19 / 04 / 2024

zekeriyaköy ormanada ne zaman teslim

zekeriyaköy ormanada ne zaman teslim

Zekeriyaköy Ormanada Projesi kapsamında yer alan konutların teslimleri hemen gerçekleştiriliyor. Orman Ada projesindeki daire tiplerinin alanları 150 metrekare ve de 330 metrekare arasında farklılık gösteriyor

Zekeriyaköy Ormanada ödeme planı!

Zekeriyaköy Ormanada ödeme planı kapsamında proje hakkında detaylar haberimizin içinde yer alıyor

Ormanada Zekeriyaköy ulaşım!

Birinci etapta teslimlerin başladığı Ormanada Zekeriyaköy ulaşım bilgileri için haberimizden yararlanabilirsiniz...

Flamingo Zekeriyaköy'de teslimler 18 ay sonra! 

Flamingo Zekeriyaköy projesinde konut satışları tüm hızıyla devam ediyor. İnşaatına yeni başlanan projede satışların birçoğu tamamlandı. Peki Flamingo Zekeriyaköy'de konut fiyatları ne kadar? 

Helis Foresta Zekeriyaköy geliyor! Yeni proje! 

Helis Foresta Zekeriyaköy projesi için resmen düğmeye basıldı. Peki Helis Foresta Zekeriyaköy projesi nerede? Helis Foresta Zekeriyaköy'de konut fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Göktürk ve Zekeriyaköy'deki villa fiyatına İskoçya’da şato satın alınabiliyor! 

Londra’da 25 yıldır gayrimenkul danışmanlığı yapan Neşe Alex Jenkins, Türklerin yeni gözde ülkesinin İskoçya olduğuna dikkat çekti. Jenkins, söz konusu açıklamasında Göktürk ve Zekeriyaköy'deki villa fiyatına İskoçya’da şato satın alınabildiğini belirtti.

Zekeriyaköy ve Uskumruköy'de arsa fırsatı! Megakentte arsa sahibi olmak isteyen hemen baksın!

Sarıyer Belediye Başkanlığı, İstanbul ili, Sarıyer ilçesi Zekeriyaköy ve Uskumruköy mahallelerinde yer alan 2 adet arsayı satıyor. Peki Sarıyer'de yer alan arsaların fiyatları ne kadar? 

Emlak Konut GYO Zekeriyaköy parsellerinin değeri ne kadar?

Emlak Konut GYO Zekeriyaköy parsellerinin 2021 yıl sonu değerleme raporu yayınladı. Peki Emlak Konut GYO Zekeriyaköy parsellerinin değeri ne kadar oldu?

Emlak Konut GYO KÖY Zekeriyaköy 3. Etap'ın değeri ne kadar?

Emlak Konut GYO KÖY Zekeriyaköy 3. Etap'ın değeri belli oldu. İşte Emlak Konut GYO KÖY Zekeriyaköy 3. Etap'ın değerleme raporu...

Hazal Kaya ve Ali Atay Zekeriyaköy'den ev alacak!

Güzel oyuncu Hazal Kaya ve eşi Ali Atay, hem kiradan kurtulmak, hem de yaşadığı evi gönlüne göre dekore etmek istediği için Zekeriyaköy'den ev bakıyor. Ünlü çiftin yeni evleri için 4 milyon lira ayırdığı öğrenildi.

Ormanada Zekeriyaköy'den 'Deneme Sürüşü' fırsatı! 

Ormanada Zekeriyaköy tarafından başlatılan 'Deneme Sürüşü' kampanyasıyla kirada oturulan ev 12 ay içinde satın alınmaya karar verilirse ödenen kira miktarı ve depozito ev fiyatından düşüyor.   

Ormanada Zekeriyaköy'de 'Deneme Sürüşü' kampanyası! 

Ormanada Zekeriyaköy Deneme Sürüşü kampanyasını başlattı. Deneme Sürüşü kampanyasıyla Ormanada'da kirada oturulan ev 12 ay içinde satın alınmaya karar verilirse toplam kira ve depozito ev fiyatından düşülüyor.  

Tunay Yapı, Sarıyer ve Zekeriyaköy'de lüks projelere odaklandı!

Kişiye özel lüks villa yapımından büyük çaplı taahhüt işlerine, kat karşılığı konut yapımından kooperatif usulü proje üreten Tunay Yapı, Sarıyer ve Zekeriyaköy Bölgesi’ne odaklandı..

Zekeriyaköy İSKİ hizmet alanı imar planı askıya çıktı!

İstanbul'un Sarıyer İlçesi'ne bağlı Zekeriyaköy Mahallesi sınırları içerisinde yer alan İSKİ hizmet alanına ait alanın Koruma Amaçlı Uygulama İmar Planı Değişiklik Teklifi askıya çıktı..

Terrace Elis Zekeriyaköy teslimleri!

Terrace Elis projesi İnanlar İnşaat tarafından İstanbul Zekeriyaköy'de hayata geçiriliyor. Projede daireler ne zaman teslim edilecek?

Ormanada Zekeriyaköy ödeme planı 2017!

İstanbul Zekeriyaköy'de Eczacı başı Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Ormanada projesinde 48 aya kadar sıfır faizle ödeme yapılabiliyor. Projede villa ve sıra evlere yer verildi...

zekeriyaköy ormanada ne zaman teslim Haberi

zekeriyaköy ormanada ne zaman teslim

Ormanada projesi, Avrupa Yakası'nda Zekeriyaköy'de yükseliyor. Zekeriyaköy Ormanada Projesi, Eczacıbaşı Gayrimenkul tarafından inşa ediliyor. 


Zekeriyaköy Ormanada Projesi kapsamında toplam 220 bin metrekare arsa alanı ve de 273 daire yer alıyor. 


Zekeriyaköy Ormanada Projesi kapsamında yer alan dairelerin alanları 150 metrekare ile 330 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. 




Zekeriyaköy Ormanada Projesi teslim tarihi ilk etapta hemen ikinci etapta ise sene sonunda yapılıyor. 


Zekeriyaköy Ormanada Projesi içinde masaj odaları, pilates salonu, fitness center, yüzme havuzu, otopark ve buhar odası bulunuyor. 


Zekeriyaköy Ormanada Projesi adres : Yorgancı Çiftliği Mevkii 34450 Sarıyer-İstanbul 


Zekeriyaköy Ormanada Projesi iletişim

Telefon: (0212) 201 59 30

Web adresi: