23 / 04 / 2024

Yüksel Seramik projesi

Yüksel Seramik projesi

Yüksel Seramik ihracattaki iddiasını iç pazara taşıdı. Seramik sektöründe 58 ülkeye 6 milyon metrekarelik ihracatı ile dikkat çeken Yüksel Seramik, inşaattaki büyümeye paralel bir karar alarak iç pazara odaklandı.

Kanal İstanbul’un etüt ihalesini Yüksel Proje kazandı!

Çılgın Proje olarak bilinen Kanal İstanbul’un etüt projesi için ihale gerçekleşti. İhaleye sadece Yüksel Proje katıldı. Firma, ihaleyi 34 milyon 990 milyon TL bedelle kazandı.

3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli ihalesini Yüksel Proje kazandı!

3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli Projesi'nin etüt, proje ve mühendislik hizmetleri ihalesinde en yüksek puanı Yüksel Proje Uluslararası A.Ş. aldı.

3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli ihalesini Yüksel Proje kazandı!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, 3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli Projesi'nin etüt, proje ve mühendislik hizmetleri ihalesini Yüksel Proje'nin 26 milyon 215 bin TL teklifle kazandığını belirtti.

Yüksel Konakları'nda anahtar teslimleri Mayıs 2016'da!

Eval İnşaat tarafından Beylikdüzü'nde 6 bin metrekare inşa edilen Yüksel Konakları projesi 8 blokta 120 daireden meydana geliyor.

Yüksel Proje, Cezayir'in demiryoluna talip oldu!

Cezayir'de kamu ve özel sektör olmak üzere 6 adet projesi devam eden Yüksel Proje Uluslararası AŞ, ülkede gerçekleştirilecek iki büyük demiryolu projesi için teklif verdi.

Yüksel Seramik 2015 koleksiyonunu tanıttı!

Yüksel Seramik, ünlü İtalyan tasarımcıların imzasını taşıyan 2015 koleksiyonu ile dünya lansmanına çıktı. ABD'de yapılan COVERINGS 2015 Fuarı'na katılan şirket, yeni koleksiyonunu tanıttı..

Yüksel Seramik Coverings 2015’de yeni koleksiyonlarını sergiliyor!

YÜKSEL Seramik, ünlü İtalyan tasarımcıların imzasını taşıyan 2015 koleksiyonu ile dünya lansmanına çıktı. Dünya seramik sektöründe ilerleyen Yüksel Seramik, 17 Nisan'a kadar devam edecek olan COVERINGS 2015’de yeni koleksiyonlarını sergiliyor.

Yüksel Seramik COVERINGS 2015’e katılacak!

Yüksel Seramik, ünlü İtalyan tasarımcıların imzasını taşıyan 2015 koleksiyonu ile 14-17 Nisan tarihleri arasında A.B.D’ de düzenlenecek olan dünyanın en önemli fuarlarından COVERINGS 2015’de yeni koleksiyonlarını sergileyecek.

Yüksel Seramik ile sektöre şiirsel meditasyon!

Yüksel Seramik, yaşam alanlarında romantik atmosfer yaratmak isteyenlere pastel tonlarındaki floral desenlerinin yanı sıra modernize edilmiş geleneksel formlarda ürünlerin yer aldığı geniş bir yelpazede seçenek sunuyor…

Yüksel Seramik, en iyi çıkış yapan marka ödülünü aldı!

Türk seramikçileri arasında "en iyi çıkış yapan marka" ödülünü alan Yüksel Seramik'in Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mete Mutlu'yla İtalya'da gerçekleşen Cersaie Fuarı sonrasında bir araya geldik...

Yüksel Seramik, ihracat yaptığı ülke sayısını 80'e çıkardı!

Yüksel Seramik’in uluslararası hedef pazarında yer alan 10 yeni ülke ile büyük iş ortaklığına imza attıklarını ve bunun sonucunda markanın ihracat yaptığı ülke sayısının 80 ülkeye ulaştığını söyledi.

Yüksel Seramik, Cersaie Fuarı’nda Türkiye’yi temsil edecek!

Yüksel Seramik, 22 - 26 Eylül tarihleri arasında İtalya ’ nın Bologna şehrinde gerçekleşecek CERSAIE Fuarı ’ na katılacak olan Yüksel Seramik, 2014-2015 yeni koleksiyonlarını sergileyecek...

Yüksel Seramik inşaattaki büyümeyle kapasitesini yaklaşık 4 kat artırdı!

İnşaat sektöründeki büyüme inşaat malzemeleri sektörüne de yansıyor. İMSAD raporuna göre, 2014 Ocak - Mayıs döneminde inşaat malzemeleri üretimindeki büyümeye paralel seramik, karo, kaldırım taşları üretiminde yüzde 7,4’lük artış yaşandı.

Yüksel Seramik projesi Haberi

Yüksel Seramik projesi

Mutluhan Holding bünyesinde faaliyet gösteren şirket, Türkiye genelinde oluşturduğu bayi ağı ve ek fabrika yatırımları ile önümüzdeki dönemde iç pazarın en büyük üreticilerinden biri olacak

1996 yılında kurulan Yüksel Seramik, 2008 yılında Mutluhan Holding bünyesine geçti.  Aydın Söke Milas’ta üretim yapan Yüksel Seramik fabrikasının Yönetim Kurulu’nun başında Hanifi Mutlu yer alıyor, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığını ise Metin Mutlu yürütüyor…


Yüksel Seramik, Türkiye’de inşaat sektöründe yaşanan gelişmeye paralel olarak, ihracat çalışmaları ile birlikte iç pazarda da faaliyetlerine hız verdi. Fabrika kapasitesini artırmaya yönelik çalışmalarının yanı sıra, bayi ağını genişletme stratejileri ile iç pazarda da oldukça iddialı. 



Marka bilinirliğimiz ve iç pazar talepleri arttı 

İhracat ağırlıklı çalıştıkları için iç pazarı ihmal ettiklerini söyleyen Yüksel Seramik Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Metin Mutlu, şöyle devam etti:

 “Geçtiğimiz aylarda...