25 / 04 / 2024

Yücesoy Konsept Çiğli iletişim

Yücesoy Konsept Çiğli iletişim

Yücesoy Mühendislik imzası ile hayata geçirilen Yücesoy Konsept Evleri'nde ön satış dönemine özel fiyatlar 219 bin TL'den başlangıç gösteriliyor..

1952'de Şişli gecekonducuların haklı isyanı: Yerlerimiz parsellensin! 

1952 yılında Şişli gecekonducuları, kendi aralarında toplanarak, evlerinin parsellenmesini için miting yapmışlar.

1952'de Şişli gecekonducuları Taksim'de protesto mitingi yapacakmış!

1952 yılında Şişli Gecekonducular Derneği Taksim'de yapmak istediği ve o zamana kadar müsaade edilmeyen protesto mitingine bu sefer izin verilmiş.

1957 yılında İETT çalışanları için Şişli'ye site yapılmış!

1957 yılında İETT mensupları için Şişli Hürriyet Abidesi civarında site inşa edilmesine karar verilmiş.

Çiğli Kaşarcı Rezidans yıl sonunda teslim! Yüzde 50 peşinatla!

Katalan İnşaat imzası ile İzmir Çiğli'de inşa edilen Kaşarcı Rezidans projesinin teslimlerinin yıl sonunda yapılması planlanıyor. Çiğli Kaşarcı Rezidans'tan yüzde 50 peşinatla konut sahibi olunabiliyor.

Yıldızlar Group'tan Şişli'ye 75 odalı yeni otel geliyor!

Yıldızlar Group, Şişli'deki yeni otel yatırımı için düğmeye bastı. Söz konusu proje 66 milyon 875 bin TL'ye mal olacak.

Sultangazi, Şile, Şişli, Esenyurt! İBB onayladı! En yüksek bütçeli ilçe resmen belli oldu!

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Meclisi, Sultangazi, Şile, Şişli, Tuzla, Ümraniye, Üsküdar ve Zeytinburnu belediyelerinin 2024 yılı mali bütçelerini kabul etti.

Halk GYO Şişli Binası'nın 2023 yılı değeri 152 milyon 556 TL!

Halk GYO'nun Şişli Binası'nın 2023 yıl sonu değeri belli oldu. Söz konusu taşınmazın toplam değeri 152 milyon 556 TL oldu.

Şişli Meslek Yüksekokulu Öğretim Üyesi ve Öğretim Görevlisi alıyor! Bu ilanı sakın kaçırmayın!

Şişli Meslek Yüksekokulu Öğretim Üyesi ve Öğretim Görevlisi alıyor! Akademisyen ve akademisyen adaylarının sakın kaçırmayacağı ilanların detaylarını sizler için hazırladık. İşte haberin ayrıntıları…

İzmir Büyükşehir'den arsa fırsatı! Çiğli'de 15 arsa satılıyor! 

İzmir Büyükşehir Belediyesi, İzmir Çiğli'de yer alan 15 arsayı 2 milyon 4 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuyor... 

Ant Site Yönetim Hizmetleri Ve Turizm Anonim Şirketi Şişli Anthill Şubesi açıldı!

Ant Site Yönetim Hizmetleri Ve Turizm Anonim Şirketi Şişli Anthill Şubesi Şişli'de 10 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Halit Okay tarafından açıldı.

İzmir Çiğli Tramvay Hattı'nın yüzde 35'i tamamlandı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından Çiğli'de hayata geçirilen tramvay hattı projesinde tamamlanma oranı yüzde 35’e ulaştı.

İzmir Çiğli'ye yıllardır beklenen dönüşüm müjdesi geldi!

Yüzde yüz uzlaşı, yerinde dönüşüm ve “Büyükşehir güvencesi ve garantörlüğü” ilkeleriyle kentsel dönüşüm çalışmalarını hız kesmeden sürdüren İzmir Büyükşehir Belediyesi, Çiğli’nin Güzeltepe mahallesi için de harekete geçti. 

Şişli'de akıllara durgunluk veren gecekondu yıkımı!

Şişli Belediyesi zabıta ekipleri molozlar arasında saklanan yavru kedilere rağmen gecekonduyu yıktı. Akıllara durgunluk veren yıkımda kedilerin akıbetinin ne olduğu ise bilinmiyor.

Yücesoy Konsept Çiğli iletişim Haberi

Yücesoy Konsept Çiğli iletişim

2 blok olarak inşa edilen Yücesoy Konsept projesi İzmir'de "Fikir net: Yücesoy Konsept" sloganıyla tanıtılıyor. Proje  140 adet daireden meydana geliyor. 

Yücesoy Mühendislik imzası ile hayata geçirilen Yücesoy Konsept Evleri, Çiğli'deki Katip Çelebi Üniversitesi’nin hemen karşısında konumlandırılıyor. Proje yüksek kira potansiyeline sahip. 

31 Ağustos 2019 tarihinde teslim edilecek olan İzmir Yücesoy Konsept   projesinde daire tipleri 1+1 olarak tasarlandı. Projede daire büyüklükleri 50 metrekareden başlıyor.  

Yücesoy Konsept projesinde ön satış dönemine özel fiyatlar ise 219 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. Projenin sosyal donatı alanları arasında kapalı otopark, açık yüzme havuzu, fitness merkezi, kameralı güvenlik bulunuyor. 


Yücesoy Konsept Çiğli iletişim!

Tel: 0 232 325 51 51  
Web: http://www.yucesoykonsept.com/

Özge ÖZDEMİR...