24 / 04 / 2024

Zafer Topaloğlu sabancı

Zafer Topaloğlu sabancı

Zafer Topaloğlu şimdilerde bitirmek üzere olduğu 21 dairelik Qent İstinye lüks rezidanslarını yapıyor...

Orjin Beyoğlu Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Orjin Beyoğlu Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Sarıyer'de 150 milyon 700 bin TL sermaye bedeli ile Zafer Yıldırım ve Zafer Kurşun ortaklığında kuruldu.

Simurg Dizayn Mühendislik Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Simurg Dizayn Mühendislik Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ekrem Demirkol ve Zafer Bekiroğlu ortaklığında kuruldu.

My Tıny Life İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

My Tıny Life İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Nevin Topaloğlu ve Şeyma Yıldırım ortaklığında kuruldu.

Zaytek Yapı Endüstrisi Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Zaytek Yapı Endüstrisi Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Zafer Ruhioğlu tarafından kuruldu.

Gençoğlu Grup Elektrik Elektronik İnşaat Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gençoğlu Grup Elektrik Elektronik İnşaat Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Ramazan Gençkurt, Şeref Gençkurt ve Zafer Çepnioğlu ortaklığında kuruldu.

İst Konut İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İst Konut İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Yasin Topaloğlu ve Yaşar Sürücü ortaklığında kuruldu.

Piyasalar erken zafer sarhoşu mu? Fed arı kovanına çomak sokar mı?

Piyasalar olumlu veriye odaklanmış ve piyasaları yukarı döndürme hedefine kilitlenmişti. ABD'den gelen enflasyon verisi piyasalara bu fırsatı sağladı. Piyasalarda zafer sarhoşluğu yaşanmaya başladı. Bu coşkulu ortamın riski ne? Fed ne yapacak?

Ht Topaloğlu İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ht Topaloğlu İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de Hüseyin Topal tarafından kuruldu.

Tursad Yatırım İnşaat Taahhüt Gayrimenkul Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tursad Yatırım İnşaat Taahhüt Gayrimenkul Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de Sadık Topaloğlu ve Ümut Katal ortaklığında kuruldu.

Antalya Kemer'e imar müjdesi!

Antalya'nın Kemer Beldibi ilçesinde, imar planı projesinde son noktaya gelindi. Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu imar planlarında yaşanan gelişmeler hakkında açıklamalarda bulundu.

Sege İnşaat Taahhüt Uluslararası İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sege İnşaat Taahhüt Uluslararası İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kartal’da 100 bin  TL sermaye bedeli  ile Çağlar Ünal ve Fırat Topaloğlu tarafından kuruldu.

Zk Gayrimenkul Ve Enerji Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Zk Gayrimenkul Ve Enerji Yatırım Anonim Şirketi Arnavutköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Zafer Kutanoğlu tarafından kuruldu.

Samsun 19 Mayıs'taki kültür merkezinin inşaatı yarım mı bırakıldı?

Samsun 19 Mayıs ilçesinde 3 dönemdir belediye başkanlığı yapan Osman Topaloğlu, 2017'de yapımını başlattığı Kültür Merkezi'nin 2019'a kadar tamamlanacağını söylemişti. Kültür merkezinin inşaatı yarım mı bırakıldı?

Zafer Topaloğlu sabancı Haberi

Zafer Topaloğlu sabancı



Elime koca bir tomar para verip, o  günün şartlarında bile hiç de küçük sayılmayacak bir arazinin alımı için toprak sahiplerinin karşısına yalnız başıma çıkardığında yaşım 19'du. Karar aşamasına gelince dışan çıktım ve babamı aradım. Defalarca aramış olmama rağmen açmadı telefonunu. Şimdi anlıyorum ki o karan benim vermemi istemişti. Bu olaydan 6 yıl sonra babamı bir trafik kazasında genç yaşta kaybettik. Beş kardeşin en büyüğüydüm, 25 yaşında işin başına geçtim. Şimdi sanki yanımdaymışçasına adeta onunla konuşuyorum. Hatta sabah biraz geciktiğimde "Zafer kalk" diyen sesini büe duyuyorum." diyor Toya Gayrimenkul AŞ'nin Yönetim Kurulu Başkanı Zafer Topaloğlu. "İşin başına geçtiğinizde çok gençtiniz, zor olmadı mı?" diye sorduğumda da, "Babam sanki erken gideceğini bilirmişçesine işin içine erken çekti beni." diye cevaplıyor. 


Soyadından da anlaşılacağı...