26 / 04 / 2024

Zehra Sulu

Zehra Sulu

İdealist Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın bağımsız yönetim kurulu üyesi olarak Zehra Sulu'nun 10 Nisan 2018 tarihli istifasının kabul edildi.

Zehra Güneş'in serveti dudak uçuklattı! İşte dünyanın en zengin kadın voleybolcular listesi

Filenin Sultanları'nın büyük başarısı sonrasında, oyuncuların özel hayatlarına olan ilgi artıyor. Milli voleybol oyuncusu Zehra Güneş, sadece spor başarısıyla değil aynı zamanda güzelliğiyle de dikkat çeken isimlerden biri olarak öne çıkıyor. Şimdi ise Zehra Güneş'in geliriyle ilgili gündemde konuşu

Zehra Zümrüt Selçuk kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu? Nereli?

Kardemir Karabük Demir Çelik Sanayi ve Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Zehra Zümrüt Selçuk kimdir? Kaç yaşında? Zehra Zümrüt Selçuk daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Zehra Zümrüt Selçuk'un eğitim hayatı nasıldı? İşte Zehra Zümrüt Selçuk'un hayatına dair merak edilenler.

Zehra Travel Gayrimenkul Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Zehra Travel Gayrimenkul Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Bakırköy’de Zahraa Youssef tarafından kuruldu.

Bakan Zehra Zümrüt Selçuk açıkladı! Ramazan yardımı yapılacak!

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, "Ramazan öncesinde ihtiyaç sahipleri için Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıflarına 183,2 milyon lira kaynak aktarıldı." açıklamasını yaptı.

Zehra Zümrüt Selçuk: Afrika'da nitelikli imar projelerini üstlenmeye hazırız!

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk yaptığı açıklamada, "Botsvanalı dostlarımızın ihtiyaç duyacakları nitelikli imar projelerini üstlenmeye hazır olduğumuzu vurgulamak istiyorum." dedi.

Zehra Zümrüt Selçuk: İnşaat sektörü büyümeye önemli katkı sağlıyor!

Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, "İnşaat sektörü önemli çünkü ekonomide lokomotif sektörlerden birisi. İnşaat sektörünün büyümeye önemli katkı sağladığını görüyoruz" dedi.

Bakan Zehra Zümrüt Selçuk duyurdu: Ödemeler bugün başlıyor!

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, ocak ayına ilişkin kısa çalışma ve işsizlik ödeneği ödemelerinin bugün yapılacağını duyurdu. Selçuk, "1 milyon 320 bin kişiye, 2,1 milyar TL kısa çalışma ödeneği ödemesi yapılacak." dedi.

Ertuğrul İnşaat Emlak Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ertuğrul İnşaat Emlak Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon 250 bin TL sermaye bedeli ile Barış tütüncü, Ertuğrul Güngör ve Zehra Güngör ortaklığında kuruldu.

Bakan Selçuk açıkladı! Ocak 2021 zam farkları bugün ödenecek!

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, emekli sandığı kapsamında aylık alanların ocak 2021 zam farklarının bugün ödeneceğini belirtti.

578 bin çalışana maaş devletten!

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, kısa çalışma uygulaması kapsamında yeni başvuruların son başvuru tarihinin 31 Aralık’tan 31 Ocak’a kadar uzatıldığını açıkladı ve 83 bin 276 işyerinden 578 bin 86 çalışana müjdeyi verdi.

Destek ödemesi tutarları yüzde 21.56 artırıldı!

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, nakdi ücret desteği ile istihdama dönüş ve artı istihdam teşviklerinin tutarının yüzde 21.56 oranında artırıldığını duyurdu.

Bakan Zehra Zümrüt Selçuk: Yardımlar 45 milyar lirayı aştı!

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, 2020 yılında hayata geçirilen Sosyal Koruma Kalkanı kapsamında yapılan doğrudan destek ve yardımların 45 milyar lirayı aştığını açıkladı.

İşsizlik ve kısa çalışma ödeneği ödemeleri ne zaman yapılacak?

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, aralık ayına ait işsizlik ve kısa çalışma ödemelerinin 5 Ocak'ta yapılacağını aktardı.

Zehra Sulu Haberi

Zehra Sulu

İdealist Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) bağımsız yönetim kurulu üyesinin istifası ve yerine yeni üye atanması hakkında açıklama yaptı. 

İdealist GYO'nun bağımsız yönetim kurulu üyesi olarak Zehra Sulu'nun 10 Nisan 2018 tarihli istifasının kabul edildi. Zehra Sulu'nun yerine bağımsız yönetim kurulu üyesi olarak Aslıhan Üte atandı.

İdealist GYO'nun KAP açıklaması: 
Şirketimiz Yönetim Kurulu 17.04.2018 tarihinde şirket merkezinde toplanarak aşağıda belirtilen hususları karar altına almışlardır.

1-Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi olan Zehra SULU'nun 10.04.2018 tarihli istifasının kabulüne, yerine Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi olarak Sn. Aslıhan ÜTE'nin atanmasına karar verilmiştir.

2-Gündemde başka madde olmadığından dolayı toplantıya son verilmiştir.

Kamuoyuna saygıyla...