19 / 04 / 2024

Yozgat Kapalı ve Açık Cezaevi inşaatı

Yozgat Kapalı ve Açık Cezaevi inşaatı

Yapımı devam eden Yozgat Kapalı ve Açık Cezaevi inşaatı devam ediyor. Cezaevinin 1 yıl içerisinde tamamlanması planlanıyor.

Kapalıçarşı altın bilezik fiyatlarında son dakika! 14,18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatları kaç lira?

Altın bilezik almak isteyen yatırımcılar ve vatandaşlar 14,18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatlarını merak ediyor. Kapalıçarşı'daki altın bilezik fiyatlarını araştıran vatandaşlar ''bugün altın bilkezikleri ne akdar oldu?'' sorusunun cevabını araştırıyor.

Bankalar ve Kapalıçarşı arasında fark açıldı. Birileri Kapalıçarşı'dan dolar mı topluyor?

Yeniçağ Gazetesi Yazarı Remzi Özdemir, birilerinin piyasadan fiziki dolar toplamaya devam ettiğini ve bu nedenle bankalar ve Kapalıçarşı arasındaki makasın iyice açıldığını söyledi.

Altın fiyatları canlı son dakika! Kapalıçarşı altın fiyatları; çeyrek altın, tam altın ve gram altın fiyatları ne kadar?

Haftanın ikinci işlem gününde altın fiyatları takip edilmeye devam ediyor. Ons altının dolar kurunun etkisi ile yükselmesi altın fiyatlarını artırdı. Peki Kapalıçarşı altın fiyatları; çeyrek altın, tam altın ve gram altın fiyatları ne kadar? İşte son dakika canlı altın fiyatları 31 Mayıs 2022...

Kanal İstanbul İdari Hizmet Alanı ve Kapalı Spor Tesisi Alanı imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Yenişehir (Avrupa Yakası)Rezerv Yapı Alanı (Kanal İstanbul Projesi) 2. Etap İdari Hizmet Alanı ve Kapalı Spor Tesisi Alanına İlişkin 1/5000 Ölçekli Nazım ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Yozgat'da 8 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Yozgat Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Müdürlüğü, Yozgat Merkez'de yer alan gayrimenkulü 7 milyon 954 bin 870 TL bedelle satışa çıkardı.

Pandemi nedeniyle kapalı olan restoran ve kafelerin kira ödemelerinin askıya alınması önerisi!

Pandemi nedeniyle kapalı olan restoran ve kafelerin gerekli tedbirler alınarak açılması, fatura ve kira ödemelerinin askıya alınması önerisi meclis gündemine taşındı. CHP'li Göker, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Bursa Yenişehir ve Kocaeli havalimanlarının uzun zamandır kapalı olması TBMM'de!

Bursa Yenişehir ve Kocaeli havalimanlarının uzun zamandır kapalı olması meclis gündemine taşındı. CHP'li Aydın, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Sivas, Yozgat ve Kayseri'de Arazi Toplulaştırması ve Tarla İçi Geliştirme Hizmetleri Yapılmasına Dair Karar!

Sivas, Yozgat ve Kayseri İllerinde Bulunan ve Ekli Listede İsimleri Belirtilen Yerlerde Arazi Toplulaştırması ve Tarla İçi Geliştirme Hizmetleri Yapılmasına Dair Karar, 3457 sayılı Resmi Gazete'nin mükerrer sayısında yayımlandı. 

Yozgat TOKİ'de taksit ödemelerinin ertelenmesi önerisi mecliste!

Yozgat ili ve ilçelerinde TOKİ tarafından yapılan konutların taksit ödemelerinin ertelenmesi önerisi meclis gündemine taşındı. CHP'li Keven, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Yozgat'ta hızlı tren inşaatları meclis gündeminde!

Ankara-Yozgat-Sivas ve Yerköy-Kayseri hızlı tren projeleri ile Yozgat Bozok Havaalanı inşaatı meclis gündemine taşındı. CHP'li Keven, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Edremit Kapalı Yeraltı Otoparkı ve Meydan Düzenlemesi Projesi geliyor!

Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan'ın en önemli seçim vaatlerinden olan Şehit Hamdi Bey Meydanı Kapalı Yeraltı Otoparkı ve Meydan Düzenlemesi Projesi hayata geçiriliyor...

Yozgat ve Tokat'ta acele kamulaştırma kararı!

Yozgat ve Tokat'ta yer alan bazı taşınmazlar için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Yozgat ve Tokat'ta acele kamulaştırma kararı!

Yozgat ve Tokat'ta yer alan bazı taşınmazlar için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Yozgat Kapalı ve Açık Cezaevi inşaatı Haberi

Yozgat Kapalı ve Açık Cezaevi inşaatı

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ'ın talimatları doğrultusunda Yozgat'ta yapımına başlanılan 3 bin 800 kişilik Kapalı ve Açık Cezaevi inşaatı hızla sürüyor. 

Yozgat Valisi Kemal Yurtnaç inşaatı devam eden Yozgat Kapalı ve Açık Cezaevi inşaatını, Yozgat Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Ataman ve İl Jandarma Komutanı Albay Selçuk Yıldırım ile birlikte incelemelerde bulundu.


İnşaat hakkında firma görevlilerinden bilgi alan Yozgat Valisi Yurtnaç, 3 bin 800 kişilik Kapalı ve Açık Cezaevinin 1 yıl içerisinde tamamlanacağını söyledi.

Cezaevinin Yozgat'a önemli katkıları olacağını vurgulayan Yozgat Valisi Yurtnaç, "Öncelikle Yozgat bir şantiye gibi. Tüm bakanlıkların inşaatları var. Adalet Bakanlığının, Diyanet İşleri Bakanlığının inşaatları var. Bunların hepsi açıldığında Yozgat'a müthiş bir hareketlilik sağlayacak. Örneğin cezaevinde 3 bin 800 kişi bir kapasite var. Burada ayrıca çalışanlarıyla birlikte Yozgat'ın nüfusuna katkı sağlayacak. Diyanet...