24 / 04 / 2024

Yusuf Güney ev tadilatı

Yusuf Güney ev tadilatı

Ünlü şarkıcı Yusuf Güney, evini tadilat yaptırdığı mimarlık şirketiyle davalık oldu. Güney, villasının tadilat işlerinin istediği şekilde yapılmadığını ve kendisinden fazla para alındığını öne sürdü.

Güney Dizayn Yapı Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Güney Dizayn Yapı Ticaret Anonim Şirketi bugün Silivri'de 1 milyon 553 bin 428,22 TL sermaye bedeli ile Mustafa Ümit Büyükgönenç, Mehmet Zeki Aşkın, Türker Büyükgönenç ve Yusuf Efe Aşkın ortaklığında kuruldu.

Yusuf Güney: '20 bin lira kira veriyorum! Ev sahibi 50 bin lira istiyor'

Ev sahibi ve kiracılar arasında yaşanan anlaşmazlıklar devam ediyor. Anlaşmazlıklar sürerken taraflar soluğu mahkemede alıyor. Bu konuda mağduriyet yaşayan isimlerden biri de Yusuf Güney oldu. 

Yusuf Güney: Evimi sattım, kiraya geçtim!

Ünlü şarkıcı Yusuf Güney, pandemi sürecinde sanatçıların konserlerinin iptal olmasından dolayı "Geçinemiyoruz" şeklinde açıklama yapmalarıyla ilgili konuştu. Güney, " Ben arabamı ve evimi sattım. Daha uygun bir kiraya geçtim" dedi...

Yusuf Güney: Elazığ'da iki aileye ev hediye edeceğiz!

Elazığ'da meydana gelen 6.8 büyüklüğündeki depremde birçok vatandaşın evleri ağır hasar aldı. Deprem sonrası bölgeye hayır severlerden yardımlar gelmeye devam ediyor. Ünlü şarkıcı Yusuf Güney, deprem bölgesinde iki aileye ev hediye edeceklerini açıkladı...

Çelik üretimine 'Güney' damgası!

ABD'nin uyguladığı ek ithalat vergileri nedeni ile 2018'de zor bir dönem geçiren çelik sektörü, pek çok sektörde olduğu gibi iç pazarda yaşanan daralmayı ihracat ile aşmayı planlıyor. Bu noktada dev yatırımlara ev sahipliği yapan Güney illerinin potansiyeli iştah kabartıyor...

Yusuf Güney Çengelköy'de mekan açtı!

Ünlü şarkıcı Yusuf Güney, sahnelerden inip ticarete soyundu. Genç şarkıcı İstanbul Çengelköy'de Hıck- Shack isimli tavukçu açtı.

Yusuf Güney Çengelköy'de CHick-Shack isimli tavukçu açtı!

Şarkıcı Yusuf Güney, sahneden indi. Yiyecek sektörüne geçti. Yusuf Güney, Çengelköy’de CHick-Shack isimli tavukçu dükkanı açtı. 

Yusuf Güney mimarlık şirketiyle davalık oldu!

Ünlü şarkıcı Yusuf Güney, evini tadilat yaptırdığı mimarlık şirketiyle davalık oldu. Güney, villasının tadilat işlerinin istediği şekilde yapılmadığını ve kendisinden fazla para alındığını öne sürdü.

Güney Amerika'dan Türk prefabrika toplu konutlarına büyük ilgi!

Karmod Üst Yöneticisi Çankaya, "Güney ve Orta Amerika ülkelerinde örnek tekli kurulumlarla başlayan ev satışlarımız bugün somut toplu konut projelerine dönüştü" şeklinde konuştu.

Çankaya Yılmaz Güney Sahnesi'nin inşaatı yükseliyor!

Çankaya Belediyesinin yeniden yapmak üzere yıktığı Yılmaz Güney Sahnesi’nin inşaatı hızla yükseliyor. Tiyatro, konser, panel, seminer gibi pek çok etkinliğe ev sahipliği yapan sahne, 300 kişilik kapasitesiyle Ankaralılarla yeniden buluşacak.

Güney Amerika ülkelerine prefabrik ev ihraç edilecek!

Şirket açıklamasında görüşlerine yer verilen Karmod Dış Ticaret Müdürü Fehim Özkanca, "Güney Amerika ülkelerine prefabrik ev ve konteyner ürünlerimizin de tanıtım ve satışını yaptırmayı planlıyoruz'' dedi.

Güney Afrika'da İdeal Hom Expo 2015 Fuarı başladı!

Johannesburg'da, 25 Türk firmasının da katıldığı "İdeal Hom Expo 2015 Fuarı" başladı Güney Afrika Cumhuriyeti'nin Johannesburg kentinde, Türk ev tekstili firmalarının ilk kez katıldığı "İdeal Home Expo 2015 Fuarı" başladı.

Gazprom Güney Akımı Projesi'nin mali durumuna etkilerini araştırıyor!

GAZPROM, 'Güney Akımı' boru hattının inşaat projesinin son bulmasının ve South Stream Transport boru hattının su altı kısmının inşaatı için yabancı partnerlerinin hisselerini satın almasının şirketin mali durumuna etkilerini araştırdıklarını açıkladı.

Yusuf Güney ev tadilatı Haberi

Yusuf Güney ev tadilatı

Yusuf Güney, evini tadilat yaptırdığı mimarlık şirketiyle davalık oldu. Güney, villasının tadilat işlerinin istediği şekilde yapılmadığını ve kendisinden fazla para alındığını iddia etti. 

Hürriyet Gazetesi'nden Ceylan Sever'in haberine göre, Sarıyer’de aldığı villanın tadilatlarının yapılması için mimarlık şirketi sahibi Süleyman Güdül ile anlaşan Güney, evini tadilat yaptırdı. Tadilat için 19 bin lira göndermesi gereken Güney'in 7 bin 500 liralık ödeme yaptığı belli oldu. Güney ile Güdül arasında tartışma başladı. Güney'in iddiasına göre, firma sahibi “Bir kere uyarırım seni, ikinci şansın olmaz, çok fena yaparım” diyerek kendisini tehdit etti. Güney, şirket sahibi hakkında suç duyurusunda bulundu. Güdül ise “Hayatım tehlike altında. Başıma bir iş gelirse baş şüpheli Yusuf Güney’dir” diyerek şarkıcının cezalandırılmasını istedi.

Suç duyurusunun ardından Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı Yusuf Güney’i ifade vermeye...