26 / 04 / 2024

Yılmaz İnşaat Fuaye Süreyyapaşa fiyat listesi

Yılmaz İnşaat Fuaye Süreyyapaşa fiyat listesi

Maltepe Fuaye Süreyyapaşa daire fiyatları 250 bin 923 TL'den başlayarak değişiklik gösteriyor. Maltepe Fuaye Süreyyapaşa Evleri'nde daireler orman ve deniz manzaralı olarak ikiye ayrılıyor...

Fuaye Süreyyapaşa teslim tarihi!

Fuaye Süreyyapaşa teslim tarihi kapsamında konutlar bu yılın Eylül ayında sahiplerine teslim edilecek. Maltepe'de yükselen Fuaye Süreyyapaşa projesinde konutların fiyatları 242 bin 438 TL'den başlıyor

Yılmaz İnşaat Fuaye Süreyyapaşa!

Yılmaz İnşaat Fuaye Süreyyapaşa kapsamında yer alan konutların fiyatları 242 bin 438 TL'den başlangıç gösteriyor

Osmaniye Valisi Yılmaz'dan deprem konutlarının inşaatının yavaş ilerlediği iddialarına ilişkin açıklama!

Osmaniye Valisi Erdinç Yılmaz, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in şehirdeki kalıcı deprem konutlarının inşaatının yavaş ilerlediği iddiaları ile ilgili açıklama yaptı. İşte Osmaniye Valisi Erdinç Yılmaz'ın o açıklamaları...

Hakan Yılmaz İnşaat Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Hakan Yılmaz İnşaat Yatırım Limited Şirketi Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Yılmaz tarafından kuruldu.

Atalay Yılmaz İnşaat Gayrimenkul Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atalay Yılmaz İnşaat Gayrimenkul Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de Atalay Yılmaz ve Zeynep Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Çakıroğlu Yılmaz İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çakıroğlu Yılmaz İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Çakır ve Yunus Emre Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Fatma Yılmaz, Tek-Art İnşaat Yönetim Kurulu Üyeliğinden istifa etti!

Tek-Art İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Fatma Yılmaz'ın istifası kabul edildi. Yerine Müjdat Aybar'ın atanmasına karar verildi. 

Emlakkulisi.com Editörü Cansu Yılmaz'ın dayısı vefat etti!

Emlakkulisi.com Editörü Cansu Yılmaz'ın dayısı Ayhan Sat hayatını kaybetti...

Can Yapı Yılmaz İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Can Yapı Yılmaz İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Yılmaz tarafından kuruldu.

Yılmaz İnşaat Otomotiv Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Yılmaz İnşaat Otomotiv Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Üsküdar'da 18 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı.

Yüksek İnşaat Mühendisi Yılmaz Çekirge vefat etti!

Yüksek İnşaat Mühendisi Yılmaz Çekirge vefat etti. Çekirge'nin ailesi ve sevenleri taziye ilanı yayınladı.

Hakan Yılmaz, Düşler Vadisi'ni Galatasaraylılara anlattı!

Yılmaz İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Yılmaz’da Galatasaray arazisi üzerinde projelendirilen Düşler Vadisi ile ilgili Gelenekler İftar Yemeği'ne katılanlara sunum yaptı. 

Mimar Zeynep Yılmaz'ın aracının fiyatı dudak uçuklattı! 

Acun Ilıcalı'nın eski eşi ve Thanx Mimarlık firmasının  sahibi mimar Zeynep Yılmaz'ın aracının fiyatı dudak uçuklattı. Zeynep Yılmaz'ın aracının fiyatının 2 milyon 400 bin TL olduğu öğrenildi. 

Defne Samyeli, Cem Yılmaz'ın Levent'teki villasına taşındı!

Ünlü komedyenle Cem Yılmaz ile evlilik hazırlığı yapan sunucu ve oyuncu Defne Samyeli, Yılmaz'ın Levent'teki villasına taşındı.

Yılmaz İnşaat Beykoz Düşler Vadisi Riva fiyat listesi!

Yılmaz inşaat tarafından gerçekleştirilen Düşler Vadisi projesi fiyatları belirlendi. İşte Yılmaz İnşaat Beykoz Düşler Vadisi fiyat listesi...

Yılmaz İnşaat Fuaye Süreyyapaşa fiyat listesi Haberi

Yılmaz İnşaat Fuaye Süreyyapaşa fiyat listesi


Yılmaz İnşaat tarafından inşa edilen Fuaye Süreyyapaşa Evleri projesi İstanbul'un Anadolu yakasında Maltepe ilçesinde yer alıyor. Maltepe Fuaye Süreyyapaşa daire fiyatları 250 bin 923 TL'den başlıyor.


Maltepe Fuaye Süreyyapaşa Evleri'nde daireler deniz ve orman manzarasına sahip. Maltepe Fuaye Süreyyapaşa Evleri'nde dairelerin büyüklükleri 73 metrekare ile 187 metrekare arasında farklılık gösteriyor.


Maltepe Fuaye Süreyyapaşa tanıtım ofisi ile 444 22 83 telefon numarasını arayarak irtibata geçebilirsiniz. Maltepe Fuaye Süreyyapaşa Evleri projesi 106 bin metrekare arazi alanı üzerinde inşa edildi.


Maltepe Fuaye Süreyyapaşa Evleri'nde kapalı otopark, fitness merkezi, sauna, buhar odası, basketbol sahası, tenis kortu, voleybol sahası, yüzme havuzu, çocuk oyun alanları gibi sosyal donatılar yer alıyor.



Maltepe Fuaye Süreyyapaşa daire fiyatları!


73 metrekare 1+1 konutlar 250 bin 923 TL'den,

73 metrekare 1+1 konutlar 282 bin 306 TL'den, 

109...