19 / 04 / 2024

ZİN D Diamond çekmeköy

ZİN D Diamond çekmeköy

ZİN D Yatırım ve Yönetim Geliştirme A.Ş. tarafından Çekmeköy'de inşa edilen ZİN D Diamond projesi satışa çıktı. Projede daire fiyatları 433 bin TL'den dükkan fiyatları, 466 bin TL'den başlıyor.

Ünlü ekonomistten çarpıcı uyarı geldi: İşiniz-fiziki altın-imarsız tarla dışında hiçbir şeye para yatırmayın!

Ekonomist ve İstanbul Aydın Üniversitesi Öğretim Üyesi Ramazan Kurtoğlu'ndan çarpıcı bir uyarı geldi. İşte "İşiniz-fiziki altın-imarsız tarla dışında hiçbir şeye para yatırmayın!" diyen Kurtoğlu'nun o paylaşımı...

İstanbul'da 5 bin 500 yapının dönüşümü için düğmeye basıldı!

Mega kent İstanbul'da 5 bin 500 yapının dönüşümü için düğmeye basıldı. Söz konusu projenin temel atma ve yıkım töreni Eyüpsultan'daki İslambey Mahallesi'nde yapıldı.

TCMB'nin kiraların düşmesi için önerilerine emlakçılardan tepki! 

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası, son dönemlerde sık sık gündeme gelen konut ve kira fiyatlarındaki artış hızının yavaşlaması için sahip olunan eve göre kademeli vergilendirme ve boş konut vergisi önermişti. Söz konusu öneriyi emlakçılar değerlendirdi. İşte o değerlendirmeler...

Konut fiyatlarındaki artış yatırımcıların gözünü yurt dışına çevirdi!

Gayrimenkul Hizmet Ortaklığı (GHO) Kurucusu Hasan Can Çalgır, Türkiye’de her geçen gün artan konut fiyatlarından dolayı yatırımcıların gözünü yurtdışındaki alternatiflere çevirdiğini söyledi.

Beylikdüzü'nün 3 mahallesine dönüşüm müjdesi! Avrupai bir kente dönüşecek!

Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık yaptığı açıklamada çok büyük bir kentsel yenilenme projesini hayata geçireceklerini belirterek, projenin Beylikdüzü’nün üç mahallesini ve yaklaşık 150 bin nüfusun yaşadığı bir bölgeyi kapsayacağını söyledi.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz kentsel dönüşüm için rantsal dönüşüm diyenlere seslendi! İnsanımızın canıyla oynuyorlar!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, kentsel dönüşüm için 'rantsal dönüşüm' diyen kesimlere seslenerek 'insanımızın canıyla oynuyorlar' açıklaması yaptı. 

Gençlik ve Spor eski Bakanı Dr. Kasapoğlu: Yüzyılın dönüşümünün başlangıcındayız!

Gençlik ve Spor eski Bakanı ve AK Parti İzmir Milletvekili Mehmet Kasapoğlu, Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. Yıldönümü kaleme aldığı makalede yüzyılın dönüşüm ve gelişiminin başlangıcında olunduğunu belirtti. 

2012'den bugüne 2 milyon 200 bin bağımsız bölüm dönüştü! 400 bin bağımsız bölümün dönüşümü de sürüyor! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Türkiye'de 2012 yılından bu yana 2 milyon 200 bin bağımsız bölümün dönüşümünü tamamladıklarına dikkat çekti. İşte Bakan Özhaseki'nin o son dakika açıklaması...

Yatırımcıların gözü yurt dışına çevrildi! Konut sektörü daralıyor mu?

Türkiye'de gayrimenkul sektöründe daralma yaşandığını belirten Masse Gayrimenkul Ofis Brokeri Seyhun Acar yatırımcıların gözünün yurt dışına çevrildiğini açıkladı.

Altında ibreler kırmızıya döndü! Tehlike çanları çalıyor! Altın yatırımcıları dikkat! 15 Ağustos altın fiyatları

Altın almak isteyenler güncel altın fiyatlarını araştırıyor. Altının ons fiyatı dün 1912 dolarken bugn 1904 dolara geriledi. Altında ibreler kırmızıya döndü. Tehlike çanları çalıyor. Altın yatırımcıları dikkat! 15 Ağustos 2023 canlı altın fiyatları.

Aşçıoğlu Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Aşçıoğlu: Konut fiyatlarının düşmesinin tek çözümü arsa payının düşmesi!

Aşçıoğlu Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Aşçıoğlu, Habertürk Gazetesi'ne verdiği röportajda konut fiyatlarına değinerek, konut fiyatlarının düşmesinin tek çözümünün arsa payının düşmesi olduğunu belirtti.

Akaryakıtta zam yağmuru dinmiyor! Araç sahipleri ne yapacağını kara kara düşünüyor

Akaryakıtta seçim sonrası başlayan zamlar hızını düşürmüyor. Dolar kuru ve uluslararası ürün fiyatındaki artışın etkisiyle benzine bir zam daha gelecek. İşte tüm detaylar...

Altın fiyatlarında ibreler kırmızıya döndü! Elinde 1 gramı bile olan bakmadan sakın geçmesin! 25 Mayıs altın fiyatları

Altın fiyatları dün yükselişe geçerken bugün altında ibreler kırmızıya döndü. Gram altın ne kadar oldu? Elinde 1 gramı bile olan bakmadan sakın geçmesin. 25 Mayıs Perşembe canlı altın fiyatları.

ZİN D Diamond çekmeköy Haberi

ZİN D Diamond çekmeköy

ZİN D Yatırım ve Yönetim Geliştirme A.Ş. tarafından Çekmeköy'de yükselen ZİN D Diamond projesi modern mimari anlayışıyla inşa ediliyor. 

Satışa sunulan projeden ev sahibi olmak isteyenlere cazip fırsatlar sunuluyor. Kamu bankalarının uyguladığı yüzde 0,64 vade oranlarıyla 12 ay taksit erteleme ve 180 ay taksit seçenekleri bulunuyor.

ZİN D Diamond projesinde daire fiyatları 433 bin TL'den, dükkan fiyatları 466 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Her bir metrekaresi ileri teknoloji, stil, huzur ve konforunuzu düşünerek tasarlanan projede daireler 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 şeklinde tasarlandı. Eğlence merkezlerinin de bulduğu ZİN D Diamond projesinde kafe ve restoranlar da yer alıyor.

Çarşı ve geniş bahçe alanına sahip ZİN D Diamond projesinin içerisinde çarşı ve modern otopark, fitness salonu, kapalı yüzme havuzu mevcut.

ZİN D Diamond,...