23 / 04 / 2024

Yusuf Odabaş biyografi

Yusuf Odabaş biyografi

Merkez Valisi Yusuf Odabaş, 15 Eylül 2014 tarihli ve 2014/6780 sayılı Kararname gereğince Bayburt Valiliğine atandı. Peki, Yeni Bayburt Valisi Yusuf Odabaş kimdir? İşte Bayburt Valisi Yusuf Odabaş..

Köfteci Yusuf Fenerbahçe'de şube açıyor!

Köfteci Yusuf pek yakında Bağdat Caddesi'nin Fenerbahçe Stadyumu'nun hemen karşısında açılıyormuş. "Köfteci Yusuf ünlü caddenin başını tuttu" dersek yalan olmaz...

Yusuf Ziya Yılmaz Samsun Şehirlerarası Otobüs Terminali 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yusuf Ziya Yılmaz Samsun şehirlerarası otobüs terminal binası değerleme raporunu KAP'ta yayınladı...

Köfteci Yusuf'un hedefi 150 şubeye ulaşmak!

Lezzetli köfteleriyle ününe ün katan Köfteci Yusuf, 23 sene önce 150 metrekarelik bir dükkanda başladığı yolculuğuna 7 bin çalışanla devam ediyor. Köfteci Yusuf'un hedefi 2020 yılında 150 şubeye ulaşmak.

Şerdil Odabaşı: Fikirtepe, bugün buraya geldiyse bunun tek bir sorumlusu yok!

Kadıköy Belediye Başkanı Şerdil Dara Odabaşı yaptığı açıklamada "Fikirtepe, bugün buraya geldiyse bunun tek bir sorumlusu yok. Evet projeyi hazırlayanlar, geçirenler, yapanlar, sorumlu ama o talebi getirenler de sorumlu" dedi.

Turgut Özal’ın terzisi Yusuf Kenan Malatya'ya okul yaptırıyor!

Türkiye’nin 8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal’ın 1980’lerin başındaki başbakan yardımcılığı döneminden itibaren adı “Özal’ın terzisi” olarak öne çıkan Yusuf Kenan, Malatya'da yeni okul açmak için kolları sıvadı.

Tekirdağ Yusuf Şenel Ortaokulu açıldı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Çerkezköy'de gerçekleştirilen Yusuf Şenel Ortaokulu açılış törenine katıldı.

Yusuf Haktanır İnşaat Gıda Tekstil Oto Yedek Parça Taşımacılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yusuf Haktanır İnşaat Gıda Tekstil Oto Yedek Parça Taşımacılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Esenler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Haktanır tarafından kuruldu.

Yusuf Mert Yılmaz: Yatırım yapmaya ve ürün geliştirmeye devam edeceğiz!

Emlak sektörünü tek bir çatı altında birleştiren Hürriyet Emlak, yatırımlarını sürdürüyor. Hürriyet Emlak Pazarlama Direktörü Yusuf Mert Yılmaz, "Yatırım yapmaya ve ürün geliştirmeye devam edeceğiz" diyor...

Yusuf Günay'dan Galatasaray Adası açıklaması!

Sarı-kırmızılı kulübün başkan yardımcısı Yusuf Günay "Elbette ki çok uzun süredir gelen bir hukuki problem. Sonuca çok yaklaştık. İnşallah kısa sürede hukuki yoldan sonuç alacağız. Ada, tekrar Galatasaraylıların kullandığı bir mülk haline gelecek" dedi.

Odabaşı Peyzaj Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Odabaşı Peyzaj Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 120 bin TL sermaye bedeli ile Halil Petekkaya, Murat Odabaşı ve Ramazan Petekkaya ortaklığıyla kuruldu...

Odabaşı İnşaat Ve Gayrimenkul Yatırımları Sanayi Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Odabaşı İnşaat Ve Gayrimenkul Yatırımları Sanayi Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi bugün Ataşehir'de 20 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Avrasya GYO Yusuf Ziya Yılmaz Samsun otogarı 2018 yıl sonu değerleme raporu!

Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yusuf Ziya Yılmaz Samsun şehirlerarası otobüs terminal binası, 2 adet akaryakıt istasyonu yıl sonu değerleme raporunu yayınladı...

Yusuf Güney Çengelköy'de mekan açtı!

Ünlü şarkıcı Yusuf Güney, sahnelerden inip ticarete soyundu. Genç şarkıcı İstanbul Çengelköy'de Hıck- Shack isimli tavukçu açtı.

Yusuf Odabaş biyografi Haberi

Yusuf Odabaş biyografi

Yusuf Odabaş kimdir?

Merkez Valisi Yusuf Odabaş, 15 Eylül 2014 tarihli ve 2014/6780 sayılı Kararname gereğince Bayburt Valiliğine atandı. Peki, Yeni Bayburt Valisi Yusuf Odabaş kimdir?


12.03.2011 tarih ve 2011/484 Sayılı Bakanlar Kurulu Kararı İle İstanbul Beylikdüzü Kaymakamı İken Kilis Valisi olarak atanan Sayın Yusuf ODABAŞ, 1952 yılı Samsun ili Kozlu köyünde doğdu. Öğrenimine Hasköy ilköğretim okulunda başladı. 19 Mayıs lisesini bitirdikten sonra Ankara Siyasal Bilgiler Fakültesi İktisat ve Maliye bölümünden 1976 yılında lisans diplomasi aldı. Aynı yıl Maiyet memuru sınavını kazanarak İçişleri Bakanlığında göreve başladı.


Sırasıyla Hayrabolu, Seydişehir, Kepsut ve Şuhut ilçelerinde Kaymakam Vekilliği yaptı. Kaymakamlık kursunu başarı ile bitirerek Hekimhan ilçesine asil Kaymakam olarak atandı.

Askerliğini Ankara'da Jandarma Genel Komutanlığı'nda Mali Yönetim İnceleme Şube Müdürü olarak yaptı.


Daha sonra Kumluca, Olur, Espiye,...