16 / 04 / 2024

yollarda engellilere yönelik düzenleme mi yapılacak

yollarda engellilere yönelik düzenleme mi yapılacak

Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı, Goalball Turnuvası Kupa Töreni'nde yaptığı açıklamada yol, park, kaldırım ve binaların engellilere yönelik düzenlenmesi amacıyla yeni planlama yaptıklarını belirtti.

Garanti Bankası'ndan müşterilerine yönelik önemli açıklama

Garanti Bankası tarafından müşterilerine yönelik önemli bir açıklama yapıldı. Banka tarafından müşterilere özel yeni bir kredi paketi başlatıldı.

İş Bankası'ndan müşterilerine yönelik büyük müjde

İş Bankası tarafından müşterilerine yönelik büyük bir müjde verildi. İş Bankası'ndan 70.000 TL trink kredi verecek. İşte detaylar...

Ev hanımlarına yönelik 3.700 TL destek ödemeleri başvuru şartları ve detayları!

Ev hanımlarının yükünü hafifletmek için önemli bir adım atılıyor. Milyonlarca ev hanımı için düzenlenen destek ödemeleriyle ilgili detaylar sonunda açıklandı. Ev hanımlarına yönelik sağlanacak olan destek ödemesi tutarı 3.700 TL olacak. İşte destek ödemesi için gereken başvuru şartları...

Bankaların istikrarlı fonlama yapmalarını sağlamaya yönelik esaslar belirlendi

Bankaların fonlama riskinin likidite düzeylerinin bozulmasına sebep olmasının önüne geçmek amacıyla istikrarlı fonlama yapmalarını sağlamaya yönelik esaslar belirlendi.

İş Bankası resmen çıldırdı. İş Bankası'ndan müşterilerine yönelik büyük müjde

İş Bankası müşterilerine yönelik kredi imkanlarını ve kampanyalarını peş peşe duyurmaya devam ediyor. Banka tarafından müşterilere yönelik çok önemli bir müjde daha geldi. İşte İş Bankası'nın müjdesinin detayları...

Merkez Bankası'ndan bankalara yönelik kara flaş haber geldi!

Merkez Bankası tarafından bankalara yönelik kara haber geldi. Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB), bankalara zorunlu karşılık ve menkul kıymet tesisine ilişkin değişiklikler yaptı.

Akbank'tan müşterilerine yönelik bomba açıklama geldi... Akbank müşterileri hemen baksın

Akbank müşterilerine yönelik çok önemli bir açıklama geldi. Akbank, müşterilerine yönelik yaptığı açıklamada kredi kartı çıkaranlara 1000 TL hediye verileceğini açıkladı.

İş Bankası müşterilerine yönelik flaş bir açıklama geldi

Türkiye'de en çok kullanılan bankalar arasında yer alan İş Bankası'ndan müşterilerine yönelik kredi konusunda çok önemli bir açıklama geldi. İşte İş Bankası tarafından yapılan açıklamanın detayları...

Altın fiyatları hakkında vatandaşlara yönelik önemli bir uyarı geldi

Altın hala Türk vatandaşları açısından çok önemli bir yatırım aracı olmaya devam ediyor. Altın fiyatları hakkında son olarak vatandaşlara yönelik önemli bir uyarı geldi.

Geçici işçilere müjde! Çalışma Bakanından geçici işçilere yönelik son dakika açıklaması! Acil bakın!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, geçici işçi sorununa yönelik yaptığı açıklamada "Geçici işçi problemini çözüyoruz, bu mesele tarihe karışacak" şeklinde konuştu.

EYT'den emekli vatandaşlara yönelik bir müjde geldi

Emeklikte Yaşa Takılanlar yasası kapsamında emekli olan vatandaşlara yönelik önemli bir haber geldi. EYT'den emekli olanlarla ilgili bu haber 'müjde' olarak lanse edildi.

Ziraat Bankası'ndan müşterilerine yönelik flaş açıklama

Ziraat Bankası tarafından müşterilerine yönelik önemli bir açıklama yapıldı. Banka, şartları karşılayan vatandaşlara yönelik 2000 TL bandında ödeme gerçekleştirecek.

Ziraat Bankası'ndan müşterilerine yönelik önemli açıklama yapıldı

Ziraat Bankası'ndan müşterilerine yönelik önemli bir açıklama yapıldı. Banka tarafından market alışverişlerine destek olması amacıyla kampanya başlatıldı.

yollarda engellilere yönelik düzenleme mi yapılacak Haberi

yollarda engellilere yönelik düzenleme mi yapılacak

Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı, yol, park, kaldırım ve binaların engellilere yönelik düzenlenmesi amacıyla yeni planlama yaptıklarını belirterek, "Görme engelli vatandaşlarımız için yollarda, asansörlerde sinyalizasyon ve yönlendirme mekanizmaları olacak. Kaldırımlarda engellilerin geçişine engel olan gereksiz tabelalar kaldırılacak. Kent ulaşımında rampa sistemleri artırılacak." dedi.


Bakan Sarı, Tapu Kadastro Genel Müdürlüğü Oran yerleşkesinde, Engelliler Haftası dolayısıyla düzenlenen "Goalball Turnuvası Kupa Töreni"ne katıldı. 


Final maçının ardından konuşma yapan Sarı, sözlerine, Hakkari'nin Çukurca ilçesinde şehit düşen 8 askere Allah'tan rahmet, ailelerine sabır ve başsağlığı dileyerek başladı.


Kupa törenine onur konuğu olarak katılan, Dünya İşitme Engelliler Güreş Şampiyonası'nda altın madalya kazanan İlhan Çıtak'ı da gönülden kutladığını belirten Sarı, "Karşımda gördüğüm insanlar, yaşamdan zevk almayı bilen, hayallerinin peşinden inatla koşan, 'engel' kelimesini sözlükte bırakan en özel...