25 / 04 / 2024

Zekeriyaköy Köy güncel fiyatları

Zekeriyaköy Köy güncel fiyatları

Toplam 1.3 milyar dolar yatırım bedeliyle yükselen projede daire tipleri 1+1'den 6+1'e kadar farklılık gösteriyor. Zekeriyaköy Köy güncel fiyatları 893 bin TL'den başlıyor.

Zekeriyaköy Kuzeybükü Konutları'nın lansmanı 19 Aralık'ta! 42 villalık yeni proje!

Consera, tarafından tasarlanan Zekeriyaköy Kuzeybükü projesi, deprem açısından en güvenli bölgelerden biri olan Zekeriyaköy'de yükseliyor. 

Dolardaki artış hurdaya da yansıdı! Hurda fiyatlarına büyük zam geldi! Güncel hurda fiyat listesi 

Dolar/TL kurunun dün 28 lirayı aşması ile piyasalarda hareketlilik başladı. Dolardaki artış hurda fiyatlarına da yansıdı. Hurda fiyatlarına büyük zam geldi. Peki hurda fiyatları ne kadar oldu? Güncel hurda fiyat listesi.

Su fiyatlarına yüzde 233,33 zam geldi! İşte zam sonrası güncel su fiyatları

Yozgat Belediyesi, Eylül Ayı Olağan Belediye Meclis Toplantısı'nda suyun metreküp fiyatına büyük bir zam yapılmasını kararlaştırdı. Bu kararla birlikte su fiyatlarına yüzde 233,33'lük bir zam uygulanacak.  İşte zam sonrası güncel su fiyatları...

1 gram gümüş ne kadar? 14 Ağustos 2023 Pazartesi gümüş fiyatları kaç lira? İşte Güncel gümüş fiyatları

Gümüş fiyatları son zamanlarda atağa geçen yatırım araçlarından biri. Gümüşe yatırım yapmak isteyenler günlük olarak güncel gümüş fiyatlarını araştırıyor. Peki 1 gram gümüş ne kadar? 14 Ağustos 2023 Pazartesi gümüş fiyatları kaç lira? İşte Güncel gümüş fiyatları.

İnşaat sektöründe indirim rüzgarı! Demir fiyatlarına büyük indirim geldi! 14 Ocak 2023 güncel demir fiyat listesi

İnşaat sektörünü sevindirecek indirim haberleri gelmeye devam ediyor. Bu hafta inşaat sektöründe indirim rüzgarı görüldü. Demir fiyatlarına büyük indirim geldi. Peki güncel demir fiyatları ne kadar oldu? 14 Ocak 2023 güncel demir fiyat listesi.

Altın büyük rekora koşuyor! Çeyrek ve gram altın fiyatlarını görenler çıldırdı! Hemen güncel altın fiyatlarına bakın!

Canlı altın fiyatları 9 Ocak 2023 günü altın almak isteyenler ve yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Altın bugün büyük rekora koşuyor! Çeyrek ve gram altın fiyatlarını görenler çıldırdı! Hemen güncel altın fiyatlarına bakın!

Garanti BBVA emekli promosyonunda resmen son adımını attı! Aralık ayı güncel rakamları...

Emeklilik promosyonu yılın en çok araştırılan konularından biri ve Garanti BBVA, emeklilik promosyonunda bir dev haline geldi. İşte Aralık ayı güncel fonlama rakamları...

Benzin araç sahiplerini üzecek! İşte 30 Aralık Cuma güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Araç sahipleri, akaryakıt fiyatlarında meydana gelen her değişikliği yakından takip ediyor. İşte 30 Aralık Cuma güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Depoları hemen doldurun! İşte 27 Aralık Salı güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Benzin ve motorin fiyatları ne kadar oldu, LPG’nin litresine zam yapıldı mı? İşte 27 Aralık Salı güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Depoları hemen doldurun! İşte 25 Aralık Pazar güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Akaryakıta dair yapılan her haber araç sahipleri tarafından yakından takip ediliyor. İşte 25 Aralık Pazar güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Araç sahipleri depolarını hemen doldursun! İşte 24 Aralık Cumartesi güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Araç sahipleri gün gün akaryakıt fiyatlarında meydana gelen en küçük hareketi dahi kontrol ediyor. İşte 24 Aralık Cumartesi güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Motorin ve benzine zam geldi mi? İşte 23 Aralık Cuma güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Akaryakıt fiyatlarındaki son gelişmeler, araç sahipleri tarafından merakla takip ediliyor. İşte 23 Aralık Cuma güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Akaryakıt fiyatlarına çok şaşıracaksınız! İşte 20 Aralık Salı güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Akaryakıt fiyatlarındaki son durum araç sahipleri tarafından araştırılıyor. İşte 20 Aralık Salı güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Zekeriyaköy Köy güncel fiyatları Haberi

Zekeriyaköy Köy güncel fiyatları

Daire tipleri  1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon, 5 oda 1 salon ve 6 oda 1 salon olarak tasarlandığı proje toplam 1.167 adet konuttan meydana geliyor.


Ortak kullanım alanları arasında projede spor alanları,  yüzme havuzları, organik pazar, süpermarket, çocuk oyun alanları, sinema salonları, restoranlar, yürüyüş yolları, veteriner ve alışveriş alanları yer alıyor.


Lokasyon bilgisi kapsamında proje 3. köprü ve 3. Havalimanına yakın olan KÖY Projesi,  Maslak’a 20 dakika, Hacıosman Metro İstasyonu’da 12 dakika,  Sarıyer İDO’ya 10 dakika mesafede yer alıyor .Proje toplam  467 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. 


Zekeriyaköy Köy projesi Turkcell Platinum Bosphorus Cup 2015 geleneksel VIP yarış partisini birlikte izlemeye devam ediyor. Parti 30 Mayıs 2015 Cumartesi günü...