20 / 04 / 2024

yuvako can erenberk

yuvako can erenberk

Emlak sektöründeki canlılık yeni iş kollarının ve adetlerin doğmasına neden oldu. Satış kapama hediyesi” bunlardan biri. Yeni ev sahibine kalıcı bir hediye veren emlak danışmanları iletişimde fark yaratıyor...

Yuvako Teknoloji Anonim Şirketi kuruldu!

Yuvako Teknoloji Anonim Şirketi, Altay Tınar Yönetim Kurulu Başkanlığı, Selen Erdem Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı, Melih Herman ile Şükrü Can Erenberk Yönetim Kurulu Üyeliğinde 50 bin TL sermaye ile 11 Ağustos'ta Ataşehir'de kuruldu.

Can Kılınç Otomotiv İnşaat Reklam Matbaa Elektronik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Can Kılınç Otomotiv İnşaat Reklam Matbaa Elektronik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Oğuzhan Ergön tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 26 Kasım 2014 tarihinde kuruldu.

Tez Can Metal İnşaat Mobilya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tez Can Metal İnşaat Mobilya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yasin Gürel tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 21 Kasım'da Şişli, Eskişehir Mahallesi'nde kuruldu.

Necmi Yılmaz, Tuğcan Otel Genel Müdürü oldu!

Gaziantep’in ve bölgenin ilk beş yıldızlı oteli Tuğcan Hotel’de Genel Müdür olarak göreve başlayan Necmi Yılmaz, bölgede büyük bir potansiyel olduğunu ifade ederek dört mevsimde turizme açık bir yapıya sahip olduğunu söyledi.

Hasan Can'a Anadolu yakası belediye başkanlarından ziyaret!

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin ve Pendik Belediye Başkanı Salih Kenan Şahin, Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can’ı ziyaret etti.

Can Güvenlikli İskele Sistemleri Limited Şirketi kuruldu!

Can Güvenlikli İskele Sistemleri Limited Şirketi, Erhan Can Bingöl tarafından 300 bin TL'lik sermaye ile 23 Ekim'de Pendik, Doğu Mahallesi, Dr. Orhan Maltepe Caddesi'nde kuruldu.

Erol Küçüker: Asansörlerin yüzde 90'ı can güvenliği riski taşıyor!

Aydın Makine Mühendisleri Odası'nın hazırladığı rapor tüyler ürpertti. Raporda kentteki asansörlerin yüzde 90'ının can güvenliği için risk taşıdığı saptanırken asansörlerin bakımına yöneticiler de duyarsız kaldı

Sibel Can Beykoz Konakları'ndaki evini tekrar dekore ettiriyor!

Sibel Can, Beykoz Konakları'ndaki evinin dekorasyonu nedeni ile mahkemelik olan iki firmaya kızdı. Şimdi 1.200 metrekarelik ev başka bir firma tarafından yeniden dekore ediliyor.

Sibel Can'ın villası dekorasyon yüzünden davalık oldu!

Sibel Can' ın villasını dekore ettirdiğini söylediği şirkete haksız rekabet davası açan mimar Serpil Cerrahoğlu, Yargıtay' ın itirazına rağmen 10 bin lira tazminata hak kazandı...

Sibel Can'ın Beykoz Konakları'ndaki evi dava konusu oldu!

Sibel Can'ın Beykoz Konakları'ndaki evi dava konusu oldu. Sibel Can’ın Beykoz Konakları’ndaki villasında dekorasyon yapan Serpil Cerrahoğlu, bir ropörtajda dekorasyonu kendilerinin yaptığını söyleyen Darcan&Darcan şirketine dava açtı.

Sancaktepe Şehit İbrahim İşcan Parkı ve Ensar Camii hizmete açıldı!

Sancaktepe, yeni bir parka daha kavuştu. Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem'in talimatıyla yaptırılan Şehit İbrahim İşcan Parkı ve Ensar Camii törenle Sancaktepe halkının hizmetine sunuldu.

Can Kaya kimdir?

Mimar Can Kaya kimdir? Mimar Can Kaya, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mimar Can Kaya, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Can Kaya..

Can Ali Akkuş kimdir?

Bilge Gayrimenkul Değerleme Kurucu Ortağı Can Ali Akkuş kimdir? Can Ali Akkuş, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Bilge Gayrimenkul Değerleme Kurucu Ortağı Can Ali Akkuş'un biyografisi...

yuvako can erenberk Haberi

yuvako can erenberk

YILLARIN birikimi ile uzun uğraşlar sonunda hayalinizdeki evi satın aldınız. Ev aradınız, çok sayıda ev gördünüz, bu sırada size hep emlakçılar eşlik etti. Sonunda aldığınız eve yerleştiniz. Bugün ilk gününüz. Tam eve son dokunuşlarınızı yaparken kapınız çalıyor ve emlakçınızdan bir he diye sepeti geldiğini görüyorsunuz. Bu hediyeyi elinize aldığınızda emlakçımız hakkında ne düşünürsünüz? Aklınıza ilk gelen şey, biraz daha para biriktirdiğinizde daha iyi bir ev almak için yine bu emlakçıyı aramak olmaz mı? Başarılı geçen bir satış işleminden sonra alıcı ile emlakçı arasında bağlılık hissetmesini sağlayacak en güçlü yol iletişimi sürdürmektir. Akıllı emlak profesyonelleri artık satış sonrası verdikleri hizmeti işlerinin bir parçası olarak görüyor ve alıcılarla iletişimlerini koparmamaya çalışıyor. İşte, bu iletişim ihtiyacı sektörde yeni bir iş kolunun doğmasına...