20 / 04 / 2024

Zeytinburnu sahil yeni proje

Zeytinburnu sahil yeni proje

Kalkavan Yapı-Hasan Sever Inşaat-Gül Yapı Gayrimenkul Geliştirme İş Ortaklığı, İstanbul'un en önemli arazilerinden olan Zeytinburnu Sahil'de rezidans, konut, ofis, ticari üniteler ve zengin sosyal yaşam alanlarından oluşacak proje hayata geçirecek.

Zeytinburnu sahiline karma proje inşa edilecek!

Kalkavan Yapı-Hasan Sever Inşaat-Gül Yapı Gayrimenkul Geliştirme İş Ortaklığı, İstanbul'un en önemli arazilerinden olan Zeytinburnu Sahil'de rezidans, konut, ofis, ticari üniteler ve zengin sosyal yaşam alanlarından oluşacak proje hayata geçirecek.

Kazlıçeşme sahile 112 odalı yeni otel geliyor!

Çelikoğlu Otelcilik İstanbul Zeytinburnu'ndaki yeni otel yatırımı için start verdi. 112 odalı otel 65 milyon 270 bin TL'ye mal olacak.

Yeni İmar Plan Notu ile birlikte kentsel dönüşüm hız kazandı! 

Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy, Yeni İmar Plan Notu ile birlikte kentsel dönüşümün Zeytinburnu'nda hız kazandığını belirterek, kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Zeytinburnu'nun kentsel dönüşüm başarısı taçlandırıldı! 'Yeni İmar Plan Notu' projesi ile ödül aldı!

Zeytinburnu, Çevre ve İklim Değişikliği Eğitim Merkezi'ndeki çalışmalar ile "Yeni İmar Plan Notu" projeleriyle "Altın Karınca 2022" ödüllerine layık görüldü.

Küçükyalı Sahil Kent 4 Sitesi'nde 5 milyon 550 bin TL'ye 2+1!  Yeni proje!

Anadolu yakası sahil hattında hayata geçirilen Sahil Kent 4 Sitesi'nde fiyatlar 5 milyon 500 bin TL'den başlıyor. Sahil Kent 4 Sitesi'nde yer alan konutların teslimlerinin 2024 yılının Aralık ayında gerçekleştirilmesi planlanıyor.

Günübirlik kiralık dairelere yeni düzenleme! İlk sinyal geldi

Turizm merkezlerinde doluluk oranlarının yüzde 55-60 düzeyinde kalması sektörü zor duruma sokuyor. Sahil kentlerinin pek çoğunda ikincil konutların ve villaların kayıtsız şekilde kiralanmasına tepkiler sürerken yeni düzenlemenin de önü açıldı. İşte tüm detaylar...

BOSS4 İnşaat 4 milyar TL'lik yatırım için düğmeye bastı! 2 bin yeni konut geliyor!

BOSS4 İnşaat 4 milyar TL'lik yatırım için düğmeye bastı. Bu kapsamda 2 bin yeni konut inşa edilecek.  Söz konusu konutlar Maltepe, Zeytinburnu, Bahçeşehir ve Büyükçekmece Kumburgaz'da yükselecek.

Bab İstanbul'da satışlar başladı! Zeytinburnu'na 153 konutluk yeni proje!

Bab İstanbul projesinde konut satışları başladı. İstanbul Zeytinburnu'nda yükselen projede teslimler 23 ay sonra yapılacak. Peki Bab İstanbul'da konut fiyatları ne kadar? 

Alya Konakları'nın temeli atıldı! Zeytinburnu'na 1.1 milyar TL'lik yeni proje!

İnşaat sektörünün güvenilir ve yenilikçi markası BOSS4 Gayrimenkul’ün, Zeytinburnu’nda 1 milyar 150 milyon lira yatırımla hayata geçireceği Alya Konakları'nın temeli atıldı. İşte proje ile ilgili merak edilen detaylar...

Alya Merkezefendi projesiyle Zeytinburnu'na 456 yeni konut geliyor! 

Yeni yatırımlar için start veren BOSS4 Gayrimenkul, Alya Merkezefendi projesiyle 456 adet konut ve 15 adet dükkan inşa edecek. İşte detaylar...

Deniz İstanbul Bahar Rezidans'ın lansmanı yapıldı! İstanbul’un marinalı tek sahil kasabasında lansman fırsatı!

Şehir yaşamına değer katan nitelikli projelerin sahibi Keleşoğlu Holding imzasıyla hayata geçirilen mega kent İstanbul’un marinalı tek sahil kasabası Denizİstanbul'un yeni etabı ‘Bahar Rezidans’ın lansmanı yapıldı. İşte detaylar...

Zeytinburnu'ndaki yeni rezerv konut alanı belirlendi!

İstanbul Zeytinburnu'ndaki kentsel dönüşüm alanının yeni bölgesi belli oldu. ‘Rezerv Konutlar’ için yeni alan Kazlıçeşme Mahallesi Hacı Vehbi Camii ve Çevresini olacağı açıklandı.

Yeni Bektaş İnşaat Demir Çelik Nakliye Elektrik Elektronik Lojistik Ve Turizm Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Yeni Bektaş İnşaat Demir Çelik Nakliye Elektrik Elektronik Lojistik Ve Turizm Ticaret Ltd.Şti. Zeytinburnu'nda 800 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Bektaş tarafından kuruldu.

Selenium Park yeni reklam filmiyle dikkat çekiyor!

Aşçıoğlu'nun yeni projesi Selenium Park, İstanbul Zeytinburnu'nda hayata geçiriliyor. Proje yeni reklam filmiyle dikkat çekiyor. 

Zeytinburnu sahil yeni proje Haberi

Zeytinburnu sahil yeni proje


Kalkavan Yapı-Hasan Sever Inşaat-Gül Yapı Gayrimenkul Geliştirme İş Ortaklığı, İstanbul'un en önemli arazilerinden olan Zeytinburnu Sahil'de rezidans, konut, ofis, ticari üniteler ve zengin sosyal yaşam alanlarından oluşacak proje hayata geçirecek. Projeye imza atan Kalkavan Yapı-Hasan Sever Inşaat-Gül Yapı Gayrimenkul Geliştirme İş Ortaklığı, Zeytinburnu Sahili'nde yer alan TOBB arazisinde geliştireceği yeni projesi için ön talep toplamaya başladı. Yeni proje ön talep döneminde ev sahibi olmak isteyenlerden yoğun ilgi görürken, projeye ilişkin maketin yer alacağı satış ofisinin de yapımı hızla...