26 / 04 / 2024

Zer Mecidiyeköy projesi

Zer Mecidiyeköy projesi

Kentsel dönüşüm projeleri kapsamında Ceylan İnşaat’ın Mecidiyeköy’de inşa ettiği ve 4 bin 500 metrekarelik arsa üzerinde yükselen Zer Mecidiyeköy projesi için ön satışlar tüm hızıyla devam ediyor. 

Mecidiyeköy'deki Profilo AVM'nin yıkım tarihi belli oldu! Yerine büyük konut projesi yapılacak!

İstanbul'un en eski AVM'si olan Şişli'nin Mecidiyeköy Mahallesi'ndeki Profilo AVM yıkılıyor. Yerine ise dev rezidans projesinin yapılacağı söyleniyor. 

Artaş Grubu'ndan Mecidiyeköy'e yeni proje! Yerine konut yapılacak Profilo AVM yıl sonunda yıkılıyor!

Artaş Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya, Mecidiyeköy’de yer alan ve devraldıkları Profilo AVM'nin yerinde gayrimenkul projesi hayata geçireceklerini söyledi. İşte ayrıntılar...

ORGE'den Kabataş-Mecidiyeköy-Mahmutbey Metrosu'na 736 bin Euro'luk ilave iş!

ORGE Enerji Elektrik Taahhüt'ün devam eden işleri arasında yer alan Kabataş-Mecidiyeköy-Mahmutbey Metro Projesi'nde, Depo Sahası Genel Elektrik İşleri'ne yönelik 736 bin 137,17 EUR+KDV tutarındaki ilave iş teklifi olumlu sonuçladı...

Kabataş-Mecidiyeköy-Mahmutbey Metrosu'nda 736 bin 137 Euro'luk ilave iş!

ORGE Enerji Elektrik Taahhüt'ün devam eden işleri arasında yer alan Kabataş-Mecidiyeköy-Mahmutbey Metro Projesi'nde, Depo Sahası Genel Elektrik İşleri'ne yönelik 736 bin 137,17 EUR+KDV tutarındaki ilave iş teklifi onaylandı...

Zer Mecidiyeköy'de ön satışlar sürüyor!

Kentsel dönüşüm projeleri kapsamında Ceylan İnşaat’ın Mecidiyeköy’de inşa ettiği ve 4 bin 500 metrekarelik arsa üzerinde yükselen Zer Mecidiyeköy projesi için ön satışlar tüm hızıyla devam ediyor. 

Zer Mecidiyeköy iletişim!

Zer Mecidiyeköy iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Ön satışları başlayan proje Ceylan İnşaat tarafından Mecidiyeköy’de hayata geçiriliyor. 

Zer Mecidiyeköy ödeme planı!

Mecidiyeköy’de kentsel dönüşüm kapsamında inşa edilen Zer Mecidiyeköy projesi  176 lüks konuttan meydana geliyor..

ZER Mecidiyeköy'de ön satışlar başladı!

Modern yaşamın ihtiyaçlarına göre dizayn edilen Zer Mecidiyeköy projesinde ön satışlar başladı. Projede ‘Kişiye özel ödeme planı’ oluşturulabiliyor..

Zin D Zer Çekmeköy fiyat!

Zin D Yatırım imzası taşıyan Zin D Zer Çekmeköy projesi 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire seçenekleri sunuluyor..

İstanbul’un merkezine altın dokunuş ZER Mecidiyeköy!

Şehrin en önemli ticaret merkezlerine ve yaşam alanlarına yakınlığı ile dikkat çeken Zer Mecidiyeköy projesinde 60 ay finansmanına ek olarak 120 aya kadar alternatif ve cazip ödeme koşulları ile ev sahibi olma şansı sunuluyor..

Toya Kent Mecidiyeköy teslim tarihi!

Toya Yapı imzası taşıyan Kent Mecidiyeköy projesi İstanbul Avrupa Yakası Mecidiyeköy'de inşa ediliyor. İşte Toya Kent Mecidiyeköy teslim tarihi...

Toya Yapı Kent Mecidiyeköy satış ofisi!

Toya Yapı imzası taşıyan Kent Mecidiyeköy projesi 35 adet konut, 6 adet ticari üniteden meydana geliyor. İşte Toya Yapı Kent Mecidiyeköy satış ofisi bilgileri...

TOYA Qent Mecidiyeköy nerede?

Toya Yapı imzasıyla hayata geçirilen Qent Mecidiyeköy projesi 35 adet konut, 6 adet ticari üniteden meydana geliyor. Peki TOYA Qent Mecidiyeköy nerede?

Zer Mecidiyeköy projesi Haberi

Zer Mecidiyeköy projesi

Ceylan İnşaat; 60 ay finansmanına ek olarak 120 aya kadar da alternatif ve cazip ödeme koşulları ile ev sahibi olma fırsatını sunduğu Zer Mecidiyeköy projesi ile sakinlerinin gönlünü fethetmeye hazırlanıyor.

Zer Mecidiyeköy projesi 176 lüks konuttan meydana geliyor. ZER Mecidiyeköy'de kişiye özel ödeme seçenekleri yapılıyor. Zer Mecidiyeköy, metroya ve çevreyoluna 250 metre olan lokasyonuyla diğer projelerden ayrılıyor. 

En önemli ticaret merkezlerine ve yaşam alanlarına yakınlığı ile sakinlerine şehrin cazibesini sunan altın lokasyon 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleriyle yatırımcılarını bekliyor. Zer Mecidiyeköy’de; fitness, sauna, Fin hamamı, Türk hamamı, yüzme havuzu gibi pek çok aktivite alanı yer alıyor.