19 / 04 / 2024

Ziraat Bankası Kütüphanesi

Ziraat Bankası Kütüphanesi

İstanbul Medeniyet Üniversitesi Bilim ve İleri Teknoloji Uygulama ve Araştırma Merkezi'nin açılışı ile Ziraat Bankası Kütüphanesi'nin temel atma töreni yapıldı...

Ziraat Bankası'ndan düşük faizle konut kredisi müjdesi! 1.6 milyon TL'nin aylık taksitleri ne kadar?

Konut almak isteyenlere müjdeli haber Ziraat Bankası’ndan geldi. 1 milyon 600 bin TL konut kredisi vereceğini duyuran Ziraat Bankası, bu kredi doğrultusunda ödeme tablosunu da ayrıntılı bir şekilde paylaştı. İşte düşük faiz oranıyla Ziraat Bankası konut kredisi...

Ziraat Bankası'ndan müjde: Sıfır faiz, 84 ay vadeli 1 milyon TL verilecek! İşte başvuru şartları...

Ziraat Bankası köyünde yaşamak isteyenler için kredi musluğunu sonuna kadar açtı. Bu kapsamda Köyümde Yaşamak İçin Bir Sürü Nedenim Var projesi için sağlanan destek ödemesinin miktarı arttırıldı. 

Yeni nesil şehir kütüphanesi geliyor! Ödüllü kütüphane için çalışmalar son gaz devam ediyor! 

Samsun Büyükşehir Belediyesi’nin yeni nesil Şehir Kütüphanesi projesi için çalışmalar son gaz devam ediyor. 

Ziraat Bankası Tüketici Kredisi Faizi Belli Oldu!

Ziraat Bankası'nın tüketici kredisi faizi belli oldu. Peki, Ziraat Bankası 50.000 TL tüketici kredisinin aylık ödemesi ne kadar?

Ziraat Bankası'ndan aylık 366 TL taksitle bayram kredisi!

Ziraat Bankası, bayram öncesinde tüketicilere uygun koşullarda kredi imkanı sunmaya devam ediyor. Banka, bayram kredisi kampanyası kapsamında aylık 366 TL taksitle kredi imkanı sunuyor.

Ziraat Bankası'ndan önemli açıklama! Müşterileri dikkat

Kamu bankaları arasında yer alan Ziraat Bankası'ndan tüm müşterilerini yakından ilgilendiren önemli bir açıklama yapıldı.

Ziraat Bankası’ndan tüm müşterilere ödeme müjdesi! Müşterilere tam bu kadar para ödenecek!

Her geçen gün kampanyalarına bir yenisi ekleyen Ziraat Bankası, şimdi de Babalar Günü’ne özel düzenlediği kampanyasını duyurdu. Ziraat Bankası bu kampanyayla şartlara uyan müşterilerine 120 TL hediye edeceğini paylaştı.

Akaryakıtı ucuza getirmek isteyenlere güzel haber geldi! Ziraat Bankası akaryakıt kampanyasını açıkladı!

Akaryakıt masraflarından sıkılanlara özel bir kampanya! Ziraat Bankası’ndan akaryakıt tüketicilerini sevindiren müjdeli bir kampanya geldi. Ziraat Bankası kapsamında yer alan Bankkart sahiplerinin belirli bir tutarda harcama yapması koşuluyla Lira puan kazanabilecekler. Bu sayede akaryakıt alımların

Ziraat Bankası’ndan akaryakıt alan araç sürücülerine büyük jest! Hesaplara para yatacak!

Peş peşe düzenlediği kampanyalarla gündemdeki yerini korumaya devam eden Ziraat Bankası, yeni bir kampanyanın daha duyurusunu yaptı. Akaryakıt sektörüne özel düzenlenen kampanya kapsamında araç sürücülerinin hesabına 75 TL yatırılacak.

Ziraat Bankası’ndan 19 Mayıs’a özel büyük kampanya! Bu parayı hemen alın!

Türkiye’nin en büyük bankalarından Ziraat Bankası, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’na özel bir kampanya başlattı. Banka, kampanya kapsamında 190 TL hediye edeceğini duyurdu.

Ziraat Bankası’dan tüm annelere jest! Anneler Günü’nde Ziraat Bankası hediyesi ile geldi!

Anneler Günü yaklaşırken, Ziraat Bankası bu özel günü unutmadı. Tüm annelere yeni bir kampanya hazırladı. İşte detaylar!

Ziraat Bankası’ndan müşterilerine büyük jest! Herkese geri ödemesiz 1500 TL dağıtıyor!

Bankalar birbiri ardına kampanyalar düzenleyerek yeni müşteriler çekmeye çalışırken, Türkiye’nin en büyük bankalarından Ziraat Bankası da bu kapsamda yeni kampanyasını duyurdu. Ziraat Bankası, yeni düzenlediği kampanya doğrultusunda 1500 TL vereceğini paylaştı.

Ziraat Bankası’ndan müşterilerine büyük jest! Herkese geri ödemesiz 3 bin TL verilecek!

Türkiye’nin en büyük kamu bankalarından Ziraat Bankası tarafından büyük bir kampanya başladı. Söz konusu kampanya kapsamında müşterilere 3 bin TL hediye verileceği duyuruldu.

Ziraat Bankası Kütüphanesi Haberi

Ziraat Bankası Kütüphanesi

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Medeniyet Üniversitesi'nin Bilim ve İleri Teknoloji Uygulama ve Araştırma Merkezi Açılışı ile Ziraat Bankası Kütüphanesi'nin temel atma töreninde bir konuşma yaptı. Törene Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, İstanbul Medeniyet Üniversitesi Rektörü İhsan Karaman ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Fatma Betül Sayan Kaya  katıldıç

"Ülkemizi ve milletimizi ileriye taşıyacak çalışmalara önem veriyoruz"

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Cumhurbaşkanı Erdoğan, 1890'da bile dünyanın göz bebeği İstanbul'da son derece zengin külliyata sahip 40'ın üzerinde kütüphane bulunduğunu belirterek, Abbasi, Emevi, Endülüs, Babür, Selçuklu ve Osmanlı gibi tarihe damga vuran, geride silinmez izler bırakan devletlerin en önemli vasıflarının ilim erbabına, kaleme ve kitaba verdikleri değer olduğunu söyledi. 

Bu değerler hiyerarşisi altüst olduğunda, gerileme...