20 / 04 / 2024

Zonguldak Çaycuma Organize Sanayi Bölgesi ihalesi

Zonguldak Çaycuma Organize Sanayi Bölgesi ihalesi

Zonguldak Çaycuma Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Başkanlığı tarafından hizmet binası yaptırılacak. Bina yapım işi için 28 Eylül'de ihale gerçekleşecek..

Zonguldak’ta vatandaşlardan TOKİ tepkisi! Konutlar ne zaman teslim edilecek?

Zonguldak’ın Çaycuma ilçesinde 2021 yılının başında inşasına başlanan 197 konutluk TOKİ projesinde müteahhit firmanın işi bırakması nedeniyle aylardır çalışma yapılmadığı ifade edildi. TOKİ konutlarının hak sahipleri konutların halen bitirilmediği gerekçesiyle CİMER’e şikayette bulundu.

Zonguldak Gökçebay Organize Sanayi Bölgesi 1. etap OSB ilan edildi!

Gökçebey Belediye Başkanı Vedat Öztürk, Gökçebey Organize Sanayi Bölgesi'yle ilgili Belediye ve Sanayi Bakanlığı’nın çabaları sonrasında 1. etap OSB ilan edildiğini açıkladı.

TOKİ Zonguldak Çaycuma 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla! Yüzde 10 peşinatla ev sahibi olun!

TOKİ Çaycuma 2022 projesinde kaç konut yapılacak, TOKİ Çaycuma projesine nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Zonguldak Çaycuma 2022 sosyal konut projesi...

Zonguldak'ın en gözde ilçesinde imarlı tarla satılıyor! Fiyatına inanamayacaksınız!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Zonguldak, Çaycuma  ilçesi Filyos Mahallesi'nde bulunan tarla satışa çıkardı. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen satış ihalesi yarın saat 14:15'tegerçekleştirilecek.

Belediyeden kat karşılığı inşaat yapım işi fırsatı!

Zonguldak İli Çaycuma Belediye Başkanlığı, Zonguldak Çaycuma Yeni Mahallesi'nde kat karşılığı inşaat yapım işi ihale edecek. İşte detaylar...

TOKİ Zonguldak Çaycuma son başvuru tarihi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Zonguldak Çaycuma projesinde yer alan 20 adet konut için son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi.

TOKİ Zonguldak Çaycuma projesi satışa çıktı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Zonguldak Çaycuma projesinde yer alan 20 adet konut için başvurular başladı.

Zonguldak Merkez ve Çaycuma için acele kamulaştırma kararı!

Zonguldak ili, Merkez ve Çaycuma ilçeleri sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Boru Hatları ile Petrol Taşıma Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

Zonguldak Çaycuma'da 8.6 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

T.C. Çaycuma İcra Dairesi, Zonguldak ili, Çaycuma ilçesi, Velioğlu Mahallesi, 0 ada 2049-2050 parselde yer alan fabrikayı 8 milyon 582 bin TL'ye satıyor...

Erzurum 2. Organize Sanayi Bölgesi'nde 2 fabrika çöktü!

Düzce-Zonguldak yolundaki çökmenin ardından bir çöküş gde Erzurum'da yaşandı. 2. Organize Sanayi Bölgesi’nde devlet kasasından yaptırılan fabrikalar çöktü.

Bartın ve Zonguldak'ta öğrenci yurdu inşaatları tamamlandı!

Toksözler Petrol ve İnşaat Genel Müdürü Sefa Toksöz, “2018’de Kredi Yurtlar Kurumu’nun ihalelerini kazanarak Bartın ve Zonguldak’ın Çaycuma ilçesindeki öğrenci yurdu projelerini üstlendik. Pandemi sürecinde yaşadığımız zorluklara rağmen, kamu yararı gözeterek inşaatlarda sona geldik” dedi. 

Zonguldak için acele kamulaştırma kararı!

Zonguldak ili Çaycuma ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

TOKİ Zonguldak Çaycuma kura sonuçları isim listesi!

TOKİ Zonguldak Çaycuma kura sonuçları isim listesi haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Zonguldak Çaycuma kura sonuçları isim listesi ve Çaycuma TOKİ kura sonucu öğrenme detayları...

Zonguldak Çaycuma Organize Sanayi Bölgesi ihalesi Haberi

Zonguldak Çaycuma Organize Sanayi Bölgesi ihalesi

Zonguldak Çaycuma Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Başkanlığı tarafından hizmet binası yapım işi ihale ediliyor. İhale, 28 Eylül'de Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Yeni Hizmet Binası Mustafa Kemal Mah. Dumlupınar Bulvarı Eskişehir Yolu. 2151 Cad. No: 154   1. Kat 159 nolu Toplantı Salonu'nda yapılacak.


ZONGULDAK ÇAYCUMA ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ HİZMET BİNASI YAPIM İŞİ İHALE EDİLECEKTİR

Zonguldak Çaycuma Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Başkanlığından:


Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığının kredi desteği ile Müteşebbis Heyet Başkanlığımızın sorumluluğu altında yapılacak olan Zonguldak Çaycuma Organize Sanayi Bölgesi hizmet binası yapım işi, birim fiyat esası ve birim fiyatların her biri için geçerli olmak üzere işin tümüne indirim verilmek suretiyle, kapalı zarf teklif alma usulü ile ihale edilecektir.


1 - İdarenin

Adresi              ...