28 / 03 / 2024

Zikzaklar Tureks Stone

Zikzaklar Tureks Stone

Eşsiz tasarımları ile adından sıkça söz ettiren Tureks Stone, moda dünyasına tekrardan giriş yapan zikzak desenleri mekanlara taşıyor. Düşünüldüğü gibi sert bir etki yaratmayan zikzaklar, kullanıldığı alana hareketlilik katıyor.

Ünlü aktris Emma Stone evini 120 milyon TL’ye satışa çıkardı...

Oscar ödüllü ünlü aktris Emma Stone, Amerika'nın Los Angeles kentinde bulunan lüks evini, aldığı fiyatın nerede ise iki katı kadar bir değerle satışa çıkardığını duyurdu. İşte haberin detayları...

SPK onayladı, Tureks Turunç Madencilik halka arz olacak

Tureks Turunç Madencilik şirketinin halka arz başvurusu Sermaye Piyasası Kurulu’nca onaylandığı belirtildi. MARBL kodu ile 2-3 Kasım 2023 tarihlerinde Borsa’da satış yöntemi ile halka arz olacak şirketin halka arzında fiyat 10,97- Türk Lirası olarak açıklandı.

Stone Zemin İnşaat Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Stone Zemin İnşaat Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Azad Talay tarafından kuruldu.

Trıo Stone Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Trıo Stone Yapı Anonim Şirketi Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Bozkurt ve Haluk Aydın ortaklığında kuruldu.

Stone House Yapı İnşaat Mimarlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Stone House Yapı İnşaat Mimarlık Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Enver Uğuz tarafından kuruldu.

Fakir Freelander Nh 5056 Toz Torbasız Elektrikli Süpürge kaç TL ,özellikleri neler? 27 Şubat 2023 fiyat listesi

Fakir Freelander NH 5056 Toz Torbasız Elektrikli Süpürge Silver Stone, 890 W motor performansı ile yüksek emiş gücü göstererek etkili süpürme işlemi gerçekleştirir.

Moon Stone Group İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Moon Stone Group İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Ghazva Almalki tarafından kuruldu.

Hns Stone Madencilik İnşaat Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hns Stone Madencilik İnşaat Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de Enes Furkan Çetinkaya tarafından kuruldu.

Rosso Stone And House Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rosso Stone And House Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de Kürşat Koç ve Zafer Çınar ortaklığında kuruldu.

Göktaş Stone Granit İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Göktaş Stone Granit İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de Ayşe Göktaş tarafından kuruldu.

Day Stone Mühendislik Ve Mimarlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Day Stone Mühendislik Ve Mimarlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de Duran Ali Yalçın, Ramazan Yalçın ve Tamer Sevil ortaklığında kuruldu.

Bolubeyi Stone İnşaat Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bolubeyi Stone İnşaat Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de Ahmet Akçakoca tarafından kuruldu.

Nasa Stone Yapı Elemanları Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nasa Stone Yapı Elemanları Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Nalan Ilgın ve Sami Güven ortaklığında kuruldu.

Zikzaklar Tureks Stone Haberi

Zikzaklar Tureks Stone

Eşsiz tasarımları ile adından sıkça söz ettiren Tureks Stone, moda dünyasına tekrardan giriş yapan zikzak desenleri mekanlara taşıyor. Düşünüldüğü gibi sert bir etki yaratmayan zikzaklar, kullanıldığı alana hareketlilik katıyor. Gri, kahverengi, siyah ve beyaz renk seçenekleri ile her zevke hitap eden koleksiyon, Tureks Stone’nun Levent ve Tuzla’daki showroomunda sizleri...