25 / 04 / 2024

zeray asrın sarayları 2

zeray asrın sarayları 2

Kocaeli 'de yaşama geçirilen Asrın Sarayları 2 projesi yakında satışa çıkacak, 30 Nisan 2014'te teslim edilecek olan proje Gülaçtı Konakları 'nın yanında yer alıyor...

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan'dan asrın felaketinin yıl dönümünde çarpıcı uyarı!

Ülkemizi depreme karşı uyaran isimlerden Prof. Dr. Ahmet Ercan, asrın felaketi şeklinde nitelendirilen 6 Şubat Kahramanmaraş depremlerinin yıl dönümünde dikkat çeken bir mesaj paylaştı. Prof. Övgün Ahmet Ercan Türkiye tarihine damga vuran depremleri anımsatarak "Geçmiş olsun" yazdı.

Asrın felaketinin ardından gayrimenkul piyasasında neler değişti?

Asrın felaketi olarak nitelendirilen Kahramanmaraş depremlerinin üzerinden tam bir sene geçti. Yaşanan depremle beraber vatandaşlar, fay hattına uzak, nüfus yoğunluğunun az olduğu, az katlı ve yeni binaları tercih etmeye başladı.

Bursa'nın 5 mahallesinde kentsel dönüşüm için start verildi! Asrın projesi geliyor!

Bursa'da kentsel dönüşüm çalışmaları için start verildi. Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, ''Asrın projesi'' olarak adlandırdığı kentsel dönüşüm projesini başlattıklarını açıkladı.

Adana'da depremde yıkılan Zeray Apartmanı'nı yapan kooperatifin kurucusu ve fenni mesulüne dava!

Adana'da Zeray Apartmanı'nın depremde yıkılmasına ilişkin soruşturma kapsamında, binayı yapan kooperatifin kurucuları arasında yer alan tutuklu Şevik ile firari fenni mesul inşaat mühendisi Çampınarı hakkında dava açıldı.

Prof. Dr. Naci Görür'den son dakika olası İstanbul depremi açıklaması! İstanbul ve yakın çevresi...

Asrın felaketi olarak nitelendirilen depremler sonrasında beklenen büyük İstanbul depremi de tedirginliğe neden oldu. Prof. Dr. Naci Görür'den son dakika olası İstanbul depremi açıklaması! İstanbul ve yakın çevresi...

Rönesans Rezidans'ın yapı denetim sorumlusu tutuklandı!

Kahramanmaraş merkezli olarak gerçekleşen ve asrın felaketi olarak nitelendirilen depremlerde Hatay'da yıkılan Rönesans Rezidans'ın yapı denetim sorumlusu Ali Onur Çinçinoğlu tutuklandı.

Asrın felaketinin maddi boyutu belli oldu

Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı, 2023 sensesi Kahramanmaraş ve Hatay zelzeleleri Raporu'nda zelzelenin yol açtığı hasarın Türkiye ekonomisi üstünde yaklaşık 2 trilyon TL'lik (103,6 milyar dolar) yük oluşturacağını öngördü.

TOKİ'nin 188 bin konutu depremde yıkılmadı! TOKİ Başkanı binaların nasıl yapıldığını açıkladı!

Asrın felaketi olarak belirtilen depremde 1 ay geride kaldı. Bölgede TOKİ konutlarının ayakta kalması oldukça dikkat çekti. Peki deprem bölgesindeki TOKİ konutları nasıl sağlam kaldı? TOKİ Başkanı Ömer Bulut tek tek anlattı...

Deprem otomobil piyasasını iyice alt üst etti! Bayiler sipariş bile almıyor!

Türkiye’nin yaşadığı tarihi deprem felaketi, onbinlerce can kaybı ve trilyonlarca liralık hasarın ardından birçok olumsuzlukların da tetikleyecisi oldu. Asrın felaketinin ardından otomobilde de talep patlaması yaşanırken zaten bozuk olan arz-talep dengesi iyice alt üst oldu.

Herkes akın akın buralara taşınıyor! İşte İstanbul’un en güvenli ilçeleri!

Kahramanmaraş’ta yaşanan ve 11 ili vuran asrın depremleri sonrası Türkiye’nin en büyük kenti İstanbul’da yaşayanlar da da büyük tedirginlik baş gösterirken, megakentin en güvenli ilçeleri de peş peşe açıklandı.

Maraş-Hatay depremleri konut piyasasını da sarstı! Yeni kiralar yüzde 173.5 arttı!

Asrın felaketi olarak belirtilen depremler sadece 11 şehri yıkmakla kalmadı, aynı zamanda konut piyasasını da derinden sarstı...

Depremzedeye istihdam desteklerine tepki! Çalışanlarımızı ayartmayın!

Kahramanmaraş’ın Pazarcık ve Elbistan ilçeleri merkezli asrın deprem felaketinin vurduğu bölgeden tarihi bir göç başlarken, başka kentlere taşınan depremzedelere yapılmak istenen istihdam desteklerine bölgedeki işverenlerden, “İşçilerimize göz dikmeyin!” tepkisi geldi.

Kiracılar risk tespiti isteyebilir mi? Ev sahipleri ve kiracılar dikkat! Hemen tek tek açıklanan bu detaylara bakın!

Asrın felaketi olarak nitelendirilen depremlerden sonra binlerce kişi ‘Binam ne kadar güvenli?’ sorusunun yanıtını merak ediyor. Peki kiracılar risk tespiti isteyebilir mi? İşte merak edilen o sorunun yanıtı...

zeray asrın sarayları 2 Haberi

zeray asrın sarayları 2


Kocaeli'de Zeray İnşaat imzası ile yaşama geçirilecek olan Asrın Sarayları 2 projesinin yakında satışa çıkması planlanıyor.


55 konuttan meydana gelen projede bahçe dubleksi, normal daire ve çatı dubleksi yer alacak. Projedeki konut tipleri 3 oda 1 salon olarak tasarlandı.


Asrın Sarayları 2 projesinin satış fiyatları henüz belli olmadı, projenin anahtar teslimlerinin 30 Nisan 2014 tarihinde gerçekleştirilmesi planlanıyor.


Kocaeli Gülaçtı Konakları 'nın yanında yaşama geçirilen Asrın Sarayları 2 'de; yüzme havuzu, spor sahası, otopark ve güvenlik bulunuyor.


Telefon: 444 3 169

Web Adresi:  www.zerayinsaat.com.tr

Ceren...