25 / 04 / 2024

Yooistanbul ne zaman teslim

Yooistanbul ne zaman teslim

Say Yapı'nın Ortaköy'de inşa ettiği yooistanbul projesinde teslim tarihi yaklaşıyor. Örnek rezidansları ziyarete hazır olan proje, ayrıcalıklı yaşam tarzının en güzel örneğini İstanbul’a sunacak.

Ortaköy Yooistanbul proje teslim tarihi!

Ortaköy Yooistanbul projesinde metrekare birim fiyatı 8 bin dolardan başlıyor. Yooistanbul projesinde 160 rezidans daire yer alıyor...

Yooistanbul Ortaköy satılık!

İstanbul Beşiktaş Ortaköy'de yükselen proje toplam arsa alanı 22 bin metrekare üzerine yayılıyor. Yooistanbul Ortaköy satılık daireler 2+1' den 5+1' e kadar farklılık gösteriyor.

Ortaköy Yooistanbul Evleri fiyat!

Toplam arsa alanı 22 bin metrekare üzerine yayılan projede daire alanları 116 metrekareden başlıyor. Ortaköy Yooistanbul Evleri fiyat listesine göre 950 bin Dolar 'dan başlıyor.

Yooistanbul Rezidans satış ofisi!

Yooistanbul Rezidans satış ofisi telefon numarası 444 17 13 olarak belirlendi. Tesimleri 2016 yılının sonunda yapılacak olan projede 2+1'den 5+1'e kadar farklı daire seçenekleri yer alıyor.

Yooistanbul ödeme koşulları!

Daire alanlarının 116 metrekareden başladığı proje Say Yapı tarafından hayata geçiriliyor. Proje İstanbul Beşiktaş Ortaköy bölgesinde yükseliyor. Yooistanbul ödeme koşulları kapsamında banka kredisi ile ödeme yapılabiliyor.

Yooistanbul nerede?

Yooistanbul satılık ev fiyatları metrekare bazında 8 bin 500 dolardan başlıyor. Banka kredisiyle ödeme yapılabilen proje 22 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. Peki Yooistanbul nerede?

Yooistanbul Beşiktaş satış ofisi!

Yooistanbul Beşiktaş satış ofisi telefon numarası 444 17 13 olarak belirlendi. Dairelerin büyüklükleri minimum 116 metrekare olarak dizayn edilen projede teslimler 2016 yılı sonunda gerçekleşecek.

Beşiktaş Yooistanbul teslimleri ne zaman?

Say Yapı Beşiktaş Ortaköy Yooistanbul projesinde toplam 120 adet daire yer alıyor. Peki, Beşiktaş Yooistanbul teslimleri ne zaman?

Yooistanbul Ortaköy satış ofisi!

Toplam arsa alanı 22 bin metrekare üzerine yayılan proje İstanbul Beşiktaş Ortaköy bölgesinde yükseliyor. Yooistanbul Ortaköy satış ofisi telefon numarası 444 17 13 olarak belirlendi.

Yooistanbul Beşiktaş ne zaman teslim?

İstanbul Beşiktaş Ortaköy bölgesinde yükselen proje toplam arsa alanı 22 bin metrekare üzerine yayılıyor. Proje Say Yapı tarafından hayata geçiriliyor. Peki Yooistanbul Beşiktaş ne zaman teslim?

Yooistanbul Ortaköy satılık ev!

Yooistanbul Ortaköy satılık ev fiyatları 950 bin dolardan başlıyor. 5 katlı 11 blok halinde inşa edilen projede daire teslimlerinin 2016 yılının sonunda gerçekleşmesi planlanıyor.

Say Yapı Yooistanbul Projesi!

Say Yapı Yooistanbul Projesi 'nde dairelerin alanları 116 ile 1.000 metrekare arasında değişiyor. Teslimlerin 2016 yılında gerçekleşeceği projede banka kredisiyle ödeme yapılabiliyor.

Yooistanbul ne zaman teslim?

Toplam 132 konutluk Yoo ve Say Yapı projesi Yooistanbul ne zaman teslim? Yooistanbul projesi Zincirlikuyu'da yükseliyor.

Yooistanbul'da satışlar hızla devam ediyor!

Say Yapı Teknoloji'nin İstanbul’un tam merkezinde hayata geçirdiği Philippe Starck imzalı 'yooistanbul’ projesinin inşaatı ve satışları hızla devam ediyor.

Ortaköy Yooistanbul teslimleri ne zaman?

Ortaköy Yooistanbul teslimleri ne zaman? Say Yapı'nın projesi Yooistanbul Evleri'nde metrekare birim fiyatı 8 bin 500 dolar ile 11 bin 500 dolar arasında değişiyor...

Yooistanbul Evleri ne zaman teslim?

