23 / 04 / 2024

Yunanistan sığınmacı yeni tesisler

Yunanistan sığınmacı yeni tesisler

AB, Yunanistan’daki sığınmacıların yaşam koşullarını geliştirmek için 115 milyon avro kaynak aktarılacağını bildirdi. Yunanistan’a sağlanacak desteklemeyle, sığınmacıların mevcut barınakları geliştirilecek, yeni kamplar ve tesisler inşa edilecek.

Türkiye-Yunanistan sınırına 2. köprü için düğmeye basıldı!

Yunanistan ile 2. sınır köprüsü geliyor. Meriç nehri üzerinde ikinci bir sınır köprüsünün inşası konusunda mutabakat sağlandı.

2024 Asgari ücrette en düşük rakam sızdı! Yeni asgari ücret 15 bin 500 TL mi oluyor?

Maaş zamları gündemde konuşulmaya devam ediyor. Milyonlarca kişiyi kapsayan asgari ücret maaşının 15 bin 500 TL olacağı söylentisi gündeme bomba gibi düştü. İşte yeni asgari ücret hakkında tüm merak edilenleri...

İstanbul'un 10 ilçesinde yabancı nüfusu yüzde 20'ye ulaştı! Bazı mahallelerde 25 farklı ülkeden sığınmacı var! 

İstanbul'un 10 ilçesinde yabancı nüfusu yüzde 20'ye ulaşmış durumda. Esenyurt, Küçükçekmece, Başakşehir, Bağcılar, Avcılar, Bahçelievler, Sultangazi, Esenler, Zeytinburnu ve Fatih'te  20-25 farklı ülkeden gelen sığınmacı var. 

SSK, Bağkur, 4B, 4A emeklileri çok acil bakın! Emeklilere seyyanen zam müjdesi geldi! İşte kulislerden sızan yeni tarih

SSK, Bağkur, 4B, 4A emeklileri çok acil bakın... Milyonlarca emeklinin beklediği seyyanen zam için müjde geldi. İşte kulislerden sızan o yeni tarih...

Çiftçiler bu rakamlara göz atın! Buğday, arpa, mısır fiyatları yeni haftaya nasıl başladı? 10 Temmuz 2023 fiyat listesi

Kremlin sözcüsü Dimitriy Peskov, Rusya’nın tahıl anlaşmasına ilişkin söyleyecek yeni bir şeyi olmadığını belirtti. Peki Buğday, arpa, mısır fiyatları yeni haftaya nasıl başladı? İşte 10 Temmuz 2023 fiyat listesi...

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parasında büyük sürpriz! Yeni zam buz kestirdi! Hemen siz de bakın!

Devlet tarafından sağlanan sosyal destek ödemelerinden dar gelirli binlerce vatandaş faydalanıyor. 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parasında büyük sürpriz! Yeni zam buz kestirdi! Hemen siz de bakın!

EYT tasarısında yeni gelişme! Teklif, 8 maddeden 5'e düşürüldü!

Yaklaşık 1 ayı aşkın süredir milyonlarca kişi EYT ile yatıp kalkıyor. Pek çok vatandaşın emeklilik umudunu bağladığı EYT cephesinde yeni bir gelişme yaşandı. EYT kanun teklifinde, madde sayısı 8’den 5’e düşürüldü.

Maliyet farkı arttı! Süte yeni zam geliyor

Ulusal Süt Konseyi tarafından açıklanan çiğ süt referans fiyatı 15 Ekim’den bu yana 8.5 lira olarak uygulanıyordu. Ancak, Tüm Süt, Et ve Damızlık Sığır Yetiştiricileri Derneği (TÜSEDAD) tarafından yapılan 1 litre sütün maliyet hesabı süt üreticisinin zararını ortaya koydu. Bu durum ise süte yeni zam

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım maaşı alanlara zam sürprizi! Yeni maaşları duyan buz kesti! Şimdi bakın!

Asgari ücret zammının belli olmasının ardından 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım maaşı da peş peşe hesaplandı. 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım maaşı alanlara zam sürprizi! Yeni maaşları duyan buz kesti! Şimdi bakın!

MB şoku sürüyor peki dolarda yeni zirve ne olacak?

MB'nın faiz indirimi kararı sonrasında ekonomistler ve piyasa uzmanları, doların TL karşısında yeni rekorlara koşacağını, enflasyonun ise üç haneli rakamlara çıkabileceği uyarısında bulundu.

Süte yeni zam kapıda! A101, ŞOK, Migros, Carrefoursa 27 Haziran 2022 süt fiyat listesi...

Süt sektöründe yaşanan problemler ve çözüm önerileri konusunda sektör temsilcileri ortak basın açıklaması gerçekleştirdi. Yeni zam sinyali verildi! Peki, A101, Şok, Migros, Carrefoursa'da süt fiyatları ne kadar? İşte 27 Haziran 2022 fiyat listesi...

Kovid-19 aşısı 9 yeni milyarder yarattı!

The People’s Vaccine Alliance isimli sivil toplum kuruluşu, Kovid-19 salgını için üretilen aşıların 9 yeni milyarder oluşturduğuna dikkat çekti. 

İngiltere'den İsrail'e Doğu Kudüs ve Batı Şeria'daki yeni yerleşimleri derhal durdurun çağrısı!

İngiltere, İsrail yönetimine Batı Şeria ve Doğu Kudüs'te yeni yerleşim yerlerinin inşasının derhal durdurulması çağrısı yaptı.

Yunanistan sığınmacı yeni tesisler Haberi

Yunanistan sığınmacı yeni tesisler

AB, Yunanistan’daki sığınmacıların yaşam koşullarını geliştirmek için 115 milyon avro kaynak aktarılacağını bildirdi.


Avrupa Birliği (AB), Yunanistan’da bulunan sığınmacıların yaşam koşullarını geliştirmek için ülkeye 115 milyon avroluk acil destek fonu verileceğini açıkladı.


AB Komisyonu, Yunanistan’daki sığınmacıların yaşam koşullarını düzeltmek için sağlanacak 115 milyon avroluk desteklemenin insani yardım kurumları vasıtasıyla iletileceğini bildirdi.


AB Komisyonu'nun İnsani Yardım ve Krizlerden Sorumlu Üyesi Christos Stylianides, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, AB Komisyonu sığınmacı krizini daha iyi yönetebilmek için Yunanistan hükümetiyle beraber çalışıyor. Yeni sağlanacak fonun amacı, Yunanistan’daki sığınmacıların yaşam koşullarını yükseltmek ve onları kışa hazırlamak.” değerlendirmesinde bulundu.


Yunanistan’a sağlanacak desteklemeyle, sığınmacıların mevcut barınakları geliştirilecek, yeni kamplar ve tesisler inşa edilecek, altyapı ve kanalizasyon projeleri gerçekleştirilecek.


Ayrıca, sığınmacılara doğrudan ödeme yönetimi olarak kullanabilecekleri kuponlar dağıtılacak ve sığınmacı çocukların eğitime erişimleri...