24 / 04 / 2024

Ormanada ne zaman teslim?

Ormanada ne zaman teslim?

Firma: Eczacıbaşı Gayrimenkul

Proje: Ormanada

Ormanada ne zaman teslim? sorusunun cevabı haberimizde yer almaktadır. Eczacıbaşı Gayrimenkul'ün projesi Ormanada Evleri 81 adet sıra evler ve 188 adet villadan meydana geliyor...




Ormanada Evleri projesi İstanbul Avrupa yakasında Sarıyer ilçesine bağlı Zekeriyaköy bölgesinde inşa ediliyor.  Ormanada  Evleri Zekeriyaköy projesi 220 bin metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor.


Ormanada ne zaman teslim sorusundan önce Ormanada Evleri'nin detaylarına yer verelim. Ormanada Evleri Zekeriyaköy projesinde sıra evler ve villa tipi konutları bulunuyor. Ormanada Evleri Sarıyer projesi Eczacıbaşı Gayrimenkul tarafından yükseliyor.


Ormanada Evleri Zekeriyaköy projesi iki etap olarak inşa ediliyor. Ormanada Evleri Zekeriyaköy satış ofisi ile 0212 201 59 30 numaralı telefonu arayarak, Ormanada Evleri konut fiyatları hakkında bilgi alabilirsiniz.



Ormanada ne zaman teslim?


Ormanada ne zaman teslim sorusuna ilk etap için hemen teslim cevabı veriliyor. Zekeriyaköy Ormanada Evleri projesinde ikinci etapta yer alan konutların teslimleri 2013 yılının sonunda yapılıyor.


Ormanada Evleri Zekeriyaköy projesi içerisinde otopark alanları, masaj odaları, yüzme havuzu, pilates salonu, buhar odası, fitness center gibi sosyal imkanlar yer alıyor. Ormanada Evleri Zekeriyaköy'de 81 adet sıra ev, 188 adet villa bulunuyor.



Zekeriyaköy Ormanada Evleri nerede?

Zekeriyaköy Ormanada Evleri adres : Yorgancı Çiftliği Mevkii 34450 Sarıyer-İstanbul 


Zekeriyaköy Ormanada iletişim 

Telefon: 0212 201 59 30

Web adresi: www.ormanada.com

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön