23 / 04 / 2024

yoğurtlu toki başvuruları 2017

yoğurtlu toki başvuruları 2017

TOKİ, Erzincan Yoğurtlu projesinde yer alan 27 adet konutu satışa çıkarıyor. Projede 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konutlar bulunuyor

TOKİ başvurularında son dakika! O şart uygulamadan kalktı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın vatandaşa müjdesini verdiği Sosyal Konut Projesi'yle ilgili bugünden itibaren yeni bir sisteme geçildi. Başvurular da yoğunluğu engellemek için getirilen o sınırlama kaldırıldı…

Erzincan TOKİ başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Erzincan Yoğurtlu Mahallesi projesi için başvuru dönemi bugün itibariyle başladı.

TOKİ Erzincan Yoğurtlu son başvuru tarihi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Erzincan Yoğurtlu kapsamındaki 41 adet konut için son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi.

TOKİ Erzincan Yoğurtlu son başvuru!

TOKİ tarafından hayata geçirilen Erzincan Yoğurtlu projesindeki 106 konut açık satışta. Peki, TOKİ Erzincan Yoğurtlu son başvuru ne zaman?

TOKİ Erzincan Yoğurtlu 2017 başvuruları başladı!

Erzincan Yoğurtlu 586 konut Projesi kapsamındaki stok 106 adet konut kurasız başvuru önceliğine göre açık satışa sunuldu.

Erzincan Yoğurtlu TOKİ başvurusu!

TOKİ'nin Erzincan Yoğurtlu Toplu Konut Uygulaması kapsamındaki 106 konut kura ile satılacak. Peki, Erzincan Yoğurtlu TOKİ başvurusu ne zaman?

Erzincan Yoğurtlu TOKİ sözleşmeleri imzalanıyor!

TOKİ ile Erzincan, Yoğurtlu Belediye Başkanlığı işbirliği çerçevesinde geliştirilen “Erzincan Yoğurtlu Toplu Konut Projesi kapsamındaki konutların Gayrimenkul Satış Sözleşmesi imzalama işlemleri, 17 Ocak -17 Şubat 2017 tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Çankırı Kurşunlu 2. Etap Toki başvuruları ne zaman bitecek?

TOKİ'nin Çankırı Kurşunlu 2. Etap projesinde yer alan 264 adet konut kurasız olarak başvuru önceliğine göre satışa çıkıyor. Peki, Çankırı Kurşunlu 2. Etap Toki başvuruları ne zaman bitecek?

Kırşehir Kaman alt gelir grubu Toki başvuruları!

Kırşehir Kaman'da alt gelir grubu için hayata geçirilecek olan 63 konut kuralı olarak satşa sunuluyor. İşte, Kırşehir Kaman alt gelir grubu Toki başvuruları...

TOKİ Erzincan Yoğurtlu emekli kura sonuç listesi!

Yoğurtlu Belediye Başkanlığı Toplantı Salonu'nda düzenlenen TOKİ Erzincan Yoğurtlu kura çekilişi kapsamında 24 adet konut için hak sahipleri belirlendi. İşte TOKİ Erzincan Yoğurtlu emekli kura sonuç listesi...

Erzincan Yoğurtlu TOKİ kura çekiliş sonuçları!

Erzincan Yoğurtlu TOKİ kura çekiliş sonuçları yayınlandı. Toplamda 24 adet konutun bugün satışa çıkarıldığı projede fiyatlar 102 bin 500 TL'den başlangıç gösteriyor.

Erzincan Yoğurtlu TOKİ Emekli Konutları kura çekimi!

Erzincan Yoğurtlu TOKİ Emekli Konutları kura çekimi bugün saat 10.00'da gerçekleşecek. Daire fiyatları 102 bin 500 TL'den başlangıç gösteren projede 240 ay vade fırsatı sunuluyor.

Erzincan Yoğurtlu TOKİ kura çekilişi nerede?

TOKİ Erzincan Yoğurtlu'da daire fiyatları 102 bin 500 TL'den başlıyor. Projede 180 veya 240 ay vade fırsatı ile ödeme yapılabiliyor. Peki Erzincan Yoğurtlu TOKİ kura çekilişi nerede?

yoğurtlu toki başvuruları 2017 Haberi

yoğurtlu toki başvuruları 2017


Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Erzincan Yoğurtlu Toplu Konut Uygulaması kapsamında yer alan 27 adet konut satışa çıkıyor.


TOKİ Yoğurtlu'daki konutlar için başvurular 06 Temmuz – 29 Eylül 2017 tarihleri arasında kabul edilecek. Erzincan Yoğurtlu Toplu Konut Uygulaması kapsamında yer alan konutların satış işlemleri T. Halk Bankası A.Ş aracılığıyla yürütülecek.


3 adet 3 oda 1 salon, 24 adet 2 oda 1 salon konutların yer aldığı projede fiyatlar 92 bin 271 TL ile 145 bin 648 TL arasında değişiyor.


TOKİ Erzincan Yoğurtlu projesinden 308 TL'den başlayan taksitlerle konut sahibi olunabiliyor. Projede 120 ay, 156 ay ve 180 ay vade imkanı...