24 / 04 / 2024

Zermeram Konya ulaşım

Zermeram Konya ulaşım

Zermeram Kozağaç satılık daire teslimlerinin ilk etapta 36 ay sonra gerçekleşmesi öngörülüyor. Konya Meram bölgesinde inşa edilen projede 48 ay 0 faiz fırsatı sunuluyor.

Zermeram Konya Evleri fiyat!

Ödemelere yüzde 13'e varan indirim sağlanan proje toplam 1.077 daire, 9 yalı, 14 set altı dubleks 35 villadan oluşuyor. Zermeram Konya Evleri fiyat listesine göre telefon numarası 444 73 42 olarak belirlendi.

Bakan Uraloğlu resmen duyurdu! Ulaşım, ödeme, para transferi ve alışverişte büyük kolaylık!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu’ndan Türkiye Kart müjdesi geldi! Uraloğlu, ulaşım, ödeme, para transferi ve alışveriş harcamalarımı tek bir kartta bir araya getiren "Türkiye Kart"ın pilot uygulamasının Konya'da başarıyla tamamlandığını bildirdi.

Konya'da kentsel dönüşüm ve ulaşım konuşuldu!

Mimarlar Odası Konya Şubesi yönetim kurulu kentsel dönüşüm ve ulaşım gündemiyle toplandı. Konya'nın oluşacak yeni kent merkezi üzerine konuşulanlar ve yapılacaklarla yapılması gerekli olan projeler değerlendirdi.

Konya Kiraz'daki ulaşım sorunu çözülüyor!

Beydağ Barajı’nda su tutulmasıyla birlikte su altında kalan yerleşim yerleri arasında yer alan Kiraz’ın Karaman Mahallesi’nde oluşturulan yeni konut alanının ulaşım sorunu Kiraz Belediyesince çözülüyor.

Beyşehir TOKİ Konutları'na ulaşım kısalıyor!

Konya’nın Beyşehir ilçesinde, TOKİ konutlarının bulunduğu Avşar Mahallesi’nden şehir merkezine ulaşım daha da kısalıyor. Özaltun, yeni bağlantı yolu için iş makinelerinin seferber olduğu, çalışmaların yürütüldüğü alanda incelemelerde bulundu.

Elmar Towers Rezidans ulaşım!

Elmar Towers Rezidans ulaşım bilgileri kapsamında proje Ankara Eskişehir Yolu, Konya Yolu ve Söğütözü Caddesi'nin kesiştiği bölgede yükseliyor. 3 blok şeklinde yükselen projede toplam 800 daire mevcut.

Konya genelinde 284 hatta ulaşım hizmetleri sürüyor!

Konya merkez ve ilçelerde toplam 284 hatta hizmet veren Büyükşehir Belediyesi, 2014 yılında otobüs ve tramvaylarla toplam 79,4 milyon yolcu taşıdı.Konya genelinde 284 hatta ulaşım hizmetleri sürüyor.

İstwest ulaşım!

İstwest ulaşım adresi , kroki ve satış ofisi iletişim bilgileri haberimizin içerisinde yer alıyor. Bahçelievler İstwest satılık daire fiyatları 228 bin TL'den başlıyor...

Ağaoğlu My World Europe ulaşım!

Ağaoğlu My World Europe ulaşım , adres ve telefon numarası bilgileri haberimizin içerisinde yer alıyor. Başakşehir Ayazma'da yer alan Ağaoğlu My World Europe Evleri'nde daireler hemen teslim ediliyor...

Halkalı Metropark ulaşım!

213 bin 800 metrekare inşaat alanı üzerinde yükselen Halkalı Metropark ulaşım bilgileri haberimizin içerisinde yer alıyor...

Metro Park Teknik Yapı ulaşım!

Metro Park Teknik Yapı ulaşım adresi ve satış ofisi telefon numarası haberimizde yer buluyor. Halkalı Metro Park Teknik Yapı'da fiyatlar 95 bin TL'den başlıyor...

Yenitepe Kadıköy ulaşım!

Yenitepe Kadıköy ulaşım adresi, satış ofisi telefon numarası ve Yenitepe Kadıköy projesinin detayları haberimizde yer buluyor...

Kurtköy Helenium Garden ulaşım!

40 bin metrekare inşaat alanı üzerinde yükselen Kurtköy Helenium Garden ulaşım bilgilerine haberimizden ulaşabilirsiniz...

Başarır İnşaat Helenium Garden ulaşım!

Başarır İnşaat Helenium Garden ulaşım kapsamında projenin krokili detaylı adresi haberimizde yer alıyor

Zermeram Konya ulaşım Haberi

Zermeram Konya ulaşım

Zermeram Kozağaç satılık daire tipleri 2 oda 1 salondan 6,5 oda 1 salona kadar farklı şekilde tasarlandı. Proje 300 bin metrekare arsa alanına sahip. 


Seha Yapı imzası ile hayata geçirilen Zermeram Evleri Konya'nın Meram ilçesine bağlı Kozağaç bölgesinde yükseliyor. Proje 1.077 konut, 14 set altı dubleksi, 9 yalı ve 36 villadan oluşuyor. 


Konya Zermeram'da fitness, yürüyüş yolları, saunameyve bahçeleri, seyir terası, spor alanları, çarşı, yüzme havuzu, alışveriş merkezi ve golf sahası gibi sosyal alanlar bulunuyor. 


Zermeram Kozağaç satılık daire fiyatları 295 bin TL'den başlıyor. İlk etabında 353 dairenin yer aldığı projede yüzde 13 indirim yapılıyor. 


Banka kredisi ya da firma bünyesinde 48 ay vade farksız taksit uygulanan Zermeram Konutları'nın 1. etabının 3 yıl içerisinde teslim edilmesi planlanıyor. 


Telefon: 444 73 42

Web: