26 / 04 / 2024

Zonguldakta Engellerimizle Varız

Zonguldakta Engellerimizle Varız

Filyos Belediyesi 50 engelli ile 150 kişilik aile ve yakınlarını kapsayan "Zonguldak'ta Engellerimizle Varız" projesi kapsamında bir proje başlattıklarını kaydetti. proje kapsamında beldede bir rehabilite merkezi kurulak.

1 milyon TL paranız var, neye yatırırsınız?

Mevduat faiz oranlarındaki yükseliş hız kesmeden devam ederken, vatandaşlar da parasını nereye yatıracağı ile ilgili  araştırmalar yapıyor. Peki 1 milyon TL paranız var, neye yatırırsınız?

PTT KPSS şartsız 10 bin personel alımı: PTT personel alımı başvuru ilanı var mı?

Posta ve Telgraf Teşkilatı Genel Müdürlüğü (PTT) tarafından personel alımı detayları merakla sorgulanıyor. PTT KPSS şartsız 10 bin personel alımı: PTT personel alımı başvuru ilanı var mı? İşte detaylar...

Türk-İş Genel Başkanı vergi adaletsizliğinden yakındı! Herkes kazancına göre vergisini ödemeli!

Türk-İş Genel Başkanı Ergün Atalay, "Çalışanlara uygulanan vergi sisteminde adaletsizlikler var. Çözüm basit; çok kazanandan çok, az kazanandan az vergi alınsın. Yapılacak düzenlemelerle ücretli çalışanlar üzerindeki vergi yükü hafifletilmeli" şeklinde konuştu.

Ziraat Bankası'ndan gençlere sevindirici haber! 31 Temmuz'a kadar vaktiniz var, aman hakkınız yanmasın!

Ziraat Bankası'ndan gençlere sevindirici haber... 31 Temmuz'a kadar vaktiniz var... Aman dikkat, hakkınız yanmasın... İşte ayrıntılar...

Benzin, motorin, LPG'de yeni zam ya da indirim var mı? Sürücüler hemen göz atın! Akaryakıtta son dakika!

Brent petrol fiyatlarında yaşanan dalgalanma, akaryakıt fiyatlarını etkiliyor. Peki benzin, motorin, LPG'de yeni zam ya da indirim var mı? Sürücüler hemen göz atın! Akaryakıtta son dakika!

0 TL doğalgaz faturası çoktan geçti ama bir de bu var! Bakanlığın bu desteğine hemen göz atmalısınız! 

0 TL doğalgaz faturası çoktan geçti ama bir de bu var! Hemen göz atmalısınız!  0 TL doğalgaz faturası geçti ama Aile Bakanlığı yardım ödemesi yapıyor. İşte ayrıntılar...

AKM-Gar-Kızılay Metro Hattı yarın açılıyor! AKM-Gar-Kızılay Metrosu'nda hangi duraklar var? 

AKM-Gar-Kızılay Metro Hattı yarın resmen devreye alınıyor. Peki AKM-Gar-Kızılay Metrosu'nda hangi duraklar var? Metro ile hangi noktalara aktarma yapılabilecek? 

Sevgililer günü indirimi başladı! Yüzde 40 indirim! Küpeden yüzüğe ne ararsan var! Sirius 7 Şubat 2023 fiyat listesi

En önemli günlerden biri olan 14 Şubat sevgililer gününe sayılı günler kaldı. Sevdikleri için hediye arayanlar indirimleri takip ediyor. Sirius pırlantada sevgililer günü indirimi başladı.  Yüzde 40 indirim! Küpeden yüzüğe ne ararsan var!

Ehliyetim var diyorsanız iş ayağınıza geldi! İŞKUR müjdeyi verdi! 3 bine yakın şoför alınacak...

Ehliyetim var diyorsanız iş ayağınıza geldi! İŞKUR müjdeyi verdi. 3 bine yakın şoför alınacak. İşte iş ilanına ilişkin merak edilen detaylar...

Akbank 1000 TL hediye verecek! Yapmanız gereken tek bir şey var

Bankalar arasındaki hediye yarışı tam gaz devam ediyor. O yarışa katılan bankalar arasında yer alan Akbank, müşterilerine 1000 TL hediye verecek ama yapmanız gereken tek bir şey var. İşte yapmanız gereken şeyle ilgili detaylar...

Kontratı olmayan kiracı çıkarılabilir mi? Kontratsız kiracının ne hakki var?

Kontrat konusu hem kiracı hem de ev sahipleri için önem arz etmektedir. “Peki Kontratı olmayan kiracı çıkarılabilir mi? Kontratsız kiracının ne hakki var?” İşte bu soruların yanıtı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika açıklaması: Büyük kazanç sağlayacak hazırlıklarımız var!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Hasankeyf-Gercüş Tüneli Açılış Töreni'nde ekonomiye yönelik açıklamalarda bulunarak vatandaşlara ''Büyük kazanç sağlayacak hazırlıklarımız var.'' diyerek müjdeli haberler verdi.

Kale Alarm, hırsızı eve ayak basmadan kapıda durduruyor!

“Siz yoksanız biz varız” anlayışını rehber kabul eden Kale Alarm, uzaktan erişimli entegre ev güvenlik sistemleri sayesinde evleri koruyor ve kullanıcıların tatillerini gönül rahatlığıyla geçirmelerine olanak sağlıyor.

Zonguldakta Engellerimizle Varız Haberi

Zonguldakta Engellerimizle Varız

Zonguldaklın Çaycuma ilçesine bağlı Filyos Belediyesi 50 engelli ile 150 kişilik aile ve yakınlarını kapsayan "Zonguldak'ta Engellerimizle Varız" projesi kapsamında bir proje başlattıklarını kaydetti. 

Filyos Belediye Başkanı Ömer Ünal, Aile Ve Sosyal Politikalar Bakanlığı bünyesince yapılan engellilere yönelik proje kapsamında beldede bir rehabilite merkezi kurulacağını ifade etti. Engelli ve zihinsen çocukları eğitmek ve onların ihtiyaçlarını daha da giderebilmek için proje başlattıklarını kaydeden Ünal şöyle devam etti. 

"Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığınca yapılan engellilere dönük proje duyurusunu açıkladı. Bu proje kapsamında Filyos Belediyesi olarak bizde bir proje hazırladık. Zihinsel engelli çocukları eğitmek için bir çalışma yaptık. 

Ev ortamında zihinsel engelli çocukların ev, tuvalet ve ayakkabı giyme ihtiyaçlarını giderebilmeleri kendilerinin giyinme ve soyunma gibi becerilerini sağlamalarını hatta ve hatta mutfakta yemek yapma gibi becerilerini...