28 / 03 / 2024

Yılmaz inşaat iletişim

Yılmaz inşaat iletişim

Synergy Mühendislik Danışmanlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Türker Ekşi tarafından kuruldu. 

Yılmaz İnşaat Otomotiv Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Yılmaz İnşaat Otomotiv Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Üsküdar'da 18 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı.

Yılmaz Elektrik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Silivri Şubesi açıldı!

Yılmaz Elektrik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Silivri Şubesi bugün Silivri'de 60 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Doğu Avrupa’nın en büyük inşaat projelerinden biriydi... İnşaat işçileri grev kararı aldı!

Doğu Avrupa’nın en büyük inşaat projelerinden birini hayata geçirmeye hazırlanan Slovenya’da işçiler grev kararı aldı.

Hakan Yılmaz İnşaat Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Hakan Yılmaz İnşaat Yatırım Limited Şirketi Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Yılmaz tarafından kuruldu.

2023 yılı inşaat metrekare maliyet fiyatları belli oldu! 

2023 yılı inşaat metrekare maliyet fiyatları açıklandı. Mimarlık ve Mühendislik Hizmet Bedellerinin Hesabında Kullanılacak 2023 Yılı Yapı Yaklaşık Birim Maliyetleri Hakkında Tebliğ bugünkü 32101 Sayılı Resmi Gazete'de yer aldı...

Ydk İnşaat İletişim Matbaacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ydk İnşaat İletişim Matbaacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Tugay Duran tarafından kuruldu.

2022 yılı inşaat metrekare maliyet fiyatları belli oldu! 

2022 yılı inşaat metrekare maliyet fiyatları açıklandı. Mimarlık ve Mühendislik Hizmet Bedellerinin Hesabında Kullanılacak 2022/3 Yılı Yapı Yaklaşık Birim Maliyetleri Hakkında Tebliğ bugünkü 31952 Sayılı Resmi Gazete'de yer aldı...

2022/2 yılı inşaat metrekare maliyet fiyatları belli oldu! 

2022 yılı inşaat metrekare maliyet fiyatları belli oldu. Mimarlık ve Mühendislik Hizmet Bedellerinin Hesabında Kullanılacak 2022/2 Yılı Yapı Yaklaşık Birim Maliyetleri Hakkında Tebliğ bugünkü 31873 Sayılı Resmi Gazete'de yer aldı...

Atalay Yılmaz İnşaat Gayrimenkul Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atalay Yılmaz İnşaat Gayrimenkul Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de Atalay Yılmaz ve Zeynep Yılmaz ortaklığında kuruldu.

2022 yılı inşaat metrekare maliyet fiyatları açıklandı!

2022 yılı inşaat metrekare maliyet fiyatları açıklandı. Mimarlık ve Mühendislik Hizmet Bedellerinin Hesabında Kullanılacak 2022 Yılı Yapı Yaklaşık Birim Maliyetleri Hakkında Tebliğ bugünkü 31754 Sayılı Resmi Gazete'de yer aldı...

Çakıroğlu Yılmaz İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çakıroğlu Yılmaz İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Çakır ve Yunus Emre Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Bakanlık yükselen inşaat maliyetleri için harekete geçti!

Ticaret Bakanlığı yükselen inşaat maliyetine el koymaya hazırlanıyor. Konuyla ilgili olarak bakanlık tarafında kısa zaman içerisinde yeni düzenleme yapılacak.

15 yılda inşaat sektörü yüzde 160.2 büyüdü!

Türkiye GSYH’sının tek başına yüzde 32’sini temsil eden 15 yılda inşaat katma değeri yüzde 182 oranında arttı...

Can Yapı Yılmaz İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Can Yapı Yılmaz İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Yılmaz tarafından kuruldu.

Bursa Hocaköy Barajı inşaatının durma nedeni mecliste!

Bursa'nın İnegöl ilçesindeki Hocaköy Barajı inşaatının durma nedeni ve bitirileceği tarih meclis gündemine taşındı. CHP'li Kayışoğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Yılmaz inşaat iletişim Haberi

Yılmaz inşaat iletişim

Synergy Mühendislik Danışmanlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Türker Ekşi tarafından kuruldu. 

Synergy Mühendislik Danışmanlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi konusu:
Şirketin amaç ve konusu; 1. Yurt içinde ve yurt dışında ;elektrik enerjisi üretim sistemleri araştırma ve geliştirilmesi, proje yönetimi, mühendislik, danışmanlık, denetim raporlama, tasarım, üretim, fizibilite, modelleme ve kontrolörlük hizmetlerini vermek 2. Yürürlükteki ilgili mevzuata uymak kaydıyla;enerji santralleri planlamak, yapmak ve işletmek elektrik enerjisi ticareti yapmak ve her türlü elektrik üretimi ile ilgili faaliyette bulunmak 3. Elektrik enerjisi üretmek, ticaretini yapmak ve üretimle ilgili her türlü araştırma, organizasyon, projelendirme, müşavirlik, danışmanlık hizmetleri ile benzeri konularda faaliyette bulunmak 4. Elektrik enerjisi üretmek maksadı ile termik, hidroelektrik, doğalgaz, akaryakıt, rüzgar ve jeotermal kaynaklara dayalı santraller...