19 / 04 / 2024

Zekeriyaköy Ormanada iletişim

Zekeriyaköy Ormanada iletişim

İstanbul Avrupa Yakası Zekeriyaköy ' de inşa edilen Ormanada Zekeriyaköy ulaşım bilgisine haberimizin içerisinde yer veriyoruz. Ormanada Zekeriyaköy projesinde 15 farklı tipte konut seçeneği bulunuyor...

Ormanada ne zaman teslim?

Ormanada ne zaman teslim? sorusunun cevabı haberimizde yer almaktadır. Eczacıbaşı Gayrimenkul'ün projesi Ormanada Evleri 81 adet sıra evler ve 188 adet villadan meydana geliyor...

Ormanada Zekeriyaköy satılık!

Anahtar teslimlerinin hemen yapıldığı Ormanada Evleri toplamda 273 adet konuttan meydana geliyor. Eczacıbaşı Gayrimenkul Ormanada Zekeriyaköy satılık fiyatları hakkında bilgi almak için 0212 201 59 30 no'lu telefonu arayabilirsiniz.

Ormanada Zekeriyaköy resimleri!

2 etaptan oluşan Ormanada projesi lokasyon olarak İstanbul 'un Zekeriyaköy bölgesinde hayata geçiriliyor. Eczacıbaşı Gayrimenkul Ormanada Zekeriyaköy resimleri projeyi merak edenler için haberimizin devamında yer alıyor...

Zekeriyaköy Ormanada satılık!

Eczacıbaşı Gayrimenkul tarafından İstanbul Zekeriyaköy'de inşa edilen ve 273 konuttan oluşan Zekeriyaköy Ormanada satılık ev fiyatları...

Ormanada iletişim!

Ormanada iletişim ve satış ofisi adres bilgilerini haberimizin içerisinde bulabilirsiniz. Zekeriyaköy Ormanada projesi 2013 yılı sonunda tamamlanıyor...

Ormanada Zekeriyaköy ödeme planı!

Aylık ödemeleri 6 bin 500 TL'den başlayan Ormanada Zekeriyaköy ödeme planı 'nın ayrıntıları haberimizde mevcut durumda...

Zekeriyaköy Ormanada ödeme planı!

Zekeriyaköy Ormanada ödeme planı kapsamında proje hakkında detaylar haberimizin içinde yer alıyor

Mar Yapı Sefaköy Oerlikon iletişim!

Mar Yapı Sefaköy Oerlikon iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Konut ve işyerlerinden oluşacak projede 1+0'dan 2+1'e kadar daire tipleri sunuluyor. 

NEF Çekmeköy Ormantepe iletişim bilgileri!

Nef Çekmeköy'de NEF Ormantepe projesine hazırlanıyor. NEF Ormantepe projesi yakında satışa sunulacak. NEF Çekmeköy Ormantepe iletişim bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Nef Çekmeköy projesi iletişim bilgileri!

Toplam bin 500 adet daireden oluşan NEF Çekmeköy projesi İstanbul Çekmeköy'de Özyeğin Üniversitesi'nin yanında inşa ediliyor. İşte Nef Çekmeköy projesi iletişim bilgileri...

Innovia Zekeriyaköy Yeşil GYO iletişim!

Innovia Zekeriyaköy Yeşil GYO projesi 40 adet bağımsız birimden meydana geliyor. Ön talep toplanan Innovia Zekeriyaköy Yeşil GYO iletişim bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

DNZ Kurtköy Pendik iletişim!

Toplam 311 daireden meydana gelen DNZ Kurtköy Pendik projesi Deniz Yapı imzasına sahip. DNZ Kurtköy Pendik iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 4 579 olarak belirtiliyor.

Zekeriyaköy Ormanada'da dolar kuru 2,49'da sabitlendi!

Zekeriyaköy’de doğayla iç içe, şehir konforu ve standartlarına sahip Ormanada’da 2,49TL sabit dolar kuru’nun yanı sıra 0.89 faizli özel konut kredisi fırsatı da sunulmakta.

Ormanada Zekeriyaköy satış fiyatları!

Ormanada Zekeriyaköy satış fiyatları çatı dublekslerinde 900 bin dolardan başlıyor. Konut teslimlerin hemen yapıldığı Zekeriyaköy Ormanada Evleri'nde 273 adet konut yer alıyor...

Vogue Kurtköy Residence iletişim!

Vogue Kurtköy Residence iletişim bilgilerine göre satış ofisi telefonu 0212 219 41 00 olarak belirtiliyor. 3 blok halinde hayata geçirilen projede konutlar 63, 64 ve 66 metrekare büyüklükte tasarlandı.

Esenyurt Evim Yüksekdağ iletişim!

Esenyurt Evim Yüksekdağ iletişim için 444 9 540 numaralı telefondan satış ofisini arayabilirsiniz. Dairelerin 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandığı projede vade farkı olmadan 50 ay taksit imkanı sağlanıyor.

Pendik Vogue Kurtköy Evleri iletişim!

Pendik Vogue Kurtköy Evleri iletişim için 0212 219 41 00 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Ayse Yapı tarafından inşa edilen projede 250 konut ve 20 ticari birim bulunuyor.

Koşuyolu Bakırköy City iletişim!

Koşuyolu Bakırköy City iletişim için 444 40 29 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Beyaz İnşaat imzasıyla hayata geçirilen projede konutların alanları 87 ile 217 metrekare arasında değişiyor.

Bakırköy City iletişim!

Bakırköy City iletişim bilgilerine göre satış ofisi irtibat telefonu 444 40 29 olarak belirlendi. 2017 yılı Haziran ayında tamamlanacak proje 163 daire ve 33 dükkandan oluşuyor.

Evim Yüksekdağ iletişim!

Evim Yüksekdağ iletişim için 444 9 540 numaralı telefondan satış ofisiyle görüşebilirsiniz. Çeşitli sosyal donatı alanlarına yer verilen projede 50 ay vade farksız taksit imkanı sunuluyor.

Zekeriyaköy Ormanada iletişim Haberi

Zekeriyaköy Ormanada iletişim

Ormanada Zekeriyaköy ulaşım bilgisini paylaşmadan önce projeden detaylı olarak bahsedelim. 


Ormanada projesi Eczacıbaşı Gayrimenkul tarafından hayata geçiriliyor. 


Eczacıbaşı Gayrimenkul Ormanada projesi İstanbul Avrupa Yakası Zekeriyaköy'de inşa ediliyor. 


Zekeriyaköy Ormanada projesinde toplam 273 adet konut yer alıyor.



220 dönüm arazi üzerinde konumlanan Ormanada Zekeriyaköy'de 188 adet villa, 81 adet sıra evler bulunuyor. 



15 farklı daire tipinden maydana gelen Zekeriyaköy Ormanada 2 etaptan oluşuyor. 


Eczacıbaşı Gayrimenkul projesi Ormanada Zekeriyaköy'ün sosyal imkanları arasında  pilates salonu, otopark alanı, buhar odası, yüzme havuz, otopark ve güvenlik mevcut.



Ormanada Zekeriyaköy ulaşım!


Ormanada adres: Yorgancı Çiftliği Mevkii 34450 Sarıyer-İstanbul 



Ormanada Zekeriyaköy ulaşım!



Ormanada iletişim: 

Telefon: 0212 201 59 30

Web adresi: www.ormanada.com

Belemir...