16 / 04 / 2024

Zincirlikuyu Plus Rezidans indirim

Zincirlikuyu Plus Rezidans indirim

Propa İnşaat İstanbul Zincirlikuyu'da 4'üncü konut projesine başladı. Plus Rezidans ismiyle yükselecek projede 38 daire yer alıyor. Yatırım değeri 60 milyon lira olarak veriliyor.

Serenay Sarıkaya Zincirlikuyu’da rezidansa taşındı!

Kerem Bürsin’le ayrıldıktan sonra Zincirlikuyu’da bulunan rezidans dairesine taşındığı ortaya çıkan Serenay Sarıkaya’nın evinin aylık kirasının 28 bin TL olduğu belirlendi.

Cem Yılmaz ve Defne Samyeli Zincirlikuyu’daki rezidansa taşınacak!

Çeşme’de evlenecekleri konuşulan Cem Yılmaz ile Defne Samyeli’nin oturacakları ev belli oldu. İkili, Yılmaz’ın Zincirlikuyu’daki 3 milyon dolarlık rezidans dairesinde yaşayacak.

Propa Plus Residence’ta son 8 daireye özel yüzde 35 indirim!

Şehrin merkezi Zincirlikuyu’da hayata geçirilen Propa Plus Residence projesinde son 8 daire için satışlar devam ediyor. Kalan son 8 daireye, yüzde 35’e varan indirim uygulanıyor.

Propa Plus’ta yaşam başladı!

Şehrin merkezinde konfor ve lüksü birarada sunan Propa Plus Residence’ta yaşam başladı. İstanbul’un tam merkezinde, Zincirlikuyu’da hayata geçirilen ve memnuniyet garantisi sunan projede hemen teslim son daireler ise çok özel ve cazip fiyatlar ile sahiplerini bekliyor.

Propa Plus’ta daire teslimleri başladı!

İstanbul Zincirlikuyu’da hayata geçirilen Propa Plus Residence’ta anahtar teslimleri başladı. Proje 3 dakika, Levent metro istasyonuna 10 dakika yürüme mesafesinde bulunuyor.

Propa Plus Zincirlikuyu fiyatlar!

7 blok şeklinde yükselen Propa Plus Zincirlikuyu projesi 38 lüks konuttan meydana geliyor. Propa Plus Zincirlikuyu fiyatlar 875 bin TL'den başlıyor.

Propa Plus Residence ev fiyatları!

Propa Plus Residence ev fiyatları 875 bin TL'den başlıyor. Zincirlikuyu Propa Plus Residence'ta vade farksız 60 ay taksit imkanı sunuluyor...

Zincirlikuyu Propa Plus fiyatları 2017!

Zincirlikuyu Propa Plus fiyatları 875 bin TL'den başlıyor. Zincirlikuyu Propa Plus'ta 60 ay sıfır faizle hemen teslim ev sahibi olma fırsatı sunuluyor...

Propa Plus Residance’da son 9 daire!

Zincirlikuyu’da hayata geçirilen Propa Plus Residance’daki son 9 daire, sıfır faiz ve 60 ay vade avantajı ile satışa sunuldu. Projede, 31 Mart’a kadar geçerli olacak “Teslime Özel yüzde 10 + 10 indirim fırsatı” sunuluyor.

Propa Plus’ta lüks ve konfora dair her şey var!

Markalı konut sektöründe "limited edition" konseptiyle yüksek değer kazanacak lokasyonlarda projeler geliştiren Propa, Zincirlikuyu’daki Plus projesinde son üç daireyi çok uygun ödeme imkanlarıyla satışa çıkarttı.

Propa Plus Zincirlikuyu'da 60 ay sıfır faiz taksitle!

Propa Plus Zincirlikuyu'da 60 ay sıfır faiz taksitle ödemeler yapılıyor. Propa Plus Rezidans projesi Mart 2017'de teslim edilecek...

Zincirlikuyu Propa Plus'ta fiyatlar 600 bin TL'den başlıyor!

İstanbul Zincirlikuyu'da yükselen Propa Plus projesinde 1+1, 2+1, 3+1 ve dubleks daire seçenekleri yer alıyor. Projede fiyatlar 600 bin TL'den başlıyor.

Propa Plus'ta 5 bin TL taksitle!

Propa Plus projesi Zincirlikuyu'da Kore Şehitleri Caddesi'nde inşa ediliyor. 38 daireden oluşan projede 5 bin TL taksit ödemeleri bulunuyor.

Zincirlikuyu Plus Rezidans indirim Haberi

Zincirlikuyu Plus Rezidans indirim

Propa İnşaat İstanbul Zincirlikuyu'da 4'üncü konut projesine başladı. Plus Rezidans ismiyle yükselecek projede 38 daire yer alıyor. Yatırım değeri 60 milyon lira olarak veriliyor. Projeden konut almak isteyenlere yüzde 5 peşinat oranından başlayan 7 farklı ödeme planlan hazırlanıyor. 


Konut tipleri 1+1,2+1 ve 3+1 olup büyüklükleri 69 metrekare ile 156 metrekare arasında değişiyor. Fiyatlar 367 bin dolardan başlıyor. Teslim tarihi ise Aralık 2017 olarak planlanıyor.