Yooistanbul Rezidans'ta konutlar 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 şeklinde tasarlandı. 5 katlı 11 blok halinde yükselen projede 120 adet daire bulunuyor. Peki Yooistanbul Evleri ne zaman teslim edilecek?

Beşiktaş Yooistanbul ne zaman teslim?

Dairelerin 2+1'den 5+1'e kadar farklılık gösterdiği proje İstanbul Beşiktaş Ortaköy bölgesinde yükseliyor. Projede fiyatlar 950 bin dolardan başlıyor. Peki Beşiktaş Yooistanbul ne zaman teslim?

Yooistanbul Ortaköy ne zaman teslim?

Say Yapı'nın projesi Yooistanbul Evleri Ortaköy'de ev fiyatları 950 bin dolardan başlangıç gösteriliyor. Peki 120 daireden meydana gelen Yooistanbul Ortaköy ne zaman teslim edilecek?

Yooistanbul Say Yapı ne zaman teslim?

Toplam 22 bin metrekare arsa alanı üzerine yayılan proje İstanbul Beşiktaş Ortaköy bölgesinde yükseliyor. Projede fiyatlar 950 bin dolardan başlıyor. Peki Yooistanbul Say Yapı ne zaman teslim?

Beşiktaş Yooistanbul teslimleri ne zaman?

Say Yapı Beşiktaş Ortaköy Yooistanbul projesinde toplam 120 adet daire yer alıyor. Peki, Beşiktaş Yooistanbul teslimleri ne zaman?

Ortaköy Yooistanbul ne zaman teslim edilecek?

Say Yapı'nın tekrar satışlarına başladığı Yooistanbul projesi Beşiktaş Ortaköy'de yer alıyor. Yooistanbul projesi 120 adet daireden meydana geliyor. Ortaköy Yooistanbul ne zaman teslim edilecek?

Yooistanbul Beşiktaş ne zaman teslim?

İstanbul Beşiktaş Ortaköy bölgesinde yükselen proje toplam arsa alanı 22 bin metrekare üzerine yayılıyor. Proje Say Yapı tarafından hayata geçiriliyor. Peki Yooistanbul Beşiktaş ne zaman teslim?

Yooistanbul ne zaman teslim?

Toplam 132 konutluk Yoo ve Say Yapı projesi Yooistanbul ne zaman teslim? Yooistanbul projesi Zincirlikuyu'da yükseliyor.

Şehrizar Konakları ne zaman teslim?

Toplamda 208 konuttan meydana gelen Şehrizar Konakları ne zaman teslim sorusunun yanıtı haberimizin içinde yer alıyor...

Çankaya Sinpaş Altın Oran ne zaman teslim?

Çankaya Sinpaş Altın Oran ne zaman teslim? Sinpaş Altın Oran'da etaplar ne zaman teslim edilecek? sorularının cevabı haberimizde yer alıyor...

Beylikdüzü Demir Romans ne zaman teslim?

Beylikdüzü Demir Romans ne zaman teslim sorusunun cevabı haberimizin içerisinde yer alıyor. 235 milyon TL yatırımla inşa edilen Demir Romans Evleri'nde daire fiyatları 179 bin 400 TL'den başlıyor...

Demir Romance ne zaman teslim?

Demir Romance ne zaman teslim sorusu Mayıs 2015 yılı olarak yanıt buluyor. Beylikdüzü'nde yükselen Demir Romance Rezidans'ta fiyatlar 179 bin 400 TL'den başlayarak değişiyor...

Yooistanbul ne zaman teslim Haberi

Yooistanbul ne zaman teslim

Digicom Grup şirketlerinden Say Yapı'nın projesi olan “yooistanbul”da finale çok az süre kaldı. Eşsiz İstanbul Boğazı manzarası ile yemyeşil Ortaköy Vadisi’nde konumlanan, “Ulus-Ortaköy-Zincirlikuyu“ üçgeninin tam merkezindeki yooistanbul, konumu ve mimari yapısı nedeniyle emlak sektörünün en iddialı projeleri arasında yer alıyor.

"Yaşayan Efsane" olarak adlandırılan Fransız tasarımcı "Phillippe Starck" imzasıyla yükselen yooistanbul, lüksü yeniden tanımlayan detaylarıyla öne çıkıyor. 11 blok ve 116 rezidanstan oluşan projede bloklar benzerlerinin aksine sadece 5 kat olarak yükseliyor. Tabandan tavana uzanan çift camlar ile kesintisiz panoramik boğaz ve doğa manzaraları mekânın içine kadar girerken, ısı ve ses yalıtımı da son derece kusursuz şekilde sağlanıyor.

Kendine özgü mimarisi ile yooistanbul'da, ıslak mekanlar tamamen doğal mermerden, yer döşemeleri ise masif parkeden hazırlanıyor. Projede tüm mekanlarda doğal taşlar zemin döşeme...