24 / 04 / 2024

yüksek karlı avm

yüksek karlı avm

Yerli otomobili kâğıt üzerinde kalan, Caprice Gold Oteli projesi yarım kalan, Maldivler’de otel projesi hayal olan Fadıl Akgündüz; şimdi de “yüksek kârlı AVM” vaadiyle halktan para toplama peşinde.

Antalya Meidan Plaza'da yüksek kira getirisi ile karlı bir yatırım avantajı!

Akdeniz bölgesinde yatırım ve yaşam değeri yüksek projeleri hayata geçiren Aderan Global, Meidan Plaza projesi yüksek kira getirisi ile karlı bir yatırım avantajı sunuyor. İşte ayrıntılar...

Yüksek kira perakendeciyi yurt dışına yönlendirdi!

Aslında perakendeciler uzun süredir yurt dışında yatırım yapıyor. Ancak iç pazardaki daralma, AVM yatırımcılarının azalması, üstelik kiraların yüksek olması dışarıdaki arayışı artırdı. Kurdaki hareketlilik de cabası. Perakendeciler 2019'da yurt dışında kazanacak.

Yüksek kiradan kaçana tazminat şoku!

Geçtiğimiz sene döviz kurlarındaki artıştan kaynaklı kiralarda TL'ye geçiş zorunlu kılınırken, 3 ay önceden bildirmek suretiyle tazminatsız çıkış için karar alınmıştı. Fakat bazı AVM'lerde yüksek kiralardan dolayı çıkmak isteyenlere ise tazminat dayatması yapıldığı ortaya çıktı.

Desa Deri döviz kuru yüksek olan AVM'lerden çıkıyor!

Döviz kuru yüksek olan alışveriş merkezlerinden çıkma kararı alan Desa Deri ilk olarak Ankara Panora ve Antep Forum mağazalarını kapattı.

Aktim Ticaret ve İş Merkezi yüksek karlılık sunuyor!

Tem Otoyolu Hadımköy gişelerine 2 dakika uzaklıkta bulunan Aktim Ticaret ve İş Merkezi yüksek karlılık sunuyor. Bilgiçler Yapı güvencesiyle yükselen proje birçok iş kolunu buluşturuyor.

AVM'lerde kira fiyatları esnaf için yüksek!

Bir yıl önce çıkan yasaya göre AVM’lerde 10 bin civarında esnafın bulunması gerekiyor. Ancak AVM'lerde kira fiyatları esnaf için yüksek.

AVM Ciro Endeksi 5 yılın en yüksek değerine ulaştı!

AVM Ciro Endeksi, 2014 yılının aralık ayında, 2009 yılındaki başlangıcından bu yana en yüksek değerine ulaştı. Endeks, yıllık bazda yüzde 10,9 artışla 193 puana yükseldi.

Konyalı, yüksek kira yüküne yenik düştü!

Ortanın üzeri gelir grubundan müşterisi olan Kanyon AVM'deki Konyalı lokantası kira yükü nedeniyle kapandı.İstanbul'da, Kanyon AVM'de 2006 yılından bu yana hizmet veren Konyalı, yüksek kira nedeniyle kapanmak zorunda kaldı.

Point Bornova AVM, Yüksek Konut Mimarisi Dalında ödül aldı!

Türkiye'nin üstü tamamen açılır kapanır ilk alışveriş merkezi olan Point Bornova Alışveriş ve Yaşam Merkezi, Avrupa Gayrimenkul Ödülleri'nde "Yüksek Konut Mimarisi Dalında" ödüle layık görüldü.

Fadıl Akgündüz yüksek kârlı AVM için para toplayacak!

Yerli otomobili kâğıt üzerinde kalan, Caprice Gold Oteli projesi yarım kalan, Maldivler’de otel projesi hayal olan Fadıl Akgündüz; şimdi de “yüksek kârlı AVM” vaadiyle halktan para toplama peşinde.

AVM'lerde kota iyi ama kira yüksek!

BAŞBAKAN Davutoğlu’nun ‘AVM’lerin toplam satış alanının en az yüzde 5’i esnafa ayrılacak’ açıklamasına TESK Başkanı Palandöken, “Yer kontenjanı güzel ama esnaf yüksek kira bedellerini karşılayamayaz” dedi.

AVM projesinde esnaf kotaya sevindi, kira yüksek geldi!

Başbakan Davutoğlu’nun ‘AVM’lerin toplam satış alanının en az yüzde 5’i esnafa ayrılacak’ açıklamasına TESK Başkanı Palandöken, “Yer kontenjanı güzel ama esnaf yüksek kira bedellerini karşılayamayaz” dedi.

Esnaf, AVM'de kontenjanı değil kiraları yüksek buldu!

Bendevi Palandöken, esnafın rekabet edebilmesi için alışveriş merkezlerinde (AVM) yüzde 5 yer kontenjanı ayrılmasını uygulanabilir bir rekabet politikası olarak görmediklerini söyledi.Esnaf, AVM'de kontenjanı değil kiraları yüksek buldu.

yüksek karlı avm Haberi

yüksek karlı avm

Kâğıt üzerinde kalan projeler ve arkasında bıraktığı mağdurlar ordusuyla ismi özdeşleşen Fadıl Akgündüz’ün skandallarına gün geçmiyor ki bir yenisi eklenmesin. Ne yerli otomobili ne de Caprice Gold Bayrampaşa ve Malpler otel projelerini hayata geçirebilen Fadıl Akgündüz, şimdi de “yüksek kârlı AVM kurmak!” için kolları sıvadı. Gurbetçilerden topladığı 650 milyon Alman Markı’nı (350 milyon Euro) batırdıktan sonra dolandırıcılıktan 1,5 yıl hapis yatan Akgündüz, son olarak Caprice Gold projesini de yarım bırakarak müşterilerine 8 aydır kira ödemesi yapmıyor. Her projesinde kendine güvenenleri maddi zarara uğratan Akgündüz’ün son projesinin 9 bin metrekarelik AVM olduğu öğrenildi.


İmza Pazarlama (İMPA) ismini verdiği market kurma iddiasındaki Akgündüz, daha önce piyasadan para toplarken yaptığı gibi yine “yüksek kâr” vurgusu yaparak perakende zinciri kuracağını ileri sürüyor. Distribütörlükler dağıtarak...