20 / 04 / 2024

Yonga Mobilya Sanayi ve Ticaret A.Ş.

Yonga Mobilya Sanayi ve Ticaret A.Ş.

Yonga Mobilya Sanayi ve Ticaret A.Ş. ek üretim ve depo binası yapım ihalesi hakkında açıklama yaptı...

Kontrast Mimarlık İnşaat Mobilya Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kontrast Mimarlık İnşaat Mobilya Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Muhammet Erdem Kalkan tarafından kuruldu.

Mtb Mobilya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mtb Mobilya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Aykut Çavuşoğlu tarafından kuruldu.

Silivri Dünyam İnşaat Gayrimenkul Mobilya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Silivri Dünyam İnşaat Gayrimenkul Mobilya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Feriyan Kocataş tarafından kuruldu.

Çmk İnşaat Mobilya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çmk İnşaat Mobilya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yusuf Karaaslan tarafından kuruldu.

Eas Grup Mobilya Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eas Grup Mobilya Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Anıl Doğu Alyaz ve Hüsnü Semih Özaltındere ortaklığında kuruldu.

Baveri Mimarlık Ve Mobilya Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Baveri Mimarlık Ve Mobilya Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 10 milyon TL sermaye bedeli ile Bünyamin Yılmaz, İsmail Aktaş, Mahmut Emre Karcı, Mehmet Akif Karcı, Vedar Karcı, Volkan Aktaş ve Yaşar Emir Karcı ortaklığında kuruldu.

İvme Madencilik Yapı Ve Mobilya Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İvme Madencilik Yapı Ve Mobilya Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Güncüm tarafından kuruldu.

Trend My Home Gayrimenkul İnşaat Mobilya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Trend My Home Gayrimenkul İnşaat Mobilya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Seyedadel Yaghoubı tarafından kuruldu.

Adg Otomotiv İnşaat Mobilya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Adg Otomotiv İnşaat Mobilya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Şakir Köni tarafından kuruldu.

Yoğuntaş Global İnşaat Elektrik Tekstil Ayakkabı Kırtasiye Mobilya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yoğuntaş Global İnşaat Elektrik Tekstil Ayakkabı Kırtasiye Mobilya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Karakolukçu tarafından kuruldu.

Eyb Grup İnşaat Mobilya Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eyb Grup İnşaat Mobilya Sanayi Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Soykan Eyuboğlu tarafından kuruldu.

System Farma İnşaat Yapı Malzemeleri Ve Mobilya Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

System Farma İnşaat Yapı Malzemeleri Ve Mobilya Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Faruk Türkoğlu tarafından kuruldu.

Soymer İnşaat Metal Plastik Elektrik Mobilya Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Soymer İnşaat Metal Plastik Elektrik Mobilya Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Aziz Buçaklar tarafından kuruldu.

Yonga Mobilya Sanayi ve Ticaret A.Ş. Haberi

Yonga Mobilya Sanayi ve Ticaret A.Ş.

Yonga Mobilya Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından yapılan açıklama: 


Açıklanacak Özel Durum/Durumlar:

Fabrika binalarımızın arkasında yer alan arsamızda 3872 m2 ek üretim ve depo binası yapımı için açılan inşaat ihalemiz 1.295.000,00 TL+KDV bedelle 03/06/2013 tarihinde...