24 / 04 / 2024

ziya yılmaz altın tesbih kaybetti

ziya yılmaz altın tesbih kaybetti

DAP Yapı'nın patronu Ziya Yılmaz kadim dostu Adnan Kuşoğlu'na tavla turnuvasında altın tesbih kaybetti.

Yükseliyor! Altın rekora doymuyor! Yastık altında altını olanlar baksın! 24 Şubat Cumartesi altın fiyatları

Altın fiyatları hafta sonunun ilk gününde de yükselmeye devam ediyor. Rekora doymayan altın yatırımcısının odağında yer alıyor. İşte 24 Şubat 2024 altın fiyatları.

Son 2 yılda altın, dolar, Euro ve borsa ne kadar kazandırdı? 

Bu hafta ABD doları yüzde 0,32 değer kazanarak, 30,1910 TL'ye çıkarken, avro yüzde 0,43 azalışla 32,8760 TL'ye geriledi. Peki son 2 yılda altın, dolar, Euro ve borsa ne kadar kazandırdı? 

Dolar yükselecek mi, altın almak için doğru zaman mı? İslam Memiş tek tek açıkladı!

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş’ten belirsizlik uyarısı geldi. Peki dolar ne kadar yükselecek? Altın almak isteyenler için doğru zaman mı? Borsa kazandıracak mı? İslam Memiş tek tek açıkladı...

Altında ters dalga! Yükseliyor! Altın yatırımcıları müjde! 16 Aralık 2023 Cumartesi altın fiyatları

16 Aralık Cumartesi altın fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Altın alıp satmak isteyenler ve yatırımcılar için bugün müjdeli haber geldi. Altın bugün yükselmeye başladı. Peki altın fiyatları ne kadar oldu? 16 Aralık 2023 altın fiyatları.

Ziya Yılmaz ve Rafet Yılmaz 73.4 milyon TL'ye yeni şirket kurdu!

Dap Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz ve Dap Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Rafet Yılmaz 73.4 milyon TL'ye yeni şirket kurdu. Dap Emlak Yatırım A.Ş. Maltepe'de kuruldu. İşte ayrıntılar...

Ziya Yılmaz DAP'ın yüzde 5'ini daha sattı!

DAP Gayrimenkul’ün büyük ortağı Ziya Yılmaz elinde bulundurduğu paylardan yüzde 4,80 oranını daha sattığını duyurdu. 

Ziya Yılmaz: Nitelikli konuta talep çok yüksek!

Yaptığı açıklamada nitelikli konuta güçlü bir talebin olduğunu belirten DAP Holding çatısı altında faaliyet gösteren DAP Gayrimenkul Geliştirme’nin Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, konut fiyatlarındaki artışın temel nedeninin emtia fiyatlarındaki yükseliş olduğunu söyledi.

Altın fiyatları neden yükseldi? Yükselmeye devam edecek mi? Net yanıt geldi...

Altın fiyatlarının son zamanlarda aralıksız yükselemeye devam ediyor. Ons altın 2000 doları geçerken, gram altın 1859 lira ile rekor kırdı. Peki altın fiyatları neden yükseldi? Altın, yükselmeye devam edecek mi?

Yükseliyor! Altın fiyatlarında ibreler yeşile döndü! Altını olanlar acil baksın! 5 Ekim 2023 altın fiyatları

Altın fiyatları haftanın dördüncü işlem günüde yükselişe geçti. Ons altın 1827 dolarla yüzde 0,30 artış kaydetti. Altın fiyatları bugün ne kadar? Gram altın kaç lira? 5 Ekim 2023 canlı altın fiyatları.

Cem Yılmaz maaşını açıkladı: 'Allah bereket versin'

Ünlü komedyen Cem Yılmaz maaşını açıkladı. İşte detaylar...

Altında sert düşüş! Altın yatırımcılarının yüreği ağzına geldi! Gram altın bugün ne kadar oldu? Canlı altın fiyatları

Altın fiyatlarında sert düşüş devam ediyor. Rekor seviyelere yükselene altının düşüşü yatırmcıların yüreğini ağzına getirdi. Gram altın bugün ne kadar oldu? 4 Ağustos 2023 altın fiyatları kaç lira? İşte canlı altın fiyatları.

Altında hareketlilik başladı! Gram altın yükseliyor! 12 Temmuz Çarşamba canlı altın fiyatları

Haftanın üçüncü işlem gününde altında hareketlilik başladı. Gram altın yükseliyor. Altın fiyatları bugün yükseldi mi, düştü mü? 12 Temmuz Çarçamba canlı altın fiyatları.

14,18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatları yükseldi! Altın bilezik fiyatları ne kadar? 26 Mayıs Cuma bilezik fiyatları

Altın fiyatları yukarı yönlü hareket etmeye devam ediyor. Haftanın son işlem gününde altın fiyatları tekrar yükselişe geçti. Ons altın 1947 dolar oldu. Altın bilezik fiyatları da yükseldi. Altın bilezik fiyatları ne kadar oldu? 26 Mayıs Cuma altın bilezik fiyatları.

ziya yılmaz altın tesbih kaybetti Haberi

ziya yılmaz altın tesbih kaybetti

Yaklaşık 5 yıldır aralıksız tavla oynayan Yılmaz ve Kuşoğlu dün oynadıkları son maçta altın tesbihine maç yaptılar. Maçı Adnan Kuşoğlu 6-1 kazandı. Ziya Yılmaz'dan altın tesbih kazandı.


14 ayar, 33'lük altın tesbihi DAP Yapı'nın patronu Ziya Yılmaz'dan alan Kuşoğlu yaptığı açıklamada "Daha önceki maçı 6-0 kazanmıştım dün Ziya Bey'e 1 maç kaybettim. Bundan dolayı üzüntü yaşıyorum" dedi.