25 / 04 / 2024

Zehra Ereselli

Zehra Ereselli

Gemlik'in önde gelen inşaat firmalarından Baytaş inşaatın sahiplerinden olan Osman ve Emine Bektaş'ın oğulları Yakup Bektaş ile, Gemlik devlet hastanesi Doktorlarından DR.Hasan Ereselli ve Aysel Ereselli çiftinin kızları Zehra Ereselli dünya evine girdi.

Zeos Gayrimenkul Danışmanlığı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Zeos Gayrimenkul Danışmanlığı İnşaat Limited Şirketi Beykoz'da 20 bin TL sermaye bedeli ile Osman Gökçek ve Zehra Gökçek ortaklığında kuruldu.

Zehra Güneş'in serveti dudak uçuklattı! İşte dünyanın en zengin kadın voleybolcular listesi

Filenin Sultanları'nın büyük başarısı sonrasında, oyuncuların özel hayatlarına olan ilgi artıyor. Milli voleybol oyuncusu Zehra Güneş, sadece spor başarısıyla değil aynı zamanda güzelliğiyle de dikkat çeken isimlerden biri olarak öne çıkıyor. Şimdi ise Zehra Güneş'in geliriyle ilgili gündemde konuşu

Zehra Zümrüt Selçuk kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu? Nereli?

Kardemir Karabük Demir Çelik Sanayi ve Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Zehra Zümrüt Selçuk kimdir? Kaç yaşında? Zehra Zümrüt Selçuk daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Zehra Zümrüt Selçuk'un eğitim hayatı nasıldı? İşte Zehra Zümrüt Selçuk'un hayatına dair merak edilenler.

Zk Elve İnşaat Otomotiv Elektrik Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zk Elve İnşaat Otomotiv Elektrik Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Zehra Kılıç tarafından kuruldu.

Solakoğlu Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Solakoğlu Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 400 bin TL sermaye bedeli ile Zehra Solakoğlu tarafından kuruldu.

Bamdad Tradıng Gayrimenkul Turizm Tarım Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bamdad Tradıng Gayrimenkul Turizm Tarım Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de Ahmad Bahramchoobın ve Zehra Kalhorı ortaklığında kuruldu.

Zehra Travel Gayrimenkul Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Zehra Travel Gayrimenkul Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Bakırköy’de Zahraa Youssef tarafından kuruldu.

Akustiksan Ses Yalıtım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Akustiksan Ses Yalıtım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Sultanbeyli'de Zehra Zorlu Gaygusuz tarafından kuruldu.

Aysan Turistik Hizmetler Ve Otelcilik Anonim Şirketi kuruldu!

Aysan Turistik Hizmetler Ve Otelcilik Anonim Şirketi bugün Fatih'te Murat Sarı, Aysun Yılmaz ve Zehra Sarı Uluç ortaklığında kuruldu.

Ayözen Yapı Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Ayözen Yapı Ve İnşaat Anonim Şirketi Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Zehra Betül Ayözen tarafından kuruldu.

Haus Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Haus Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümraniye’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Kani Kaya ve Fatma Zehra Kaya tarafından kuruldu.

Erzurum depreminde 55 ev oturulamayacak hale geldi!

AK Parti Erzurum Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu Ban, Erzurum'da toplamda 55 evin oturulamayacak düzeyde olduğuna dikkat çekti. 

Aksoylar Zhr İnşaat Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aksoylar Zhr İnşaat Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’nde  50 binTL sermaye bedeli ile Zehra Aksoy tarafından kuruldu.

Zehra Ereselli Haberi

Zehra Ereselli

Gemlik'in önde gelen inşaat firmalarından Baytaş inşaatın sahiplerinden olan Osman ve Emine Bektaş'ın oğulları Yakup Bektaş ile, Gemlik devlet hastanesi Doktorlarından DR.Hasan Ereselli ve Aysel Ereselli çiftinin kızları Zehra Ereselli dünya evine girdi. 

Bursa Crovvne Plaza Balo Salonu girişindeki Fuaye salonunda misafirlerin karşılanması ve kokteyl eşliğinde ağırlanması sonrasının ardından davetli misafir ve yakınları Nikah merasimi ile bu iki tanınmış ailenin çocuklarının hayatlarını birleştirmelerine tanık oldular. 

Nikah Töreni sonrası davetliler balo salonuna alınarak , Crovvne Plazanın Usta aşçılarının hazırladığı enfes menülerin tadına bakarken , Tanınmış ses sanatçılardan Hakan Gültepe ve orkestrası da çeşitli eserlerini sundular. 

Pasta merasimi sonrası İstanbul'dan bu özel gece için gelen Oryantal Asena salona girerek konukların coşkulu alkışları eşliğinde sahne aldı. Dansöz Asena'ya yeni evli çiftin yakınları pistte uzun süre...