16 / 04 / 2024

Yunus Büyükkuşoğlu müze mi açacak

Yunus Büyükkuşoğlu müze mi açacak

Farplas olan Fark Holdingin kurucusu ve onursal başkanı Yunus Büyükkuşoğlu Bodrum'da müze açmaya hazırlanıyor.

Finans uzmanı açıkladı: Yatırım hayatımda yaptığım en büyük hata çocuğumu özel okula yazdırmak!

Finansçı Baba, resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda yatırım hayatında yaptığı en büyük hatanın büyük oğlunu 6 yıl önce özel okula yazdırmak olduğunu açıkladı...

Bursa'da büyük dönüşüm başladı! Hem tarihi mirasa sahip çıkılıyor, hem de depreme karşı  konutlar yapılıyor!

İstanbul, Ankara ve İzmir'den sonra Türkiye'nin dördüncü büyük kenti olan Bursa'da büyük bir dönüşüm başladı. Bu kapsamda hem tarihi mirasa sahip çıkılırken hem de deprem riskine karşı dayanıklı konutlar inşa ediliyor.

Donald Trump’ın oğlu Donald Trump Jr, emlak dolandırıcılığı nedeniyle ikinci kez hakim karşısında!

Eski ABD Başkanı Donald Trump'ın büyük oğlu Donald Trump Jr, emlak dolandırıcılığı suçlamasına yönelik süren davanın duruşmasında ikinci defa hakim karşısına çıktı. Trump Jr, savunma tarafının ilk tanığı olarak ifade verdi. Trump Jr, verdiği ifadede suçlamaları reddetti.

ABD eski Başkanı Trump'ın oğlu Trump Jr. 'emlak dolandırıcılığı' davasında ifade verdi!

ABD eski Başkanı Donald Trump'ın büyük oğlu Donald Trump Jr. haklarındaki "emlak sektöründe yıllarca çok sayıda kişi ve kurumu dolandırdıkları" suçlamasıyla hakim karşısına çıktı.

Kazancıoğlu Mühendislik İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kazancıoğlu Mühendislik İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Furkan Kazancı tarafından kuruldu.

İBB duyurdu: Cumhuriyet'in 100. yılında 4 müze 100 gün boyunca ücretsiz!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) müjdeli haberi duyurdu. İBB Cumhuriyet'in 100. yılına özel olarak 4 müzenin 100 gün boyunca ücretsiz ziyaret edilebileceğini açıkladı.

Rönesans Holding, dünyanın 'En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi' 2023 listesinde 9'uncu sırada! 

Rönesans Holding, dünya inşaat sektörüne ilişkin en köklü ve saygın değerlendirme olan ENR’nin “Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi” listesinde 38’inci, Avrupa'da ise 9’uncu sıraya yerleşti. 

Aşçıoğlu Selenium Life ön talep toplamaya hazırlanıyor! 129 konutluk yeni proje yapay zekaya teslim edildi!

Gayrimenkul sektöründe 56 yılı geride bırakan Aşçıoğlu, yeni projesi Selenium Life'ın pazarlama iletişimini yapay zekâ ile kurguladı.

Türkiye, Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi Listesi'nde ikinci sırada!

Türkiye, 40 firma ile "Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi Listesi"nde ikincilik konumunu korurken, Türk müteahhitlerin 30 milyar doları aşan proje üstlendiği belirtildi. İşte ayrıntılar...

Uzmanlardan Adana depremi açıklaması! Beklenen bir deprem miydi? Daha büyük deprem olacak mı? Son dakika!

Jeolog Prof. Dr. Okan Tüysüz ve Yer Bilimci Prof. Dr. Naci Görür, Adana'da geçtiğimiz saatlerde meydana gelen 5.5 büyüklüğündeki depremi değerlendirdi. Peki bu deprem beklenen bir deprem miydi? Daha büyük deprem olacak mı?

Çölleşme tehlikesi kapımızda! 32 yılda 7,5 İstanbul büyüklüğünde tarım arazisi kaybettik!

Küresel iklim krizi, kentleşme ve bilinçsiz kullanım nedeniyle tarım arazilerimiz hızla azalırken, çölleşme tehlikesi de giderek artıyor. Son 32 yıl içerisinde 4 milyon hektar, yani yaklaşık 7,5 İstanbul büyüklüğünde tarım arazimizi kaybettik.

Altın alanlara Amerika'nın en büyük yatırım bankasından kötü haber!

Amerika Birleşik Devletleri'nin en büyük yatırım bankalarından olan Citi Research, bugün yayımladığı raporda, ons altın için kısa vadeli hedefini düşürdü. İşte detaylar...

Aile Bakanlığı'ndan büyük haziran ayı müjdesi

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'ndan büyük haziran ayı müjdesi geldi. Aile Bakanlığı tarafından gerçekleştirilecek yardım ödemelerine başvurular başladı. Peki başvurular nasıl yapılıyor? İşte detaylar...

Yunus Büyükkuşoğlu müze mi açacak Haberi

Yunus Büyükkuşoğlu müze mi açacak


Ülkemizde müze kuran iş insanı sayısı fazla değildir. Kuranlar genellikle işe koleksiyonerlikle başlayıp sonradan bu işe heves edenlerdir. Rahmi Koç, Sakıp Sabancı, Can Kıraç bu alanda ilk akla gelen isimlerdir.

Para'da yer alan habere göre, Amiral gemisi otomotiv yan sanayi kuruluşu Farplas olan Fark Holdingin kurucusu ve onursal başkanı Yunus Büyükkuşoğlu da yakında bu listeye girecekmiş. Ünlü iş adamı Bodrum'da müze açmaya hazırlanıyormuş. Türkiye'nin köklü koleksiyonerlerinden Büyükkuşoğlu, ilk sanat eserini aldığında henüz 16 yaşındaymış.

Harçlıklarını biriktirerek aldığı fırtına ile mücadele eden geminin tasvir edildiği tablodan bu yana koleksiyonuna bir hayli eser eklemiş. Şimdi ailesiyle birlikte üzerinde çalıştığı müze için kolları sıvamış. Aile, iki yıl önce Bodrum'un yeni nesil kütüphanesi Zai'yi açarak adından söz ettirmiş ve fark yaratmıştı. Büyükkuşoğlu, Zai'nin hemen...