19 / 04 / 2024

Zer Levent ne zaman teslim

Zer Levent ne zaman teslim

Ceylan İnşaat yeni projesi Zer Levent için hazırlıklara başladı. Toplamda 495 daireden meydana gelen projede teslimlerin 2020 yılının Aralık ayında gerçekleştirilmesi öngörülüyor. 

Levent Çakıroğlu kimdir? Maliye Bakanlığı’nda hangi görevlerde yer aldı? Ne iş yapıyor?

Levent Çakıroğlu, nereden mezun oldu? Hangi üniversiteden öğretim üyesi olarak çalıştı? Ford Otosan’da ne iş yapıyor? İşte Levent Çakıroğlu’nun biyografisi...

Levent Kirman nereden mezundur? Levent Kirman ne iş yapıyor?

Levent Kirman ne iş yapıyor? Levent Kirman’ın mesleği nedir? Levent Kirman nereden mezundur? İşte detaylar!

Ziraat GYO'nun Levent arsasının değer ne kadar?

Ziraat GYO Levent arsasına ilişkin 2021 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı. Peki Ziraat GYO Levent arsasının değeri ne kadar oldu?

Halk GYO İstanbul Levent Otel binasının değeri ne kadar?

Halk GYO İstanbul Levent Otel binasının değerleme raporu yayınlandı. Peki Halk GYO İstanbul Levent Otel binasının değeri ne oldu?

Arda Özer, REHAU Yapı Tekniği bölümü Türkiye ve Türki Cumhuriyetler Satış Direktörlüğü’ne atandı!

H. Arda Özer, REHAU Yapı Tekniği bölümü Türkiye ve Türki Cumhuriyetler Satış Direktörlüğü’ne atandı.

Süzer Grubu'nun veliahtlarından büyüme hedefi!

Süzer Grubu'nun veliahtlarından Serhan Süzer, Seyfi Erol ve Levent ilhaner'in ortaklığında kurulan Moka Ödeme Kuruluşu, 2019 yılında yüzde 80 büyüme hedefledi.

Vakıf GYO Levent İş Merkezi 2018 değerleme raporu!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul Levent İş Merkezi'ne ait 2018 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu paylaştı. 

Genyap Wen Levent satılık!

Genyap İnşaat tarafından inşa edilen Wen Levent projesi 4.Levent bölgesinde yükseliyor. Peki Genyap Wen Levent satılık daire fiyatları ne kadar? İşte o haber..

Özbek Güneş Enerji Santrali Anonim Şirketi kuruldu!

Özbek Güneş Enerji Santrali Anonim Şirketi bugün Çekmeköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Serhan Süzer tarafından kuruldu. 

Zer Levent teslimat!

Zer Levent teslimat bilgisi haberimizde yer alıyor. Toplamda 495 daireden meydana gelen projede fiyat ve ödeme planı henüz netleşmedi.

Zer Levent 2020'de teslim! Yeni proje!

Ceylan İnşaat yeni projesi Zer Levent için hazırlıklara başladı. Toplamda 495 daireden meydana gelen projede teslimlerin 2020 yılının Aralık ayında gerçekleştirilmesi öngörülüyor. 

Çekmeköy Zin D Zer ne zaman teslim?

Çekmeköy Zin D Zer projesi konut rezidans, hizmet rezidans ve çarşı bölümlerinden meydana geliyor. Peki Çekmeköy Zin D Zer ne zaman teslim?

Zer Tuzla Marina, Zer Mecidiyeköy, Zer Levent projeleri geliyor!

Ceylan İnşaat, 2017 yılını 4 proje, 340 konut satışı ve yüzde 20’lik bir büyümeyle geride bıraktı. Ceylan İnşaat'tan 2018 yılında 3 yeni proje geliyor... 

Zer Levent ne zaman teslim Haberi

Zer Levent ne zaman teslim

Ceylan İnşaat; Zer Muhteşem Yeni Yıl Konutları, Zer Göztepe, Zer Kartal,  Zer Levent, Zer Mecidiyeköy ve Zer Tuzla Marina olmak üzere 3000 konut ve ticarilerden oluşan projelerini müşterileri ile buluşturmak için çalışmalarına devam ediyor. 

İstanbul Avrupa Yakası Levent'te hayata geçirilecek Zer Levent projesinde 495 daire yer alacak. Arsa alanı 5 bin 372 metrekare olan projede yüzme havuzu ve dinlenme alanları gibi sosyal alanlar bulunacak. 

Ceylan İnşaat Zer Levent  projesini 2020 yılının sonunda teslim etmeyi planlıyor. Projedeki fiyat listesi ve ödeme planı henüz netleşmedi. 

Zer Tuzla Marina, Zer Mecidiyeköy, Zer Levent projeleri geliyor!

Adres: Levent Mahallesi 34330 Beşiktaş/İstanbul
Telefon: 444 87 85
Web site: http://www.ceylaninsaat.com.tr/zer-levent/

Ezgi Delibeyoğlu/Emlakkulisi.com