29 / 03 / 2024

Yunus Şahsuvaroğlu kim

Yunus Şahsuvaroğlu kim

SsangYong’un Türkiye temsilcisi Şahsuvaroğlu Otomotiv’in 3. kuşak temsilcisi Yunus Şahsuvaroğlu “Otomotiv tarafı oturdu. Yeni sektörlere girelim dedik. İnşaatı seçtik” dedi. Şahsuvaroğlu, projenin Tuzla Marina’ya yakın olacağını söyledi.

Murat Kurum ve Ekrem İmamoğlu'nun kentsel dönüşüm mesajları: İstanbul'da kim, ne yapacak?

Bu Mart'ta yapılacak yerel seçimlerde İstanbul Büyükşehir Belediyesi için aday olan Murat Kurum ve Ekrem İmamoğlu'nun da gündeminde kentsel dönüşüm yer alıyor. Çünkü megakentte büyük bir deprem riski var. Peki Murat Kurum ve Ekrem İmamoğlu neler söylüyor? İşte kentsel dönüşüm mesajları..

İsmail Kemaloğlu kimdir? İsmail Kemaloğlu  ne iş yapmaktadır?

İsmail Kemaloğlu kimdir? İsmail Kemaloğlu'un eğitim durumu nedir? İsmail Kemaloğlu kariyeri ve eğitim durumu nedir? İsmail Kemaloğlu'un kim olduğu ve İsmail Kemaloğlu'un hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Denizli Külahçıoğlu Un Fabrikası Konservatuvar Merkezi binası Meclis gündeminde! Kim teslim aldı?

Denizli Milletvekili Şeref Arpacı, Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından restorasyonu yapılan Denizli Külahçıoğlu Un Fabrikası Konservatuvar Merkezi’ndeki sorunlar Meclis gündeminde. Peki bu binayı kim teslim aldı? İşte merak edilenler...

Ev sahibi ve kiracı tartışmalarında kim haklı, kim suçlu?

Ev sahibi ve kiracı arasında yaşanan tartışmalarda ev sahipleri potansiyel suçlu muamelesi görüyor. Mahkemelerde açılan davaların yaklaşık yüzde 65’i konut sahipleri ile kiracı arasındaki uyuşmazlıklardan oluşuyor.

Gülin Reyhanoğlu kimdir? Gülin Reyhanoğlu eğitim durumu nedir?

Gülin Reyhanoğlu kimdir? Gülin Reyhanoğlu'nun kim olduğu, eğitim durumu, hangi alanlarda çalıştığı, kariyeri araştırılan merak edilen konular arasında yer almakta. Gülin Reyhanoğlu kimdir? nerelerde görevlerde bulunmuştur? Reyhanoğlu'nun eğitim durumu ve kariyeri hakkında merak edilen ayrıntılar...

Demiroğlu Grup Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Demiroğlu Grup Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Yunus Emre Demir tarafından kuruldu.

Buluş Grup Mühendislik İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Buluş Grup Mühendislik İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Yunus Buluşlu tarafından kuruldu.

Lazoğlu Group Gayrimenkul Aracılık Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu! 

Lazoğlu Group Gayrimenkul Aracılık Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Ataşehir'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Yunus Lazoğlu tarafından kuruldu.

Eva City Master Yönetim Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Eva City Master Yönetim Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Başakşehir'de Fatih Şahin ve Yunus Çelebioğlu ortaklığında kuruldu.

Şahinoğlu Mimarlık Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şahinoğlu Mimarlık Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de Yunus Şahinoğlu tarafından kuruldu.

Pitoresk Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Pitoresk Yapı Denetim Limited Şirketi Bahçelievler'de Yunus Şahinoğlu tarafından kuruldu.

Selimoğlu Yapı'nın ilk alacaklılar toplantısı 7 Mart'ta!

İstanbul Fikirtepe’de, Kurtlar Vadisi dizisinin yapımcısı Raci Şaşmaz’ın hâkim ortakken şirketindeki çalışanına ‘bedelsiz olarak’ devrettiği Selimoğlu Yapı'nın ilk alacaklılar toplantısı 7 Mart tarihinde saat 15:00'te yapılacak. 

Çakıroğlu Yılmaz İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çakıroğlu Yılmaz İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Çakır ve Yunus Emre Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Yunus Şahsuvaroğlu kim Haberi

Yunus Şahsuvaroğlu kim

50 yıl önce ilk otomobil plazasını kuran Şahsuvaroğlu, bugün kamyondan A segmentindeki araca pek çok ürünü, yedek parçayı ve 2. el aracı Türkiye’nin 80 ilinde satışa sunuyor. Bu yıl Tuzla Marina bölgesinde inşaat sektörüne de giren markanın, 3. kuşak temsilcisi Şahsuvaroğlu Genel Müdür Yardımcısı Yunus Şahsuvaroğlu ile otomobil sektörünü, yatırımlarını ve bu yıl Cezayir’de üretim için kurdukları fabrikayı konuştuk.


Şahsuvaroğlu’nda yurt dışı pazarlardan sorumlusunuz. 50 yıllık markanın 3. kuşak temsilcisi olarak nasıl bir eğitim aldınız?


- İlköğretimimi İngiliz askeri okulunda yaptım. Liseye de orada başlamıştım ama işi öğrenmek için erkenden Türkiye’ye döndüm. Bilgi Üniversitesi İşletme-Ekonomi Bölümü’nden mezun oldum. Pazarlama alanında yüksek lisansımı yaptım. Şimdi muhtemelen işle birlikte yürütebileceğim bir Phd eğitimim olacak.


Geçtiğimiz yıl nasıl bir ticari yıldı sizin için?


- Şahsuvaroğlu olarak...