29 / 03 / 2024

Yusuf Can Delipınar kimdir

Yusuf Can Delipınar kimdir

Gayrimenkul hukuku alanındaki gelişmeleri özellikle takip etmekte olan Av. Yusuf Can Delipınar kimdir? Yusuf Can Delipınar, bugüne kadar hangi işlere imza attı? İşte Av. Yusuf Can Delipınar..

Ankara Hal fiyatları: Portakal 12 lira, kestane 25 lira! İşte 27 Ekim 2022 fiyat listesi

Ankara Büyükşehir Belediyesi Hali'nin 27 Ekim 2022 güncel fiyat listesi belli oldu. Peki, Ankara Hali'nde şeftali, patlıcan, muz, nar, maydanoz, elma, biber, domates, ve diğer meyve sebze çeşitleri ne kadar? İşte 27 Ekim 2022 Ankara Hal fiyat listesi...

Antalya Hal'inde nar 3 lira, patates 4 lira, patlıcan 5 lira, limon 8 lira! İşte 26 Ekim 2022 fiyat listesi

Antalya Büyükşehir Belediyesi Hali'nin 26 Ekim 2022 güncel fiyat listesi yayımlandı. Halde nar 3 lira, patates 4 lira, patlıcan 5 lira, limon 8 lira fiyatlarla satışa sunuldu. İşte 26 Ekim 2022 diğer ürünler fiyat listesi...

Aksela İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Aksela İnşaat Limited Şirketi bugün 1 milyon TL semraye bedeli Sarıyer'de Yusuf Can tarafından kuruldu.

Yk Yıldırım Hafriyat Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yk Yıldırım Hafriyat Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Yusuf Can Yıldırım tarafından kuruldu.

Amaç Yapı İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi kuruldu!

Amaç Yapı İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Murat Sarıyıldız ve Can Akpınar ortaklığında kuruldu.

Sia Mimarlık İnşaat Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sia Mimarlık İnşaat Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Serkan İğdelipınar tarafından kuruldu.

My Yavuz İnşaat Endüstri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

My Yavuz İnşaat Endüstri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Yavuz, Muhammer Yavuz ve Yusuf Can Yavuz ortaklığında kuruldu.

Elkar Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elkar Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe’de  50 bin TL sermaye bedeli  ile YUSUF Can Üçkardeşler tarafından kuruldu.

Çankaya Akpınar Mahallesi’nde yapı yasağı kaldırıldı!

Ankara Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, Akpınar Mahallesi’nde meydana gelen heyelan sonucunda bölgede can ve mal güvenliğinin korunması için heyelana maruz kalan bazı bölgelerde durdurulan imar uygulama işlemleriyle ilgili konuştu.

Yusuf Dağcan, Panora GYO bağımsız yönetim kurulu üye adayı oldu!

Panora GYO'nun bağımsız yönetim kurulu üyesi olarak aday olan Şenol Alparslan'ın adaylıktan çekilmesi, Yusuf Dağcan'nın bağımsız yönetim kurulu üyeliğine adaylığı nedeni ile çağrı dökümanları güncellendi. 

Kurnaköy Turizm Ve Tarım Anonim Şirketi kuruldu!

Kurnaköy Turizm Ve Tarım Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 1 milyon 692 bin 34 TL sermaye bedeli ile Alev Özsan, Ethem Alp Özsan, Yusuf Can Özsan, Ayşegül Kiper ve Hüseyin Hüsnü Akın ortaklığında kuruldu.

M Can Çınar İnşaat Taşımacılık Gıda İletişim Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

M Can Çınar İnşaat Taşımacılık Gıda İletişim Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmetcan Çınar tarafından kuruldu.

Perga Biyoteknoloji Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Perga Biyoteknoloji Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 30 bin TL sermaye bedeli ile Kadir Padır, Seval Bal ve Yusuf Can Bayrak ortaklığıyla kuruldu... 

Yusuf Can Delipınar kimdir Haberi

Yusuf Can Delipınar kimdir

Yusuf Can Delipınar kimdir?

Av. Yusuf Can Delipınar 1990 yılında İstanbul’da doğdu. Lise eğitimini Robert Kolej’de tamamlayarak 2009 yılında buradan mezun oldu. 

Sonrasında İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi’ne birincilikle girmeye hak kazanmıştır. 2013 yılında da İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden mezun olmuştur. Üniversite eğitimi sırasında bir dönem değişim programıyla gittiği  Université Paris X–Nanterre’de, hukuk eğitimi görmüştür.  


İstanbul Üniversitesi’nde Özel Hukuk alanında kira hukukuyla ilgili olarak yürüttüğü yüksek lisans tez çalışmalarına devam etmektedir. Akademik çalışmalarının yanı sıra  İstanbul Barosu’na kayıtlı avukat olarak da ağırlıklı olarak özel hukuk alanında çalışmalar yürütmektedir. 


Gayrimenkul hukuku alanındaki gelişmeleri özellikle takip etmektedir.




Kira ödemeyen kiracıya karşı ne...