25 / 04 / 2024

Yunus İslamoğlu

Yunus İslamoğlu

Adekor Mimarlık Mühendislik İnşaat ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Yunus İslamoğlu, Zeynep Ay tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 2 Ağustos 2013 tarihinde kuruldu

Demiroğlu Grup Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Demiroğlu Grup Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Yunus Emre Demir tarafından kuruldu.

Cna Yapı İnşaat Nakliyat Hafriyat İklimlendirme Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cna Yapı İnşaat Nakliyat Hafriyat İklimlendirme Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet İslamoğlu tarafından kuruldu.

Buluş Grup Mühendislik İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Buluş Grup Mühendislik İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Yunus Buluşlu tarafından kuruldu.

Lazoğlu Group Gayrimenkul Aracılık Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu! 

Lazoğlu Group Gayrimenkul Aracılık Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Ataşehir'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Yunus Lazoğlu tarafından kuruldu.

Kuzgun Gayrimenkul Hizmetleri Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kuzgun Gayrimenkul Hizmetleri Dış Ticaret Anonim Şirketi Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Onur İslamoğlu tarafından kuruldu.

Eva City Master Yönetim Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Eva City Master Yönetim Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Başakşehir'de Fatih Şahin ve Yunus Çelebioğlu ortaklığında kuruldu.

Şahinoğlu Mimarlık Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şahinoğlu Mimarlık Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de Yunus Şahinoğlu tarafından kuruldu.

Tulun Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tulun Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de Barış Özkan ve Ramazan İslamoğlu ortaklığında kuruldu.

Pitoresk Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Pitoresk Yapı Denetim Limited Şirketi Bahçelievler'de Yunus Şahinoğlu tarafından kuruldu.

Çakıroğlu Yılmaz İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çakıroğlu Yılmaz İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Çakır ve Yunus Emre Yılmaz ortaklığında kuruldu.

İttifak İnternational Organizasyon İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İttifak İnternational Organizasyon İnşaat Ticaret Limited Şirketi Esenler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Faruk İslamoğlu tarafından kuruldu.

Kurtoğlu Yek Yapı İnşaat Mühendislik Mimarlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kurtoğlu Yek Yapı İnşaat Mühendislik Mimarlık Ticaret Limited Şirketi Soğanlık’ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Yunus Emre Kurt tarafından kuruldu.

Ekşioğlu Ahe İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekşioğlu Ahe İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy’de   500 bin TL sermaye bedeli ile Ali Sait Ekşioğlu, Esra Ekşioğlu, Yasemin Ekşi Ve Yunus Emre Ekşioğlu tarafından kuruldu.

Yunus İslamoğlu Haberi

Yunus İslamoğlu


Adekor Mimarlık Mühendislik İnşaat ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Yunus İslamoğlu, Zeynep Ay tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 2 Ağustos'ta kuruldu. Adekor Mimarlık Mühendislik İnşaat ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kapsamında her iki kurucunun da 5 bin TL'lik hissesi bulunuyor. 


Adekor Mimarlık Mühendislik İnşaat ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarethaneinşaatlarını yapmak satmak kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Adekor Mimarlık Mühendislik İnşaat ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi adres: Ümraniye, Esenşehir Mahallesi, Kürkçüler Caddesi, Muradiye Sokak,...