çerçevede yabancı gerçek ve tüzel kişilere istedikleri emlak ve taşınmazın alımı, satımı, kiraya verilmesi ve kiralanması konusunda aracılık ve danışmanlık hizmetlerini vermek. Kent içinde, kent dışında, belediye sınırları içerisinde veya dışında, imarlı ve imarsız arsa ve arazinin, konut ve barınma amacıyla kullanılan bağımsız mülkiyet konusu ev, yalı, konak, köşk, villa, kat mülkiyeti yasası çerçevesinde alınıp, satılabilen ve kiralanabilen apartman dairesi ve bağımsız bölümleri, eklentilerinin, şirket,otel, motel, kamping, tatil köyü, turistik...