19 / 04 / 2024

Yozgat Belediye konağı

Yozgat Belediye konağı

Yozgat Belediyesi'nin yeni hizmet binasına taşınma işlemi başladı. Taşınma işlemlerinin tamamlanacağı binada bakım ve temizlik çalışmaları yapıldı.

Belediye konut imarlı 3 arsa satacak! İmarlı arsa arayanlar dikkat!

Yozgat Belediye Başkanlığı, Yozgat'ta yer alan konut alanı imarlı üç arsayı satışa çıkardı. Satışa çıkarılan arsalar Eskipazar'da yer alıyor. 

Belediye konut imarlı 3 arsa satacak!

Yozgat Belediye Başkanlığı Yozgat'ta yer alan 3 adet arsayı satışa çıkardı. Satışa çıkarılan arsalar konut imarlı olarak belirtildi.

Belediye konut alanı imarlı tam 8 arsa satacak! 

Yozgat Belediye Başkanlığı, Yozgat'ta yer alan konut imarlı 8 arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 24 Mayıs tarihinde yapılacak.

Belediye, o ildeki 10 arsa, 22 iş yeri ile 1 konutu satıyor! Gayrimenkul sahibi olmak isteyenler şimdi bakın! 

Yozgat Belediye Başkanlığı, Yozgat ili, Merkez ilçesinde yer alan 10 arsa, 22 iş yeri ile 1 konutu satıyor. Peki Yozgat'taki konut, arsa ve iş yerlerinin fiyatları ne kadar? 

Belediyeden büyük fırsat! O ilde 7 iş yeri, 3 arsa ve 1 konut satacak! 

Yozgat Belediye Başkanlığı, Yozgat'ta 3 adet arsa, 7 adet iş yeri ve 1 adet mesken satacak. Söz konusu ihale 14 Aralık 2022 tarihinde yapılacak.

Belediyeden büyük fırsat! Konut ve ticaret imarlı 6 arsa satacak!

Yozgat Belediye Başkanlığı, Yozgat'ta yer alan ticaret ve konut imarlı 6 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. 

Yozgat Belediyesi'nden satılık 27 arsa!

Yozgat Belediye Başkanlığı, Yozgat ili, Merkez ilçesinde yer alan 27 arsayı satıyor. 

Yozgat Belediyesi'nden 19.9 milyon TL'ye satılık 10 arsa!

Yozgat Belediye Başkanlığı, Yozgat ilinde yer alan 10 arsayı 19 milyon 877 bin 851 TL'ye satıyor...

Yozgat Sorgun Hükümet Konağı ihalesi bugün!

Yeni kamu yatırımları için start veren Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Yozgat Sorgun Hükümet Konağı projesinin bugün ihaleye çıkarıyor.

Yozgat Sorgun Hükümet Konağı ihalesi yarın!

Kamu yatırımlarını sürdüren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Yozgat Sorgun Hükümet Konağı projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek.

Yozgat Sorgun Hükümet Konağı 16 Haziran'da ihaleye çıkıyor!

Yozgat ili, Sorgun Hükümet Konağı İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İhale) ihalesi 16 Haziran 2021 tarihinde saat 14:00'te gerçekleştirilecek.

TOKİ'den Yozgat'a hükümet konağı müjdesi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Yozgat'ta hükümet konağı inşa edecek.

Yozgat Merkez için acele kamulaştırma kararı!

Yozgat İli Merkez İlçesi sınırları içerisindeki bazı taşınmazlar için Yozgat Belediye Başkanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Yozgat Belediye konağı Haberi

Yozgat Belediye konağı

Yozgat Belediyesi'nin yeni hizmet binasına taşınma işlemi başladı. Belediyenin hizmet vereceği binaya başkanlık makamı ve başkan yardımcılarının taşındığı açıklandı. 

İleri Gazetesi'nde yer alan habere göre, Yozgat Belediyesi yeni hizmet binasına yakın zamanda taşınacak. Binada bakım ve temizlik çalışmalarının yapıldığı belirtildi. 

Yozgat Belediye Başkanı Kazım Arslan, belediye olarak yeni bina için tefrişat harcaması yapılmayacağını, tüm birimlerin mevcut mobilya, teçhizat ve eşyalarıyla yeni binaya geçiş yapılacağını...