20 / 04 / 2024

Zonguldak Etlik Piliç Yetiştirme Tesisi çed

Zonguldak Etlik Piliç Yetiştirme Tesisi çed

Zonguldak İli, Alaplı İlçesi, Aydınyayla Köyü'nde yapılması planlanan Etlik Piliç Yetiştirme Tesisi projesinin ÇED toplantısı 12 Mayıs 2016 günü saat 14:00'da gerçekleşecektir.

Bilecik Etlik Piliç Tesisi ÇED toplantısı 12 Temmuz'da!

Bilecik İli Osmaneli İlçesi, Düzmeşe Köyü tarafında yapılacak olan Etlik Piliç Yetiştirme Tesisi Kapasite artış projesinin ÇED toplantısı 12 Temmuz Salı günü yapılacak.

Mardin Midyat Etlik Piliç Yetiştirme Tesisi'nin ÇED toplantısı 28 Haziran'da!

Mardin, Midyat ilçesinde etlik piliç yetiştirme, piliç kesimhane ve rendering tesisi projesinin halk katılım toplantısı 28 Haziran saat 10:00'da Söğütlü Mahallesi kahvehanesinde yapılıyor.

Zonguldak Etlik Piliç Yetiştirme Tesisi'nin ÇED toplantısı 12 Mayıs'ta!

Zonguldak İli, Alaplı İlçesi, Aydınyayla Köyü'nde yapılması planlanan Etlik Piliç Yetiştirme Tesisi projesinin ÇED toplantısı 12 Mayıs 2016 günü saat 14:00'da gerçekleşecektir.

Balıkesir Etlik Piliç Yetiştirme Tesisi projesi toplantısı 30 Temmuz'da!

Saper Tarım Sanayi ve Ticaret A.Ş tarafından Balıkesir Karesi'de yapılacak olan Etlik Piliç Yetiştirme Tesisi Kapasite Artışı projesinin halkın katılımı toplantısı yapılacak.

İzmir'de Etlik Piliç Yetiştirme Tesisi toplantısı 2 Haziran'da!

İzmir'in Tire İlçesinde bulunan Etlik Piliç Yetiştirme Tesisi Kapasite Artışı projesine ilişkin ÇED toplantısı 2 temmuz'da yapılacaktır.

Silivri'de Koza Etlik Piliç Yetiştirme Tesisi için halk toplantısı yapılacak!

İstanbul İli Silivri ilçesi sınırları içerisinde Koza Tarım Hayvancılık A.Ş. tarafından yapılması planlanan Etlik Piliç Yetiştirme Tesisi Kapasite Artışı projesi ile ilgili ÇED toplantısı 14 Nisan 2015'te düzenlenecek.

Zonguldak'ta Etlik Piliç Yetiştirme Tesisi için halk toplantısı düzenlenecek!

Gökhan Çakmaklı tarafından; Etlik Piliç Yetiştirme Tesisi için 19 Şubat 2015 günü saat 14:00 'de halkın katılım toplantısı düzenlenecek. Bahattin Sezer Köy Camisi'nde toplanılacaktır.

Karabük'te Etlik Piliç tesisi projesi için halk toplantısı düzenlenecek!

Safa Mamüller İç ve Dış Tic. Ltd. Şti. tarafından Karabük'te Etlik Piliç Yetiştirme Tesisi Kapasite Artışı projesi için 22 Ocak 2015 günü saat 13:30'da halk toplantısı düzenlenecek.

Balıkesir'de Etlik Piliç Yetiştirme Tesisi için halk toplantısı düzenlenecek!

Murat Akbulut tarafından; Balıkesir İli İvrindi İlçesi, Kurtuluş Mahallesi, Karakilise Mevkiinde Etlik Yetiştirme Tesisi Kapasite Arttışı projesinin yapılması planlanmaktadır. Halk toplantısı 19 Eylül 2014 günü düzenlenecek.

Ankara'da etlik piliç yerleştirme tesisinin kapasite artışı için halk toplantısı düzenlenecek!

Mümtaz Tavuk Hayvancılık Besicilik San. ve Tic. Ltd. Şti tarafından Ankara İli Ayaş İlçesi'nde etlik piliç yerleştirme tesisinin kapasite artışı için 24 Temmuz 2014 günü halk toplantısı düzenlenecek..

Yurtbay Seramik Zonguldak'taki ADÜAŞ arsasını satın aldı!

Ankara Doğal Elektrik Üretim ve Ticaret A.Ş. ’ye ait Zonguldak ili, Çaycuma ilçesi, Fatih mahallesinde bulunan taşınmazı Yurtbay Seramik ve Ticaret A.Ş satın aldı...

TOKİ Zonguldak Devrek'te 566 adet konut inşa edecek!

Zonguldak İli Devrek İlçesi Çaydeğirmeni Beldesi 566 Adet Konut, 1’er Adet 24 Derslikli İlköğretim Okulu, Spor Salonu, Camii ve Ticaret Merkezi İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi açık ihale usulü ile ihale edilecek...

Zonguldak Gökçebey'de Agusto deresine köprü çalışması başlatıldı!

Zonguldak' ın Gökçebey ilçesinde Devlet Su İşleri Bölge Müdürlüğü ve Gökçebey Belediyesi tarafından ilçenin Çay Mahallesi' nde bulunan Kasımlar köprüsü, yıkılarak yerine yeni köprü yapılıyor...

Zonguldak Etlik Piliç Yetiştirme Tesisi çed Haberi

Zonguldak Etlik Piliç Yetiştirme Tesisi çed

Muhammet Temel tarafından, Zonguldak İli, Alaplı İlçesi, Aydınyayla Köyü, kurtkıyısı Mevkii, F27d11b4d Pafta, 101 Ada, 143-145 Parsellerde, Etlik Piliç Yetiştirme Tesisi projesinin yapılması planlanmaktadır. Söz konusu faaliyet için Çevresel Etki Değerlendirmesi (ÇED) Yönetmeliğinin 9. Maddesi gereğince aşağıda belirtilen tarih ve saatte faaliyetle ilgili Halkı bilgilendirmek, görüş ve önerilerini almak için "Halkın Katılım Toplantısı'' yapılacaktır.


Toplantı Yeri: Köy Kahvesi 

Toplantı Adresi: Aydınyayla Köyü, Alaplı/ZONGULDAK 

Toplantı Tarihi: 12.05.2016 

Toplantı Saati:...