19 / 04 / 2024

ziraat konut kredi faiz oranları 2019

ziraat konut kredi faiz oranları 2019

Ziraat Bankası kredi faiz oranlarında bir indirim daha uyguladı. Bankanın ihtiyaç kredisi faizleri yüzde 1.25’e düşerken konut kredisi faizleri değişmedi.

İhtiyaç-taşıt-konut kredisi faizlerinde son dakika! Ziraat, Denizbank, Yapı Kredi, Akbank peş peşe açıkladı!

İhtiyaç-taşıt-konut kredi faiz oranları pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Peki bankaların kredi faiz oranlarında son durum ne? Hangi banka kaç oranla kredi veriyor?  İşte Ziraat, Denizbank, Yapı Kredi, Akbank güncel faiz oranları...

Konut kredi faizlerinin yükselmesi konut satışlarını olumsuz etkiliyor!

Konut satış rakamlarını değerlendiren Akar Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Figen Akar Konut kredi faizlerinin yükselmesinin konut satışlarını olumsuz etkilediğini söyledi.

İlk evini alacaklara 1.20 faizli konut kredisi ne zaman verilecek? Ziraat, Halkbank, Vakıfbank kredi başvuru şartları

İlk evini alacak kişilere 1.20 faizli konut kredisi sağlanacağı haberi gündeme bomba gibi düştü. Henüz şartları belli olmayan konut kredi kampanyasının kamu bankaları tarafından verilmesi bekleniyor. 

Konut kredisi faiz oranları ne kadar? Ziraat Bankası, Garanti BBVA, ING Bank, Akbank konut kredi ödeme tablosu

Son dönemlerde artan konut fiyatları ev alma hayali bile kurduramıyor. Ayrıca yüksek kredi faizleri, konut kredisi çekerek ev almak isteyen birçok kişi için büyük bir engel haline geldi.

9 bankada peş peşe 7 şiddetinde deprem! Garanti, Ziraat, Yapı Kredi, İş, Akbank, Garanti ve 3 banka az evvel duyurdu!

9 bankada resmen peş peşe 7 şiddetinde deprem yaşanıyor. Garanti, Ziraat, Yapı Kredi, İş, Akbank, Garanti ve 3 banka az evvel duyurdu. Acil bakın...

Konut kredisi faiz oranları! Bankalar peş peşe açıkladı! Akbank, İş Bankası, Garanti, Halkbank, Vakıfbank, Ziraat...

Konut kredi faiz oranlarında son dakika depremi yaşandı. Resmi internet sitelerinde açıklandı. Akbank, İş Bankası, Garanti, Halkbank, Vakıfbank, Ziraat... İşte ayrıntılar...

Konut kredi faizleri 23 yılın zirvesinde!

Amerika Birleşik Devletleri'nde (ABD) konut kredi faizlerinin 23 yılın en yüksek seviyesinde olduğu belirtildi. Ayrıca Türkiye’de de konut kredisi faiz oranları yüzde 36,45 ile Eylül 2003 yılından sonra 20 senenin zirvesini gördü.

8 bankada resmen peş peşe deprem! Ziraat, Yapı Kredi, İş, Akbank, Garanti ve 3 banka daha resmen açıkladı! Hemen bakın!

8 bankada resmen peş peşe deprem... Ziraat, Yapı Kredi, İş, Akbank, Garanti ve 3 banka daha resmen açıkladı... Hemen bakın...

Müteahhitler yeni yatırım için konut kredi faizlerinin düşmesini bekliyor!

İnsay Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Çulhalık, yatırım için konut kredi faizlerinin düşmesinin şart olduğunu belirterek, “Yükselen kiralar nedeniyle ev sahibi olmak isteyen vatandaş ucuz krediye ulaşamıyor. Yüksek kredi faizlerine çare bulunursa bu problem de çözülür” dedi.

5 bankada peş peşe büyük deprem! Ziraat, Yapı Kredi, Akbank, Garanti ve 1 banka daha resmen açıkladı! Hemen bakın!

5 bankada peş peşe büyük deprem... Ziraat, Yapı Kredi, Akbank, Garanti ve 1 banka daha resmen açıkladı... Hemen bakın...

0.69 konut kredisi Vakıfbank, Ziraat Bankası, Halkbank hesaplama işlemi nasıl yapılır?

Orta gelirliye yönelik hayata geçirilen konut kampanyası için detay peş peşe açıklandı. Kamu bankaları Halkbank, Ziraat Bankası ve Vakıfbank 0.69 faizle konut kredi desteği sağlayacak.

Konut kredisi faiz oranları! İş Bankası, QNB Finansbank, ING, Yapı Kredi, TEB, Ziraat, Vakıfbank...

Konut kredi faiz oranları açıklandı. En uygun konut kredisi veren bankalar hangisi? 22 Ekim 2022 konut kredi faiz oranları...

Buraya bakmadan konut kredisi çekmeyin! En düşük faiz! İş Bankası, ING, Yapı Kredi, Ziraat, Vakıfbank...

Konut kredi faiz oranları resmen belli oldu. En uygun konut kredisi veren bankalar hangisi? Akbank, Garanti, İş Bankası, ING, Yapı Kredi, Vakıfbank ve Ziraat… 20 Ekim 2022 konut kredi faiz oranları!

ziraat konut kredi faiz oranları 2019 Haberi

ziraat konut kredi faiz oranları 2019

Ziraat Bankası kredi faiz oranlarını bugünden itibaren itibaren geçerli olmak üzere indirim uyguladı. Ziraat Bankası Kurumsal Kredi faiz oranlarını yıllık yüzde 13-yüzde 15,5 aralığına kadar düşürdü.

Kredi Pazarı'nda yer alan habere göre; İhtiyaç Kredisi faiz oranlarını da maaş müşterileri için aylık yüzde 1,25’e ve maaş dışı müşteriler için ise aylık yüzde 1,35’e düşürdü.

Ayrıca, Konut Kredilerinde 500.000 TL ve üzeri kredilerde faiz oranını aylık yüzde 1,19 olarak belirledi. 500.000 TL altındaki konut kredilerinde faiz oranı aylık yüzde  0,99 olmaya devam etti.

Ziraat Bankası İhtiyaç Kredisi Hesaplama

Ziraat Bankası’ndan 50.000 TL tutarda Ziraat Bankası maaş müşterisi tüketici için 5 yıl vadeli kredi hesaplama yapıldığında kredinin aylık taksitleri 1.190 TL oluyor. Kredinin toplam geri ödemesi ise 71.300 TL’ye denk...